Kerst Shoptip Sinterklaas

Shoptip: Low-budget fotocadeaus voor de Feestdagen

28 november 2017
Met de Feestdagen in zicht zijn de meeste van ons (waaronder ik) al druk bezig met het zoeken van leuke en originele cadeautjes voor de familie. Maar wat geef je aan iemand die eigenlijk alles al heeft? Die geef je een persoonlijk fotocadeau en dan het liefst low-budget natuurlijk!
Een mooie prijs

Vroeger vond ik het altijd vreselijk wanneer ik bij mensen in de woonkamer van die mega grote gezinsfoto’s aan de muur zag hangen. Vooral van die hele “foute” met een iets te geposeerde en gefotoshopte foto er op. Sinds ik zelf moeder ben betrap ik mijzelf dat ik het stiekem steeds leuker vind om foto’s uit te vergroten en op te hangen in mijn huis. Alleen vind ik ze vaak zo duur, waardoor ik het dan toch maar niet koop.

Gelukkig kwam ik in de webshop Zor.com verschillende soorten fotoproducten tegen die stukken goedkoper waren dan ik voorheen altijd voorbij zag komen. Omdat ik al eerder een foto op canvas in het formaat 30×30 cm had besteld, wist ik dat dit een mooi formaat is om ergens op te hangen of neer te zetten. Ik bestelde een aantal mooie foto’s op aluminium voor slechts €5,99 per stuk. Dat vond ik wel een mooie low-budget prijs.

Geen Bob de Bouwer inschakelen

In de afgelopen maanden hebben we een aantal leuke foto’s gemaakt van de meiden, maar ook een nieuwe foto voor Janske.nl (nu te zien in mijn header hierboven). Ik vond deze zo leuk, dat ik ze ook graag wilde uitvergroten. Binnen een paar dagen na mijn geplaatste bestelling ontving ik al een pakketje met daarin alle foto’s op aluminium. Nog nooit eerder had ik een foto op aluminium laten afdrukken, dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van de foto. Ik was direct blij verrast door de heldere en scherpe kwaliteit. Het aluminium is lichtgewicht, dus makkelijk op te hangen zonder dat je Bob de Bouwer hoeft in te schakelen. Handig!

Ik ben erg verrast door de kwaliteit van de foto’s en ook de prijs was erg low-budget. Wel vond ik de verzendkosten van €15,95 wat aan de hoge kant, maar omdat ik 6 producten had besteld valt het in verhouding nog best mee. Alles was netjes en goed verpakt wat natuurlijk ook erg belangrijk is.

Cadeautip voor de Feestdagen

Ik ga snel van die handige plakstrips bestellen zodat ik mijn nieuwe aanwinsten kan ophangen in huis en even kijken welke ik ga weggeven als kerstcadeau (als ik kan kiezen..) Of ik bestel er gewoon nog een paar voor die tijd! Ik geniet telkens weer wanneer ik de mooie foto’s zie staan en denk dat het een super tof cadeau is om te krijgen voor de Feestdagen!

Laat jij wel eens foto’s afdrukken op groot formaat voor in je huis?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zor.com.

Spread the love

You Might Also Like

 • Eline 28 november 2017 at 07:51

  Ja, wij hebben er net 6 op canvas laten afdrukken, komen vandaag binnen. Sinds onze verhuizing vorig jaar was het er nog niet van gekomen foto’s op te hangen, maakt het huis meteen een stuk persoonlijker!

  • Janske 28 november 2017 at 22:53

   Oh wat leuk! Veel plezier met ophangen. Geniet er van!

 • G.T. 28 november 2017 at 22:33

  Wij hebben een paar grote fotolijsten hangen met zelfgemaakte landschapsfoto’s. Ik ben niet zo van de personen aan de muur, maar vindt iets persoonlijks, zoals een plek waar je fijne herinneringen aan hebt, wel heel leuk.

  • Janske 28 november 2017 at 22:53

   ik begrijp helemaal wat je bedoelt 😉