Giveaway Sinterklaas winactie

Winactie #26 – Win een persoonlijke Video van Sint

13 november 2017
Over een weekje is Sinterklaas weer in het land en breekt er weer een spannende tijd aan voor alle enthousiaste kids. Vorig jaar vierden voor het eerst Sinterklaas als gezin en dat was ontzettend leuk. Het hoogtepunt van die avond was toch wel het bekijken van de persoonlijke video van Sint. Met grote ogen en open mond keek de hele familie toe naar deze bijzondere videoboodschap. Ook voor dit jaar heb ik al een mooie video besteld én ook dit jaar mag ik weer een ander gezin blij maken met een video van Sint! Doe je ook mee?!

Vorig jaar maakte ik voor de eerste keer kennis met de video van Sint. Ik kon zelf een persoonlijke boodschap in elkaar zetten en op pakjesavond keken we met de hele familie naar de speciale video. Niemand wist van te voren wat het precies inhield dus de reacties van iedereen waren geweldig. Met zijn allen keken ze met open mond naar de video. Lola was helemaal onder de indruk. Super lief! Ik kan nu al niet wachten tot pakjesavond. Om die snoetjes weer zo te zien genieten, zo leuk!

Video van Sint – hoe werkt het?

Op de website van Video van Sint kun je heel erg makkelijk zelf een videoboodschap samenstellen door foto’s van je kind(eren) en jezelf te uploaden. Ook kies je de hobby’s van je kind, complimenten, favoriete eten, een hobby en een opvoedtip (altijd handig). Deze persoonlijke gegevens vul je allemaal in en binnen een paar minuten krijg je de download van de video al in je mailbox. Super simpel!

Wanneer je de bundel besteld krijg je naast de video op DVD en download ook nog een aantal andere leuke cadeautjes zoals een verjaardagsvideo, een tekeningvideo, een gesigneerde kaart en nog veel meer leuks! Ook kun je extra muziekvideo’s en Sinterklaasverhalen erbij bestellen. Deze ontvang je allemaal binnen een paar minuten via je e-mail en de rest van het pakket ontvang je binnen enkele dagen al in huis.

De video is echt ontzettend leuk en ik kan niet wachten om ook dit jaar weer Lola’s (en Coco’s) reactie te zien wanneer ze de video bekijken.

Vorig jaar wonnen Livia en Vayén de persoonlijke video van Sint. Kijk hier hun leuke reacties:

Hoe kun jij deze geweldige persoonlijke video van Sint winnen?

Laat in een reactie hieronder achter voor wie jij een persoonlijke video van Sint wilt winnen en wie er allemaal in de video voorkomen!

Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 19 november. Op maandag 20 november maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt). 

Kende jij deze leuke video van Sint al? Ben jij ook zo’n Sinterklaas fan?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Video van Sint.

Heb je zin in nóg meer winacties? Check dan al mijn winacties hier!

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel 13 november 2017 at 07:08

  Dit lijkt me echt geweldig om eens te doen bij ons thuis. Wat zullen de kids en volwassenen met open mond en een grote lach ernaar kijken.
  We willen hem winnen voor met de familie Daemen en diegene wat erin voor komen zijn:
  – Liz
  – Noor
  – Isa
  – Lotte
  – opa Jo
  – oma Mieke
  – ome Wil

 • Jacqueline Van de Manakker 13 november 2017 at 07:15

  Leuk voor de kleinkinderen Lenn en Rens en natuurlijk voor hun papa en mama, oom en tante en opa en oma

 • Anna
  Twitter:
  13 november 2017 at 07:16

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia..!!

  Opa en oma komen er natuurlijk in voor..

  Facebook: An Na

 • Ruby coene 13 november 2017 at 07:26

  Ja zo leuk voor onze kleine man. Natuurlijk komt hij erin voor! Maar ook zn papa, mama en babyzusje!

 • Leonie
  Twitter:
  13 november 2017 at 07:58

  Wat is dit onzettend gaaf! Ons zoontje kijkt met smart uit naar ‘klaasj’ en deze video zou dan ook geweldig voor hem zijn! Een onwijs gave herinnering en een onvergetelijk moment. Degene die in de video voorkomen zijn Avery, papa & mama en zijn beste vriendjes: onze katjes. Lekker anders dan anders!

 • Eline 13 november 2017 at 08:54

  Dit lijkt me zo geweldig! Ik zou dit graag winnen voor onze mya. Super leuk voor de sinterklaasavond.
  De namen die er in voor komen zijn van haar nichtjes:
  Marley, Loyana & Lysha en Mya zelf natuurlijk!

