Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 65 & 66 – Black Friday Madness en persoonlijk doel bereikt

1 december 2017
Wow, wat een bizarre weken hebben we gehad hier. Met natuurlijk de intocht van Sinterklaas, mijn Black Friday artikel en stuk op AD.nl over Black Friday. Ik shopte zelf ook schandalig goed tijdens de dagen met fijne kortingen. Ook mochten we veel leuk speelgoed uitproberen en had ik lekker veel winacties op Janske.nl. Super druk, maar mega leuk! Ook bereikte ik mijn persoonlijke mijlpaal tijdens mijn afvalrace. Twee top weken dus!

Lola is alweer 3,5 jaar oud, dus schreef ik haar een nieuwe brief. Ook maakte ik nieuwe foto’s van haar. Wat is ze al groot hé! De meiden spelen trouwens steeds meer samen. Koken en picknicken vinden ze het leukst!

Samen gingen we kijken bij de intocht van Sinterklaas in Eindhoven. RTL Nieuws had gevraagd of ze met ons mee mochten omdat in Eindhoven alle Pieten zwart zijn en ze daar een item over wilden opnemen. Achteraf ben ik blij dat het toch niet doorging, want het maakt niet uit wat ik er van vind. Er zijn toch zoveel verschillende meningen over. Ik ben blij dat we samen met ons gezin konden genieten!

Natuurlijk mochten de dames ook een paar keer hun schoentje zetten. De volgende morgen samen uitpakken en meteen speleeennn!

Opa had de treinbaan weer tevoorschijn getoverd samen met de meiden. Op één stukje na, heeft hij de complete rails gebruikt. Voor Lola scoorde ik deze geweldig leuke Wolf & Rita trui met de tekst “No More Boring Art” er op. In maat 6 jaar, dus kunnen we er nog lang van genieten!

Lola helpt graag mee, zelfs met tanden poetsen. Hihi. Mevrouwtje kreeg een JBL koptelefoon om te testen. Wat een fijne koptelefoon zeg, lees hier onze review.

De wc-rollen waren in de aanbieding…wij kunnen dus weer eventjes vooruit, haha. Dansen met papa, dat is leuk! Coco heeft trouwens haar eerste stapjes los gezet. Zo leuk!

Ook maakten we de foto’s voor onze kerstkaart van dit jaar. Lola hielp ook even mee.

Oma Bertie en oom Richard kwamen gezellig op visite. Sinterklaas had per ongeluk een pakketje bij hen bezorgd voor Lola. Een coole kassa. Oma mocht dus heel Lola’s winkeltje komen leeg kopen en Lola was de kassajuffrouw.

Ook mochten we het grappige Soggy Doggy spel uitproberen. Coco vond het super grappig, haha. Samen aan tafel. Coco heeft nu echt een eigen willetje tijdens het eten…ze wil het liefst alles zelf doen. Super handig, not. Nu prik ik het eten aan haar vorkje zodat ze toch zelf kan eten. Mooi!

Dit waren mijn leukste foto’s van week 65 & 66! Dit weekend gaan we met de hele familie bij ons Sinterklaas vieren en zondag ga ik de kerstboom zetten! Yay! Een heerlijk weekend dus!

Ga jij ook iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Roelina 2 december 2017 at 14:53

  Wat een fijne weken, heerlijke kleurijke foto’s. Word ik zo blij van.

 • Evelien 31 maart 2018 at 01:34

  Help!!!
  Wat een toffe trui draagt uw dochter van Wolf en Rita..
  Ik zoek me kapot voor deze trui voor mijn zoontje van 4.5 maar nergens kan ik hem vinden.
  Heeft u misschien een tip? Ben echt helemaal verliefd😍

  Lieve groet,

  Evelien

  • Janske 31 maart 2018 at 09:50

   Ohhh lastig… Ik heb toen via Google alle webshops afgezocht.. Succes!

  • Janske 1 april 2018 at 20:44

   heb je hem nou via Facebook te pakken? 🙂