Kerst Kids Lola Loves Review Shoptip Sinterklaas

Lalaloopsy Jewels Glitter Make-over pop (Cadeautip!)

3 december 2017
Sinds kort kijkt dochterlief Lola regelmatig LalaLoopsy op Netflix en vindt het helemaal leuk. Ze was daarom ook blij verrast toen ze “in” haar schoentje de Lalaloopsy Jewels Glitter Make-over pop kreeg. Wow, wat een feest! Lees snel wat Lola van haar nieuwste make-over pop vond!
Haarstylistes in de dop

De vrolijke Lalaloopsy pop Jewel met schattige knopenoogjes was als een feestje om uit te pakken. Bij de pop zitten allerlei zoete roze accessoires waarmee je meisje zowel de pop als zichzelf een echte metamorfose kan geven. Een hartjeskammetje, coole föhn met glitters, haarkrijtjes en nog meer leuke accessoires zitten er allemaal bij. Alle kleine mini kappertjes en zullen smullen van deze uitgebreide set.

Met de haarkrijtjes kun je super simpel het haar van de pop paars of roze kleuren. Je kunt er zelfs je eigen haren ermee kleuren. In de föhn stop je de glittertjes uit het flesje waarna je het kapsel van Jewel een schitterende finishing touch kunt geven. Het parfumflesje kun je zelf vullen met water en je hebt je eigen “parfum”. Alles wat een meisje nodig heeft voor een heuse metamorfose!

Make-over time!

Lola vond het natuurlijk fantastisch om Jewel een make-over te geven. Als eerste kreeg ze paarse lokken, wat erg makkelijk te doen was met het krijtkammetje. Lola kon niet wachten om het haar van Jewel helemaal vol glitters te gooien. Dat is natuurlijk ook super gaaf! Wauwie, zo was ze zelfs nóg mooier, met al die glitters. De pop zelf is trouwens ook echt super mooi. Alle kleine details kloppen.

Wel merkte ik dat Lola toch nog net iets te klein is om zelfstandig met de Lalaloopsy Jewels Glitter Make-over pop te spelen. Zonder hulp zitten de glitters en krijtkleur namelijk binnen no-time overal. En dan dus niet alleen op haar pop, haha. Ik denk dat de pop daarom nóg leuker is voor kinderen die iets ouder zijn, vanaf een jaartje of 5. (de adviesleeftijd is vanaf 4 tot 10 jaar) Lola maakte dat natuurlijk niet uit en vond zichzelf helemaal niet te jong voor haar nieuwste pop! Lekker ding!

De Lalaloopsy Jewels Glitter Make-over pop is verkrijgbaar via o.a. Bol.com en kost €34,99.

[bol_product_links block_id=”bol_5a1f2df468311_selected-products” products=”9200000078764269,9200000073453172,9200000045877128,9200000045877124″ name=”Lalaloopsy” sub_id=”” link_color=”F531A0″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”C852CC” deliverytime_color=”69DBDB” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ben je nog op zoek naar last-minute Sinterklaas- of kerstcadeau inspiratie?
Lees ook mijn andere cadeautips hier!

Kende jij deze leuke Lalaloopsy Jewels Glitter Make-over pop ook al? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MGA Entertainment.

Spread the love

You Might Also Like