 • silvy 13 november 2017 at 08:58

  Oh wat leuk! Zou zo graag ook onze schatties hun snoetjes willen zien… Ryan van acht doet nog trouw mee ? Zus Roselinde van zes en kleine Rodney van drie houden ook enorm van die magie ?

 • Lesley 13 november 2017 at 09:02

  Super leuk!!! Voor onze 4 kids (0,2,3,4) en ook nog onze neefjes en nichtjes! We vieren het dit jaar samen dus dit zou echt een dikke vette kers op de taart zijn, helemaal na het lezen van de review denk ik dat ze het hier GEWELDIG gaan vinden! Ze zitten allemaal in de perfecte leeftijd hiervoor dus we duimen!

 • Sandra Benedick Elzinga
  Twitter:
  13 november 2017 at 09:13

  Wat zou dat mooi zijn voor onze 3 bengels
  Joey (8 jaar)
  Evalynn (4 jaar)
  Kayleigh (4 jaar)
  E & K zijn eeneiige tweeling meiden 🙂

 • Marian B
  Twitter:
  13 november 2017 at 10:12

  Heel erg leuk! Ik zou het graag cadeau geven aan opa en oma voor op Sinterklaasavond. De videoboodschap is dan voor alle 7 kleinkinderen. Onze zoon en dochter en de 2 neefjes en 3 nichtjes. Mooie start van de avond, zou die snoetjes wel eens willen zien!

 • Linda 13 november 2017 at 10:22

  Ik doe heel graag mee! Eind december wordt onze grootste kleine meid alweer 7 jaar! Misschien wel de laatste keer dat ze ‘in Sinterklaas gelooft’. Het zou geweldig zijn om nog 1x.. een persoonlijke video van de Sint te mogen krijgen waar ze samen met haar kleine zusje en neefjes naar kan kijken.. zolang ze er nog heilig in gelooft ?
  Nina en Evi
  Tim en Bram zouden de hoofdrol spelen. Hihi

 • Mieke Stam 13 november 2017 at 10:24

  Oh leuk zeg! ik denk dat dit het laatste jaar is dat de jongste nog geloofd en afsluiten met zo’n leuke video lijkt me helemaal tegek voor Xander. Zijn broer Timo geloofd niet meer maar speelt het nog erg leuk mee gelukkig 🙂

 • Chantal 13 november 2017 at 10:28

  Wat ontzettend leuk! En hoe bijzonder zullen de kindjes dit vinden om te zien! Graag doe ik mee voor onze kids en hun neefje en nichtje!

 • Christel van Eersel 13 november 2017 at 10:46

  Super leuke actie Janske!
  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter Puck en zoon Ties. Elke jaar weer zie ik dit weer voorbij komen en elke keer vergeet ik het en dan denk ik na 5 december dat ga ik volgend jaar echt doen. Dus hoe gaaf zou het zijn om hem nu te winnen. Ik wacht in spanning af, vol verwachting klopt mijn hart?

 • GerlindeIJ 13 november 2017 at 10:47

  Ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste 2 jongens

 • Albertine 13 november 2017 at 10:55

  Superleuk! Wij hebben het ooit al een keer gedaan toen de 3 oudsten nog klein waren en de reacties waren idd geweldig ! Eerst keken we hem bij mijn vader …en een paar dagen later bij ons thuis met de rest van de familie. ..en wat dènk je? Stonden er gewoon wéér allemaal pakjes in de gang haha!
  Zou leuk zijn als onze jongste (tevens laatste gelover) dit geweldigs ook een meer meer zou maken…zou herinneringen bij de andere kids naar boven halen….zó leuk…

 • Marian Zw
  Twitter:
  13 november 2017 at 11:01

  Dit lijkt me super leuk. Wij hebben kids tussen de 5 en 23 jaar. Die van 5 vinden het geweldig als Sint hun toespreekt, maar ik denk dat ik de gezichten van onze pubers nog veel leuker vind als ze in deze video voorkomen

 • Alyt van der Heide 13 november 2017 at 11:06

  Jazeker. We kennen de Video van Sint al, de afgelopen 2 jaar ook “zomaar” de video op de deurmat gekregen….. Doe heel graag mee en het hele gezin komt voor in de video, zo leuk die complimenten of juist die slechte gewoonte te laten benoemen door Sint.

