Uncategorized winactie

winactie #29 – Win het Coinhole spel – De Sinterklaas Hop

19 november 2017
Geloof het of niet, maar ook vandaag doe ik mee met een super leuke bloghop! Vanaf gisteren kun je op Janske.nl al meedoen met de crea-hop (met winactie) en vanaf vandaag dus ook nog met de Sinterklaas Hop! Met maar liefst  29 andere toffe bloggers vier ik vanaf vandaag een  Sinterklaas Hop. Ben je hier vandaag voor het eerst? Welkom op Janske.nl! Veel plezier met alle winacties en het ontdekken van alle leuke blogs!
Wat is een bloghop en hoe doe je mee?

Doe je voor het eerst mee met een bloghop zoals deze Sinterklaas Hop en ben je zojuist hier via Janske.nl binnengekomen, dan zal ik even in het kort uitleggen hoe het werkt. Een bloghop is namelijk erg simpel en super leuk! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer op Janske.nl uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met alle winacties die je leuk vindt (alle voorwaarden vindt je op in de desbetreffende blog). De winacties duren t/m 25 november. Daarna worden alle winnaars bekend gemaakt. Have fun!

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus op Judith’s blog geweest.Judith is een echte duizendpoot en heeft naast deze blog nóg een aantal toffe sites! Ik mocht een tijdje geleden ook een gastartikel over mijn afvalrace schrijven op haar blog. Op Pinkpress.nl lees je over gezond leven, ADHD, Judith’s avonturen als meidenmama en nog veel meer interessante onderwerpen. Het is zeker een toffe blog om te volgen!

Wie is Janske? Even voorstellen.

Ben jij vandaag voor de eerste keer op Janske.nl, wat leuk dat je hier bent! Welkom op mijn persoonlijke Lifestyle Blog! Mijn naam is Janske en ik ben mama van twee vrolijke en soms bijdehante dochters, Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik schrijf inmiddels alweer bijna 6 jaar met veel plezier op mijn persoonlijke blog en plaats bijna dagelijks een artikel.

Wat kun je vooral lezen op mijn blog?

Ik geef je een kijkje in mijn leven als mama, met daarbij alle genietmomentjes en onzekerheden die ik onderweg tegenkom. Een eerlijk en open blog met een vleugje humor en soms een dikke vette knipoog. Vaak herkenbaar voor veel mama’s of handig om iets van op te steken. Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen, maar ook om van elkaar iets op te kunnen leren. Ik schrijf persoonlijke maandelijks brieven aan mijn dochters, updates over mijn (heftige) zwangerschappen en mijn afvalrace samen met een groep enthousiaste mama’s, tweewekelijkse fotodagboeken, (low-budget) kinderkleding shoplogs, leuke reviews, winacties, diy’s en nog veeeeel meer leuks! Neem vooral een kijkje en laat gerust een reactie achter.

Je kunt mij natuurlijk ook volgen viaFacebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest
Wekelijks Blogfeestje

Samen meFleur & Esmeralda organiseer ik iedere week een heel tof Blogfeestje. Tijdens onze Blogfeestjes kunnen bloggers 3 van hun leukste links van hun eigen blogartikelen zonder schaamte spammen. In het volgende Blogfeestje kiezen we onze favoriete artikelen uit en deze worden dan in het zonnetje gezet tijdens het volgende blogfeestje. Het leukste Blogfeestje van Nederland waarin bloggers zelf lekker kunnen spammen én nieuwe blogs kunnen ontdekken. Ons speciale Sinterklaas blogfeestje duurt trouwens nog t/m woensdag 29 november. Feest je ook mee?!

Wat kun je winnen op Janske.nl?

Ook op Janske.nl kun je vandaag iets leuks winnen, namelijk het gezelschapsspel Coinhole! Het spel waarbij je munten mag laten stuiteren op tafel wat je alleen of met meerdere personen samen kunt spelen. Leuk voor tijdens een spelletjesavond met vrienden! [bol_product_links block_id=”bol_5a0df4f3546d4_selected-products” products=”9200000080041345″ name=”Coinhole” sub_id=”” link_color=”2F74EB” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”EE2AF5″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Hoe kun jij het Coinhole gezelschapsspel winnen?

Laat in een reactie achter voor wie jij graag het Coinhole gezelschapsspel wilt winnen en waarom!

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeermag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 25 november 2017. Zondag 26 november maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Naar welke Blog ga je nu toe?

