About Me afvalrace Personal

Janske’s afvalrace #9 – OMG…gaat het mij echt lukken?!

24 november 2017
Tijdens mijn vorige update twee weken geleden schreef ik al over dat ik terug viel in sommige oude slechte eetgewoontes. Het grote verschil was echter wel dat ik nu wist hoe ik mijzelf moest herpakken. Dat deed ik, mét resultaat!
Dit is niet wat ik wil

In de afgelopen weken ging mijn gewicht alle kanten op. Ik kwam aan en zag mijn gewicht de verkeerde kant op gaan. Hier schrok ik best wel van en wist meteen, dit is niet wat ik wil. Ik gaf mijzelf een schop onder mijn kont en ging vol goede moet er weer tegenaan.

Ik had verschillende feestjes, Sinterklaas deelde snoepgoed uit en we waren uitgenodigd bij een pizza avond…Ik besloot om alleen voor de pizza te gaan en al wetende dat ik daar ging genieten koos ik er voor om de rest van de dagen extra goed op te letten en niet te veel te zondigen. Dat lukte eigenlijk super goed. Zeker omdat ik een pizza had om naar uit te kijken en dat was prima zo.

Ben ik dat?

Zelfs op de feestjes, waar ontzettend veel lekkers op tafel stond. Zonder moeite liet ik het aan mij voorbij gaan. Mijn vriendin Femke maakte een foto van ons tijdens het feestje van haar zoontje Tim. Toen ze mij deze foto later toestuurde zag ik mijzelf eigenlijk voor de eerste keer zo van de zijkant. Ik heb echt een tijdje zitten kijken naar deze foto, zo van…ben ik dat? Ik lijk wel slank! Zo bizar!

Ik merk dat ik zelf nog niet helemaal gewend ben aan mijn nieuwe lijf, ook nog niet tussen mijn oren. In gedachten ben ik nog steeds die Janske met maatje 50 en 104 kg op de weegschaal…maar dat is natuurlijk helemaal niet zo.

Ondertussen komt mijn doel, 85 kg steeds dichterbij en durf ik stiekem al een beetje na te denken over een volgend doel. 85 kg is namelijk nog steeds een te hoog gewicht voor mijn lengte, dus er mag zeker nog meer af. Ik vond het alleen al zo’n enorm groot doel om 18,5 kg af te vallen, dus dat zou al een wonder zijn….en nu heb ik het gewoon bijna geflikt!

Wat ben ik kwijt?

Nou ben je natuurlijk wel nieuwsgierig hoeveel ik ben afgevallen deze week? Twee weken geleden woog ik 87,1 kg. Gisteren gaf mijn weegschaal 85,5 kg en ben ik dus in de afgelopen twee weken 1,6 kg afgevallen. Na 19,5 weken Weight Watchers staat de score nu dus op -18 kg. Onder de 86 kg komen is dus gelukt! Woop woop!

Mijn nieuwe uitdaging voor over twee weken zou zijn om eindelijk mijn doel van 85 kg te bereiken! Ik ben er biijjnnaaaa!!!!

Lees hier mijn vorige update en de laatste updates van al mijn mede kanjers welke samen met mij deze afvalrace aangaan!

Spread the love

You Might Also Like

 • wendy 24 november 2017 at 06:46

  Suuuuuperrrrrrr goed. Jeetje wat goed.

 • Maria 24 november 2017 at 07:54

  Geweldig! Je hebt mij geïnspireerd om bewuster te eten. Dank je wel hiervoor. Ik hoop dat je je streefgewicht behaald. En dat de nare kilo’s nooit meer terugkomen. Blijf sterk!
  Dank je wel nogmaals voor deze inkijk in je leven.

 • Will 24 november 2017 at 14:11

  Wow, Janske, wat gaat dat goed.
  Inderdaad je bent nu slank.
  De laatste kilo’s zullen er ook nog wel af gaan, even geduld nog en doorzetten!

 • Femke 24 november 2017 at 18:29

  Jeeeeehaaaa zo knap!! ?

 • Jacqueline 29 november 2017 at 21:07

  Super zeg!