Coco Loves Kerst Kids Review Shoptip Sinterklaas

Coco Loves #3 – de Chuckle Ball (Cadeautip!)

7 november 2017
De afgelopen dagen mocht Lola een paar nieuwe soorten speelgoed uittesten zoals je hier al hebt kunnen lezen. Toen kwam ineens de Chuckle Ball voorbij en ik wist meteen, dit is echt iets voor Coco! Ik had helemaal gelijk, want vanaf de eerste ontmoeting met haar nieuwste speelgoed Chuckle Ball schaterde ze het uit van plezier! en niet alleen Coco was enthousiast. Ook Lola vindt hem helemaal geweldig. Een echte (Sinterklaas) cadeautip dus!
Coco en Lola testen uit

Spin Master heeft weer een tof nieuw speelgoed ontwikkeld, genaamd de Chuckle Ball. Coco mocht hem uittesten en grote zus Lola hielp haar maar al te graag mee! Vanaf het eerste moment dat de Chuckle Ball begon met bewegen waren de meiden niet meer van hem af te slaan. Zo leuk!

De Chuckle Ball is een grappige, gemotoriseerde, springende en rollende speelbal waarmee kleine kinderen heerlijk mee kunnen spelen. Zodra je hem aanzet, begint hij uit zichzelf te trillen, en stuitert hij alle kanten op. De figuurtjes maken grappige lachende geluidjes zodra deze op de grond stuiteren. Hij werkt dus direct op je lachspieren.

kruipen, grijpen en motorische skills

Lola en Coco gingen meteen op de Chuckle Ball af en zodra ze hem vasthielden werden ze zelf ook flink door elkaar geschud. Met twee giebelende meiden als gevolg. De Chuckle Ball is super tof voor peuters, maar ook voor kinderen die nog niet kunnen lopen. Hij moedigt je kindje aan om te kruipen, te grijpen, en de motorische skills te oefenen tijdens het spelen. De kleuren en figuurtjes op de bal zien er super vrolijk uit, wat alle kinderen natuurlijk erg leuk vinden.

Het is zowel leuk om hem te pakken te krijgen als juist ervoor te zorgen dat hij niet tegen je aan stuitert. Er wordt hier heel wat afgelachen sinds wij de Chuckle Ball in huis hebben. Zowel Coco (1 jaar) en Lola (3,5 jaar) vinden hem ontzettend leuk om mee te spelen. Een echte aanrader dus!

Bekijk hier Lola en Coco, samen met de Chuckle Ball in actie:

De Chuckle ball is voor kinderen vanaf 18 maanden | Consumentenadviesprijs: €24,99 euro

Je koopt hem hier:

[bol_product_links block_id=”bol_59fe440859c4f_selected-products” products=”9200000076686953″ name=”Chuckle Ball” sub_id=”” link_color=”3BF5DC” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F70FB9″ deliverytime_color=”3CF0D8″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Zou jouw kindje ook zo dol zijn op de Chuckle Ball?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 7 november 2017 at 07:42

  Milo is daar toch wat te klein voor.. Maar lijkt me wel leuk!!

  • Janske 7 november 2017 at 20:48

   Hij is echt zo grappig! De meiden vinden hem super leuk.

 • Charlotte 7 november 2017 at 08:07

  Dit lijkt me zo’n ontzettend leuk ding! Emmi is er helaas nog net wat te klein voor.

  • Janske 7 november 2017 at 20:49

   Nu nog wel inderdaad…maar kleine meisjes worden (snel) groot 😉

 • zebrazonderstrepen 7 november 2017 at 16:52

  wij hebben vroeger ook een gelijkaardige bal gehad, hadden ze ook veel plezier mee

  • Janske 8 november 2017 at 21:23

   Super leuk dat jullie er vroeger ook zo een hebben gehad…hij is zo tof!