 • Will 13 november 2017 at 11:45

  Wat leuk, een persoonlijke video van de Sint.
  Deze video zou leuk zijn voor mijn kleinkinderen.
  Wat zouden ze verrast zijn, dat de Sint hen persoonlijk toespreekt en hen wijst op alle goede dingen die ze doen en op dat wat er beter kan.
  Graag doe ik mee en volg je op bloglovin.

 • marieka waalwijk 13 november 2017 at 13:32

  wat leuk ik zou hem graag voor mijn zoon winnen

 • Linda vergouwen
  Twitter:
  13 november 2017 at 14:06

  Hij is zo leuk!!
  Nou sowieso komen beide zoontjes erin voor hoor… maar ook een streng woordje naar papa en een dik compliment voor onze opa want ze komen allemaal naar ons sintfeest!!

 • zebrazonderstrepen 13 november 2017 at 16:14

  Amélie en Mathis zouden dit geweldig vinden!
  zebrazonderstrepen recently posted…Brief aan Amélie #1 Pittig, ochtendhumeur & ChefMy Profile

 • Esmeralda Groenland 13 november 2017 at 17:33

  Wat gaaf! Bij ons zouden er meteen twee gezinnen blij zijn. Wij vieren het altijd met de grote neef van mijn kindjes en zijn mama, bonuspapa en oma. Ik zou dit echt leuk vinden voor ze.

 • Linda Raaijmakers
  Twitter:
  13 november 2017 at 18:40

  Omdat onze tweeling Lucas & Eva net als de Sint 5 december jarig zijn maak ik graag kans op zo’n leuke video 😀
  Voor extra kanen volg ik je via de volgende kanalen:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg )

  groetjes Linda

 • Jessica 13 november 2017 at 19:46

  Superleuk! ik ga ook een poging wagen voor ons dochtertje Bloeme van 2 jaar.
  Ze is he-le-maal verliefd op Sinterklaas. Voor haar is het feest in augustus al begonnen haha!
  Wie komen er in haar filmpje voor:
  Papa en Mama
  Opa en Oma
  Ope Toet en Miessie
  Haar beste vliend Casey
  En haar lievelings baby nichtje Milou

 • Eline 13 november 2017 at 20:13

  Whaa zo leuk !
  ik ga je volgen.
  Zou een vreugde dansje doen als ik dit win.

 • Marange Krouwel
  Twitter:
  13 november 2017 at 20:45

  Jaaaa ik zou zo graag voor mijn kids willen winnen!!
  Mia mijn dochter en Sam mijn zoon! Wat zouden ze dit geweldig vinden

  Ps: ik volg je overal

 • Jolein jolein 13 november 2017 at 21:29

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ?

  • Jolein jolein 13 november 2017 at 21:31

   Ik laat mijn dochters, mijn man, onze visjes, onze kat en mezelf erin voorkomen. 🙂 Vorig jaar kwam onze kat er ook in voor en dat vonden onze dochters ook zo leuk 😉 Ik heb geliked, gedeeld en reactie gegeven op facebook 🙂

 • Marcia Kan
  Twitter:
  13 november 2017 at 23:07

  Geweldig concept, waar ik graag een kansje voor waag! Ik zou er graag onze meiden Elisa en Hannah mee verrassen. Uiteraard komen mijn man en ik ook voor in de video en ook de twee oma’s en opa krijgen een eervolle vermelding. Superleuk om hun gezichten te zien als ze deze dvd bekijken!

 • Shanna 13 november 2017 at 23:25

  Oh wat gaaf, mijn zoontje zou nogal staan kijken zeg!dus we doen graag mee v
  – Miel
  – broer Chiele
  – metekind stan

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Twitter:
  14 november 2017 at 09:58

  Super leuk! Dit jaar wil ik de Sinterklaas viering extra bijzonder maken, omdat het waarschijnlijk de laatste keer is dat mijn beide meiden nog geloven. Mijn oudste dochter is 8 en zit inmiddels in groep 5, dus zal wel echt de laatste keer zijn dat ze nog zonder twijfels zit. De viering vieren wij samen met het gezin van mijn broer en met opa en oma. Dus alle aanwezige zullen zijn:
  – Opa
  – Oma
  – Papa Dennis
  – Mama Suzanne
  – dochters: Ella & Tess
  – Oom Jeroen
  – Tante Pauline
  – Nichtje Esmee

 • Laura K. 14 november 2017 at 10:58

  Ik maak graag kans op zo’n leuke persoonlijke video van Sint voor mijn 2 zoontjes.
  Het zou leuk zijn om hun oom ook even te vermelden :D! Leuke verrassing

 • Iris 14 november 2017 at 12:24

  Onze zoon zou dit echt heel leuk vinden, dus ik doe graag mee. Natuurlijk komen Boef, Doerak, papa en mama in het verhaal voor en er is ook nog een rol weggelegd voor opa en oma

 • Sabine Bientje
  Twitter:
  14 november 2017 at 13:39

  Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat mijn dochter er nog vol in zit en ook het eerste jaar dat mijn zoontje het heel bewust gaat meemaken ?

