Lola Loves Review Shoptip Sinterklaas

Lola Loves #11 – TipToi – Mijn grote wereldatlas (Cadeautip!)

8 november 2017
Begin dit jaar maakte Lola voor het eerst kennis met de boeken van Tiptoi. Ze mocht toen het leuke ‘Eerste Letters Boek‘ uitproberen. Ondanks dat ze er eigenlijk nog iets te jong voor was, viel de Tiptoi direct goed in de smaak. Inmiddels hebben we een paar boeken in huis en ontvingen we onlangs het nieuwe boek ‘Mijn grote wereldatlas’. De Tiptoi is echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een interactief en leerzaam Sinterklaascadeau voor je kind(eren). In deze ‘Lola Loves’ lees je waarom!

Na onze eerste ervaring met tiptoi waren we direct ontzettend enthousiast over het totale concept. Met de tiptoi leert je kind namelijk op spelenderwijs allerlei nieuwe dingen. Door de grote variatie blijft het leuk en verveeld het niet zo snel.

Starter set ‘Mijn Grote Wereldatlas’

Met de starters set van ‘Mijn Grote Wereldatlas’ van Ravensburger kan je kindje meteen aan de slag (na het downloaden van het boek – dit is binnen enkele minuten klaar). In het boek kun je door te “tippen” met de stift meer dan 1500 verschillende geluidjes, liedjes en informatie vinden over alles wat te maken heeft met de wereld. Zo leert je kindje over verschillende mensen en culturen, maar ook over dieren en landen over de hele wereld.

Omdat er zo ontzettend veel te ontdekken is, raak je niet snel verveeld en leert je kindje telkens weer iets nieuws. Ook kun je verschillende soorten zoek-, tel-  en quizspellen spelen. Bij deze starters set zit een tiptoi stift, 1 verbindingskabel, het boek ‘mijn grote wereldatlas’ en een grote wereldkaart. Zelfs op de wereldkaart kun je tippen, waarna je allerlei leuke info krijgt te horen over de landen en vlaggen.

De adviesleeftijd voor het boek is 5 tot 8 jaar, maar ik merk dat Lola ook dit tiptoi boek nu al zo leuk vindt,dat ze zich er al prima zelfstandig mee kan vermaken. Ze kan echt heerlijk verdwalen in haar boek en er een flinke poos mee zoet zijn.
Onze ervaring

Wij zijn groot fan van de producten van tiptoi. Omdat er zo veel verschillende mogelijkheden en opties zijn kan je kind telkens weer nieuwe dingen ontdekken. Hierdoor wordt hij of zij continu opnieuw gestimuleerd waardoor het nooit verveeld. Het is zelfs leuk voor de papa’s en mama’s om me te luisteren.

Naast de starter set ‘Mijn Grote Wereldatlas’, kun je (wanneer je al in het bezit bent van een tiptoi stift) ook het boek los kopen. De tiptoi stift kun je bij alle tiptoi producten gebruiken (en hij is tegenwoordig nóg beter om mee te tippen). Ideaal! Naast de tiptoi boeken zijn er ook steeds meer tiptoi spellen en nog veel meer verschillende soorten speelgoed. Perfect voor kinderen die spelenderwijs de wereld willen ontdekken. Een echte aanrader, wanneer je op zoek bent naar een leerzaam en leuk Sinterklaascadeau!

Mocht je zelf dit toffe tiptoi boek of de starters set willen bestellen, dan kan dat hieronder:

[bol_product_links block_id=”bol_5a02291f89917_selected-products” products=”9200000078479771,9200000023436212″ name=”TipToi” sub_id=”” link_color=”FF0ADE” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”29A2F2″ price_color=”23E2F7″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van Tiptoi?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en bevat een product die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Ik ben oprecht erg enthousiast over het product. 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • zebrazonderstrepen 8 november 2017 at 13:22

    wij hebben de pen maar deze versie niet, hier zijn de kids echt fan