Kids Review Shopping Shoptip winactie

Winactie #31 – Win een BubaBloon (Cadeautip!)

25 november 2017
Speelgoed hoeft echt niet altijd ingewikkeld te zijn om toch interessant te zijn. Zo zag ik vorige week de BubaBloon voorbij komen en was ik meteen razend enthousiast. Samen met de meiden mocht ik er eentje uitproberen en mijn vermoeden werd al snel bevestigd. Wat is de Bubabloon eenvoudig, maar tegelijkertijd slim speelgoed! Ik leg je uit waarom.

Vorig weekend mochten de meiden voor de eerste keer hun schoentje zetten en in Coco’s schoentje zat de BubaBloon. Wat goed van Sinterklaas, want Coco wilde graag een fijne bal om mee te spelen. De “bal” zat verpakt in een klein doosje, dus zagen de meiden niet direct wat het was. Al snel kwamen er drie ballonnen uit het doosje tevoorschijn en stopte ik er één in de BubaBloon. Even blazen en voila, de BubaBloon was klaar voor gebruik.

Bubabloon in je schoen

Daar was dan eindelijk een mooie grote bal waar beide meiden veilig mee kunnen spelen. Lola heeft het namelijk niet zo op ballonnen omdat ze bang is dat ze knappen. Coco daarentegen, die zet natuurlijk juist haar nageltjes er in. Niet echt de perfecte combi om samen met een ballon te spelen dus. Spelen met een bal vinden ze alle twee leuk, maar om nou een echte bal in de woonkamer rond te laten gooien met een (iets té) enthousiaste peuter is verre van ideaal.

Meteen na het opblazen vloog de bal alle kanten op en waren de andere schoencadeautjes ineens niet meer interessant. Zowel Lola als Coco waren meteen onder de indruk van de vrolijke bal. Lola vond het gek dat hij zo weinig woog en dat er een ballon in zat, haha. Coco riep de rest van de dag ‘bal!’ De hele week word er al met de bal gespeeld en na een week is hij nog steeds groot. Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Hij heeft inmiddels alle hoeken van de kamer gezien en is volgens ons allemaal een echte aanrader! Een echte cadeautip voor de Feestdagen!

Wat is er dan zo leuk aan de BubaBloon?

De BubaBloon is lichtgewicht, uitwasbaar (yay!) , veilig, duurzaam en herbruikbaar. Je kunt hem makkelijk overal in je tas mee naartoe nemen wanneer je de ballon leeg laat. Hij stimuleert de motorische ontwikkeling kinderen bij veel verschillende leeftijden. Zo kunnen baby’s er naar grijpen, voelen en de kleuren bewonderen. Dreumessen kunnen er achteraan kruipen, hem grijpen en weg slaan of er op gaan zitten.

Voor peuters zijn ze perfect om de  schop, vang- en gooivaardigheden te helpen ontwikkelen. Omdat hij zo licht is kunnen ze veilig spelen zonder schade in je huis aan te richten, wat ook wel fijn is natuurlijk. Grotere kinderen kunnen allerlei leuke spellen spelen met de bal. Ook voor autistische kinderen en ouderen is de BubaBloon goed voor de motorische ontwikkeling en beweging. Hij is zeer geschikt voor kinderen met een latex-allergie of mensen met een angst voor het knallen van een ballonnen.

Win een BubaBloon!

Jij kunt ook zo’n leuke Bubabloon winnen voor je kids. Hoe leuk is dat!? Doe mee met deze winactie en win zo’n leuke BubaBloon voor uren speelplezier!

Hoe kun jij een BubaBloon winnen?

Ga naar Kleine Giraf en laat bij de reacties achter welke kleur BubaBloon jij het liefst zou willen winnen en voor wie.

Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Let op: Deze winactie loopt tot en met dinsdag 28 november. Op woensdag 29 november maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt). 

Kende jij deze toffe BubaBloon al? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kleine Giraf.

Heb je zin in nóg meer winacties? Je vindt een overzicht van al mijn winacties hier!

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna 25 november 2017 at 07:00

  Ik doe graag mee voor de animal stripes pink….

