Fotodagboek My Adventures

Janske’s Fotodagboek week # 61 & 62 – Twinning & fotoshoot

3 november 2017
Daar zijn we weer! Tijd voor weer een nieuw fotodagboek vol met leuke foto’s van de afgelopen twee weken. Kijk je mee?

Zo heb je vast meegekregen dat ik voor mijzelf én voor de meiden. Ik bestelde hem in Duitsland omdat ik hem in Nederland niet meer kon krijgen in mijn maat. Ik ben verliefd!

Deze moesten natuurlijk ook even met zijn drietjes op de foto. Dat ging niet helemaal zonder problemen zoals je ziet…hahaha!

De meiden gingen twee nachtjes uit logeren bij opa en oma, waar ook mijn oma op visite was. Dat vond Coco wel gezellig!

Terwijl de kids uit logeren waren ging ik met lief samen shoppen en scoorde ik deze vrolijke bordjes en kommetjes. Ik deelde ze op Instagram en inmiddels zijn ze overal in Nederland uitverkocht 😉 Tenminste…zo leek het!

Kijk deze vrolijke snoetjes nou!

Waar is Lola nou?

Lola geeft even een showtje voor Coco. Gekke meid!

Lola test ondertussen allerlei leuke apps uit op de tablet. Hier vliegt haar zelf getekende vogeltje rond. Zo leuk!

Ook kreeg deze dame de geweldig leuke Play-Doh Rapunzels kapsalon om uit te proberen…(je kunt hem zelf ook winnen hier!) Lola vind hem helemaal te gek!

Op het kinderdagverblijf kregen we de opdracht om iets leuks te knutselen met dingen die je vindt in de natuur. Lola mocht eikeltjes versieren met glitters…nu nog bedenken wat we er van kunnen maken, hihi.

Dit waren mijn leukste foto’s van week 61 & 62….ik hoop dat jij ze net zo leuk vond als ik! Dit weekend hebben we een gezellige familiedag gepland en maandag ga ik naar het concert van Nelly (ken je die nog!?) Hij speelt namelijk bij mij op mijn werk…super tof! Ik ben zo benieuwd!

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

  • zebrazonderstrepen 3 november 2017 at 11:55

    mooi overzicht!