Na je bezoekje op mijn blog (hopelijk tot ziens!)  stuur ik je door naar Maaike’s Blog. Maaike ken ik al een tijdje en ze was zelfs een van onze co-hosts tijdens onze blogfeestjes! Maaike is een jongensmama en schrijft over wat ze dagelijks als mama meemaakt. Ga snel een kijkje nemen op het blog van Maaike!

Ik hoop dat je met veel plezier deze bijzondere Sinterklaas Hop mee hopt en hoop je snel weer eens terug te zien op Janske.nl! Wie weet win jij wel dat leuke Coinhole gezelschapsspel!

Heb je zin in nóg meer winacties? Check dan al mijn winacties hier!

Spread the love

You Might Also Like

 • Viv Schobben 19 november 2017 at 07:42

  Wat leuk, dit spel ken ik nog niet! Wij zijn een echt spelletjes gezin. Niks is er gezelliger dan met z’n allen aan de tafel en spelen maar. Het gaat vaak hard tegen hard hoor haha want iedereen wil winnen ;-). Ook familie/vrienden schuiven geregeld aan, het is genieten met een hoofdletter G! Ik weet zeker dat onze bijna 7 jarige (23 december jarig) dit ook een geweldige uitdaging zal vinden. Ik waag dan ook heel graag een kansje. Dit is een super leuk december cadeau!

 • Marange Krouwel 19 november 2017 at 07:43

  Jaaa leuk! Ik doe graag mee voor mijn gezin. Family game day!! Lekker quality time met de liefste

 • Amanda 19 november 2017 at 08:22

  Hi Janske,
  Ik wens je heel veel plezier vandaag!
  Liefs!

 • Lieke 19 november 2017 at 08:33

  Heeej!

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje! Echt een top cadeau! En hopelijk bewaard zijn moeder het, zodat Lauren er ook mee kan spelen als ze ietsjes ouder is!;)

  Fijn weekend nog!
  Liefs Lieke

 • Linda Raaijmakers 19 november 2017 at 08:33

  Aangezien onze tweeling lucas en eva dol zijn op spelletjes zou ik ze graag blij maken met dit leuke spel 😀

 • Wendy v V 19 november 2017 at 09:02

  Lijkt me leuk om te spelen met familie.
  Ik waag graag een kansje.

 • Fay 19 november 2017 at 09:12

  Wat een grappig spel! Ik ken het helemaal niet! Deze zou ik graag willen winnen voor mijn moeder, die gek op spellen is. We doen veel spelcompetities en dit is een super uitbreiding!

 • elisabeth maria martina 19 november 2017 at 09:15

  mooie spellen blijven favoriete cadeaus bij groot en klein

 • Merel 19 november 2017 at 09:36

  Hi Janske! Ik hop even verder, succes ?

 • Inge Hechtermans 19 november 2017 at 09:49

  Hey!

  Ik doe mee voor ons hele gezin!
  Lijkt me heerlijk om let z’ n allen rond de tafel te stuiteren!
  In deze drukke tijden is het soms een uitdaging om echt even tijd te nemen om samen te spelen. Een spel dat iedereen leuk vindt gaat dat zeker helpen!

 • Marieke van den Driessche 19 november 2017 at 09:55

  Om samen met mijn zoon mee te spelen. Het lijkt mij een ontzettend grappig en leuk spel! Doe graag mee. Ig account marieke_23

 • trotsema fati 19 november 2017 at 10:28

  Ik doe graag mee voor mijn gezin lekker samen zitten aan de tafel kletsen..spelen… met mama en papa dat vind ik heel belangrijk.
  Ik duim

 • Mirjam Hellingman 19 november 2017 at 11:01

  Leuk om samen met mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki te spelen! Succes met de Sinterklaashop en ik hop weer vrolijk door!

 • Marian B 19 november 2017 at 11:02

  Wij houden van spellen. Dit lijkt ons een leuk en niet zo’n standaard spel, en we doen daarom graag mee 😉

 • silvy 19 november 2017 at 11:23

  Ik zou zo graag eens wat winnen… Ik doe mee voor ons gezinnetje van zes, zo kan de ene spelen en de andere lachen ?

 • Jikke 19 november 2017 at 11:51

  Spelletjes zijn altijd leuk! Ik doe dus graag mee.

 • Marloes Meesters 19 november 2017 at 13:07

  Leuk om misschien te mogen winnen!

 • Will 19 november 2017 at 14:01

  Janske, wat heb je weer een leuke winactie.
  Leuk zo’n Sinterklaashop.
  Dit spel ken ik niet, maar lijkt mij leuk te spelen met mijn kleinkinderen.
  Hebben we weer wat te doen tijdens deze donkere wintermaanden.
  Graag doe ik mee en volg op bloglovin.