  Ik zou het zo leuk vinden om Sinterklaas te vieren met deze DVD zodat Sinterklaas er toch een beetje bij is (hij heeft altijd de neiging om bij ons alleen maar een zak met cadeaus te brengen en te weinig tijd om even binnen te komen ? )

  Natuurlijk komen zoon en dochter in het verhaal maar ook voor papa en mama maken we een plekje 🙂

 • Femke 14 november 2017 at 20:19

  Ik maak graag kans voor onze jongens, Dylon, Evan en Vince. Natuurlijk komen wij er ook in voor, en kat Jopie mag er ook bij?

 • Tamara 14 november 2017 at 21:12

  wat een superleuk idee, ik zou graag meedoen voor Emma en Loïs!

 • de baerdemaeker els 15 november 2017 at 22:14

  Ook dit Belgje wil graag meedoen 🙂
  Onze 2 zoontjes zouden nogal kijken als ze hun foto’ zien en de foto’s van mama &papa
  natuurlijk mogen de grootouders ook niet ontbreken en vergeet de neefjes en nichtjes natuurlijk niet.
  het zou een leuk familie moment zijn

 • Tamara 16 november 2017 at 07:51

  Ik win hem graag voor mijn dochtertje Zoë. Wij vieren 2 december met haar beste vriendinnetje sinterklaas en zou geweldig zijn de 2 kleine meisjes te verassen

  Volg je natuurlijk op alle kanalen.

 • Barbara Gelens 16 november 2017 at 21:56

  Vorig jaar hebben we zo genoten van het verhaal
  Dat ik deze verrassing dit jaar graag herhaal
  De hele familie wordt dan weer genoemd
  Al is er 1 lid nog niet zo beroemd
  Zij is namelijk nog niet lang in ons gezin
  Maar de film is voor de kinderen pas compleet met haar erin
  Sint mag dit jaar dus iets zeggen over een viervoetig kleintje….
  Een lieve asielpoes met de zelfbedachte naam Nijntje!

 • Adriana de Ruiter 17 november 2017 at 12:26

  Voor mijn pleegkindjes en gastkindjes! Lijkt me een enorm succes!!!

 • Jeroen 17 november 2017 at 13:23

  voor mijn nichtje Pip en haar kleine broertje . Leuk!

 • Inge H 18 november 2017 at 00:43

  Dit lijkt me echt zo’n heerlijk familiemoment…
  Ik zou ‘m vooral willen winnen voor m’n meisje.
  Ik vrees dat dit het laatste jaar is in volle Sintmagie, als je begrijpt wat ik bedoel.
  Ik heb nu al heimwee…
  Daarom zou ik ‘m extra speciaal willen maken.

  In onze film komen deze steracteurs voor:
  Lott, het lieve meisje
  Joris, de knapste kerel
  Papa, de vlijtige student en lieve man
  Moeke, de grootste verwenkous
  Simba, onze stoere hond
  Mama, de knuffeligste

 • Madelon 19 november 2017 at 00:13

  Leuk!! Ik doe graag mee voor de kindjes

 • grietje van der meer 19 november 2017 at 14:08

  Ik zou hem graag willen winnen voor ons kinderen, en natuurlijk hun neefje en nichtje omdat we samen met elkaar sinterklaas vieren.
  De volgende namen zouden dat zijn:
  Eva
  Ruben
  Iris
  Sanne
  Marco

 • Roos Berg 19 november 2017 at 15:45

  Lijkt me geweldig voor ons heerlijke avondje

 • Jeanfrance 19 november 2017 at 19:24

  Ik zou graag meedoen voor Noud, Luuk, Glenn en Noah.
  Wat is dit leuk zeg!

 • Andy e 20 november 2017 at 14:11

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoon en dochtertje. Maar we zullen mama en papa ook wel in de video laten voorkomen, net zoals hun oma en opa, dat maakt het wel heel ‘echt’ voor hen denk ik.