Fashion Kids kinderkleding

Tips voor baby’s eerste kerstoutfit

28 november 2017
Ho Ho ho, het is bijna Kerstmis. Ik heb er nu al zo’n zin in! Ik ben al druk bezig met het bedenken van het kerstdiner en de outfits van het hele gezin. Als het goed is loopt Coco tegen die tijd en kan ik een leuke kerstoutfit voor haar shoppen. Dat was vorig jaar wel anders, toen ze nog een baby was. Dan moet je toch rekening houden met een aantal dingen.
Over the top

Allereerst zit of ligt je baby veel, dus moet de outfit wel lekker zitten. Het is natuurlijk super cute om een jurkje met kraaltjes, franjes en strikjes voor je meisje te shoppen. Of een complete gala outfit voor je zoontje inclusief colbert, overhemd, stropdas of strikje en natuurlijk bretels. Feestelijker dan dat wordt het niet, maar echt comfortabel voor je baby is het natuurlijk niet.

Lola op haar eerste kerstkaart

Girls

Maar als het lekker zit, hoe maak ik de outfit dan feestelijk? Door feestelijke printjes, glitters en warme kerstkleuren of lekker over de top met goud en zilveren accenten. Zo kun je voor meisjes de outfit extra feestelijk maken door bij een jurkje een maillot met glitters te kiezen. Of door de outfit compleet te maken met een schattig haarbandje met glitters. Een schattige bolero is natuurlijk ook super leuk.

Boys

Voor jongetjes is het natuurlijk hele andere koek, geen glitters en haarbandjes voor de boys. Maar er zijn genoeg andere leuke outfits voor jongens die ook extra feestelijk en toch comfortabel zijn. Een stoer boxpakje in zwart, wit en rood printje. Een comfortabele joggingbroek met rendiertjes er op of een stoere sweater met sterren. Zo krijg je toch het kerstgevoel en het zit lekker!

Coco’s eerste kerst

Foute kersttrui

Wat natuurlijk ook altijd leuk is, om een foute kersttrui te kopen voor je baby. Een grappig boxpakje in de vorm van een kerstmannetje of vrouwtje. Ik vind dat op die leeftijd echt uberschattig, maar je moet er van houden natuurlijk!

Voor Lola heb ik al maanden lang haar kerstoutfit in huis, alleen voor Coco wil ik nog een leuke outfit scoren. Ik ga eens snuffelen bij Jayno, want daar zag ik al een paar leuke jurkjes in de sale! Misschien iets met lekker veel glitters, ik ben benieuwd!

Heb jij een baby? Weet jij al wat je baby gaat dragen tijdens de Feestdagen?

 

Spread the love

You Might Also Like