 • I. Oudshoorn 19 november 2017 at 14:43

  Super leuk deze Sinterklaas hop! Erg leuk om op deze manier weer nieuwe bloggers te ontdekken. Omdat wij erg graag spelletjes spelen, maak ik graag kans 😀

 • Krystle/Batboy 19 november 2017 at 15:08

  Leuke foto waar jullie hetzelfde outfit dragen! Ik sla deze over en hop weer door.

 • Linda Meester 19 november 2017 at 16:52

  Veel plezier met verloten

 • Melissa krijns 19 november 2017 at 18:52

  Wat grappig! Ik heb het spel op mijn wishlisht staan voor December. Mijn vriend en ik vinden dit echt super grappig spel dat we graag ook willen hebben.

 • geysenbergs 19 november 2017 at 19:17

  Om samen met het gezin of vrienden te spelen

 • Anna 19 november 2017 at 19:25

  Ik zou deze wel met mijn vriendin Hester spelen.. wij houden van spelletjes!

  Facebook: An Na

 • Esmeralda Groenland 19 november 2017 at 19:30

  We gaan binnenkort een weekendje weg met vrienden. Zou leuk zijn om dit spel mee te kunnen nemen. We zijn gek op spelletjes.

 • GerlindeIJ 19 november 2017 at 20:14

  Wat een leuk voor mij nog onbekend spelletje. Ik doe mee voor mijn gezin

 • Kelly Aarts 19 november 2017 at 21:33

  Lijkt me leuk om te spelen, samen met mijn zus en haar vriend. Daar spelen we heel vaak spelletjes mee!

 • Madelon 19 november 2017 at 23:14

  Hi Janske! Leuke actie, maar ik sla deze keer over!

 • Michael noo 20 november 2017 at 02:17

  Heel graag voor mijn dochter!! Altijd leuk om samen een spel te spelen en dit zal ze zeker leuk vinden!

 • Cobi 20 november 2017 at 04:13

  Ik doe graag mee voor m’n gezin

 • MamaMinke 20 november 2017 at 06:44

  Succes met de bloghop! En veel plezier.

 • Alyt van der Heide 20 november 2017 at 09:33

  Doe heel graag mee. Naast alle individuele cadeaus wil ik als mama Sint mijn meiden en man ook trakteren op een gezamenlijk cadeau. Dit kunnen wij samen spelen en dat is ook heel belangrijk!

 • Iris 20 november 2017 at 09:46

  Wat leuk zeg. Onze kleuter speelt graag het vlooienspel met oma. Superleuk om daar een 2017 versie thuis van te hebben, Ik doe dus graag mee

 • melissa 20 november 2017 at 12:13

  zoiets als vlooienspel? klinkt in elk geval leuk; ik maak graag kans zodat ik en mijn man ook gezellig een spelletje kunnen spelen samen. ik volg via pinterest, youtube, bloglovin, instagram en facebook.

 • Andy e 20 november 2017 at 14:23

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij houdt van spelletjes. Maar eigenlijk zou heel het gezin er iets aan hebben aangezien we allemaal wel van spelletjes houden.

 • lisanne bons 20 november 2017 at 14:53

  Wat leuk. Nu het weer slechter wordt en sneller donker spelen we weer iedere avond spelletjes. En voor de jaarwisseling tijdens voordat het 12 wordt vinden de kinderen het super gezellig om spelletjes te doen (om wakker te blijven).

 • erika panjer 20 november 2017 at 18:34

  dat lijkt mij nou een leuk spel dus ik doe graag mee

 • Liesbeth 21 november 2017 at 12:03

  Gaaaafff om te spelen met mijn lieve nichtjes! Ik volg je op social media

 • Evi Huys 21 november 2017 at 14:28

  Mijn zoontje is dol op spelletjes spelen dus ik doe graag mee voor hem. Niets leuker dan samen een spel spelen in de avond, wat moet je anders doen met dit koude weer?

 • Gera 21 november 2017 at 17:25

  Voor nog vele opblijfavondjes van ons gezin!!

 • Daan 21 november 2017 at 22:24

  Wij zijn gek op spelletjes spelen met het gezin, vrienden en familie!

 • W Reurings 22 november 2017 at 11:16

  Wat Leuk! Ik doe graag mee voor mijn gezin, we vinden het erg leuk om spelletjes te spelen. Ik volg je overal 😉

 • Monique 23 november 2017 at 15:37

  Klinkt als een leuk spel! Ik waag een kansje 🙂