  Facebook: An Na

 • Chantal 25 november 2017 at 08:01

  Wat een leuk ding zeg! Niet eerder van gehoord maar erg leuk voor onze kleine die straks gaat kruipen en ook voor onze peuter! Ik doe graag mee voor de clolor your own.

 • Kristel 25 november 2017 at 08:06

  Cirkles purple vind ik erg gaaf voor onze dochters. Leuk voor de jongste ze is nu 9 weken en oudste is 3 jaar. Leuk dat die zo veelzijdig is en veilig voor de meubels is 🙂

 • angelique 25 november 2017 at 08:10

  bublaboon signature
  mama’s kleuren. Voor de zusjes Femke en Lieke.
  zou tof zijn om te winnen.

  • angelique 25 november 2017 at 08:13

   bubabloon de l staat verkeerd 🙂

 • Lisette Kleiweg 25 november 2017 at 08:30

  De Bubabloon Animal Collection is het helemaal , want mijn kleinzoon Noah van 9 mnd doet zijn naam eer aan. Hij is gek op dieren ? Ik volg je op Bloglovin , Facebook en Instagram .

 • Eline 25 november 2017 at 08:55

  Wat leuk voor mijn dochtertje van 22 maanden en zoontje van 5,5 weken! Ik zou graag de circles blue winnen.

 • Marieke van den Driessche 25 november 2017 at 08:59

  Wat super leuk de BubaBloon animals stripes blue. Ik doe mee voor mijn peuter zoon Milan die ook graag met een bal in huis speelt.
  Ig marieke_23

 • Guusje en Juno 25 november 2017 at 09:08

  Oeh wat een oplossing? bij ons is ons meisje net als Coco; knijpen etc. Hihi en ik ben dan net Lola; bang dat hij knapt (in haar gezicht) ?? dus deze ‘ballon’ zou meer dan welkom zijn hier. Ons meisje vind ballonnen en ballen geweldig dus het zou hier een win-win zijn ?
  De signature Bubabloon net als in jullie foto’s trekt mij het meest aan. En de zelf inkleurbare ballon is ook tof maar dan vooral voor iets ouder kindjes die al heel goed in kunnen kleuren . Of dit erg leuk vinden ?

 • Wendy v V 25 november 2017 at 09:48

  Ik doe mee voor het zoontje van een vriendin. Hij is nu 6 maanden en kan daar straks heerlijk mee spelen.
  De bubabloon animals zijn erg leuk.

 • Patricia Bouthisma 25 november 2017 at 10:59

  Ik vind ze allemaal mooi, maar ik zou zelf kiezen voor de animale strips blue. Wat een ontzettend leuke bal is dit zeg. Lijkt me super handig. Ik zou ‘m altijd in mijn tas hebben, om te spelen in de ‘verloren’ momentjes, maar ook leuk in een speeltuin of in huis.

 • Marian B 25 november 2017 at 11:37

  Een ballon gaat hier geregeld kapot, en daar schrikken ze van. Dan is dit een mooi alternatief! Mijn zoontje en zusje kunnen hier samen maar ook alleen leuk mee spelen. Ballonnen/ballen hebben toch veel aantrekkingskracht, en deze helemaal vermoed ik! Ik doe graag mee voor de BubaBloon – Animals Stripes Blue

 • Henrieke Frankenhuizen 25 november 2017 at 11:51

  Die blue circles vind ik erg leuk. Of in het rood omdat we al veel rood speelgoed gekregen hebben misschien.

 • Will 25 november 2017 at 12:51

  Wat een leuke BubaBloon en uitwasbaar ook.
  Ook handig dat je hem leeg in je tas mee kunt nemen, heb je altijd bij je als je buiten bent .
  Leuk voor mijn jongste kleindochter van 3 jaar.
  De leukste vind ik de Animals Stripes Blue.
  Graag doe ik weer mee en volg op Bloglovin.

 • Annemieke 25 november 2017 at 14:11

  Wat een uitvinding! 😀 ik doe graag mee voor onze meiden, voor de animal stripes pink:)

  • Annemieke 25 november 2017 at 14:13

   Ps. Ik volg je al op fb en instagram (Annemieke_gh) 🙂

 • Lyn 25 november 2017 at 17:05

  Wat tof! Ik zag het laatst voor het eerst, lijkt me erg leuk voor mijn neefje. Ik doe graag mee voor hem voor de circles blue variant!

 • Claudia Diependaal 25 november 2017 at 19:44

  Heel erg leuk. Ik denk wel eens verdorie waarom hebben wij dat niet uitgevonden ?

  https://www.kleinegiraf.nl/nl/bubabloon/bubabloon-animal-collection/bubabloon-animals-stripes-pink

 • Claudia Diependaal 25 november 2017 at 19:46

  Clautje35 is trouwens mijn Twitter niet ClautKe35 uiteraard. Ik volg je overal.

 • Wendy Reurings 25 november 2017 at 19:56

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden. De Cirkles purple is erg mooi ?

 • Marieke 25 november 2017 at 20:18

  Leuk! Voor onze jongens graag animal stripe blue

 • Judith 25 november 2017 at 20:29

  wat geinig zeg!
  lijkt me ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld.
  dus ik doe graag mee voor mijn kleine kleuter!
  de animal stripes blue valt vast in de smaak!

 • Cora 25 november 2017 at 21:34

  O, wat een geweldige uitvinding! Mijn zoon en dochter vinden ballonnen geweldig, maar ik vind het eng bij kleine kinderen… Als ze opeens knappen, ik moet er niet aan denken! Dus een gekregen ballon (waar vooral zoon erg blij mee is) beland al gauw op de kast en z.s.m. in de prullenbak. Maar dat gaat niet meer zo gemakkelijk als toen hij klein was…
  Ik zou graag eens een bubabloon uitproberen: kinderen blij, ik blij! De animals stripe pink is de favoriet: dieren voor onze zoon, roze streepjes voor dochter. Al vind onze zoon roze ook nog erg mooi, maar als hij straks naar school gaat is dat denk ik gauw over 🙂

 • trotsema fati 25 november 2017 at 23:18

  Wauw wat super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn 3 schatjes zo kunnen ze samen gezellig mee spelen.

  Ps:Volg je op facebook en instagram!

  • trotsema fati 25 november 2017 at 23:20

   Ik waag graag een kans op animals stripe blue!

 • Iris 27 november 2017 at 09:31

  Wat is die tof zeg, dit is echt perfect voor onze dreumes die het liefst de hele dag met ballonnen speelt. We hebben de box dan ook omgetoverd tot ballonnenbak 🙂 Ik vind de Signature Spot print het tofst (en ik volg je op IG)

 • melissa 28 november 2017 at 10:14

  Te gek! ik doe heel graag mee en daarom volg ik via ALLE gevraagde kanalen!!! onze kids zijn nogal creatief dus deze zou het gaan worden: BubaBloon – Colour your own

 • monique weber 28 november 2017 at 11:13

  ik wil graag kans maken op de BubaBloon – Colour your own kunnen ze ook lekker creatie fzijn

 • Lieke van Veen 28 november 2017 at 16:17

  Ik maak graag kans op deze Bubabloon voor mijn neefje https://www.kleinegiraf.nl/nl/bubabloon/bubabloon-animal-collection/bubabloon-animals-stripes-blue.
  Ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt me erg leuk om er een te winnen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) | Instagram (liekevv24) | Bloglovin’ (www.bloglovin.com/liekevanveen8) | YouTube (liekeee24) | Pinterest (lieke24)

 • Lynn Mahieu 28 november 2017 at 22:17

  Ik vind deze heel fleurig en leuk voor onze kleine meid! 😀 https://www.kleinegiraf.nl/nl/bubabloon/bubabloon-signature-collection/bubabloon-signature-spot

 • Liesbeth 28 november 2017 at 22:18

  Wat een leuk ding! Ik doe graag mee voor ons zoontje. De blauwe met dieren en strepen vind ik gaaf!
  Ik volg je via Facebook, instagram en Bloglovin