Review Shoptip Sinterklaas winactie

Winactie #24 – Play-Doh Rapunzels Kapsalon

30 oktober 2017

Het is alweer een tijdje geleden en met de Feestdagen in zicht is het weer tijd voor een toffe winactie. Dit keer eentje speciaal voor creatieve meisjes die dol zijn op Play-Doh! Hét perfecte cadeau voor de Feestdagen! Lola testte hem alvast uit en ze is fan!

Lola is net als veel kleine meisjes (en jongens) gek op kleien. Het liefst mixt ze alle kleuren door elkaar en maakt ze de mooiste creaties. Toen ik laatst samen met Lola bij het “hoofdkantoor” van Sinterklaas mocht komen kijken, spotte mevrouwtje meteen de Play-Doh tafels en was er bijna niet meer weg te slaan. Nog voordat haar jas uit was zat ze (samen met haar vriendinnetjes Fay en Lise) te kleien.

Mag ik deze mee naar huis nemen, mama?

Naast leuke taartjes maken mochten de dames ook de nieuwe Play-Doh Rapunzels Kapsalon uitproberen. Super leuk voor alle meiden die dol zijn op prinsessen, kappertje spelen én Play-Doh! Lola wilde meteen vlechtjes maken en de haren knippen. ‘Mag ik deze mee naar huis nemen, mama?’ vroeg ze meteen.

Omdat ik wist dat Lola deze ontzettend leuk vond was ik natuurlijk erg blij toen ik hoorde dat Lola deze mocht gaan uittesten. Lola moest eerst wachten met de handjes voor haar oogjes zonder te spieken. Dat lukte goed dit keer. Toen ze mocht kijken reageerde ze precies zoals ik verwacht had. Dolblij natuurlijk! ‘Ohhh, is deze voor mij!!??’, vroeg ze. ‘Ja schat, kom, dan maken we hem meteen open!’. Helemaal enthousiast haalden we alles uit de verpakking en kon kapsalon Lola worden geopend. Na een korte uitleg wist ze precies hoe alles werkte en werd het eerste ‘kapsel’ gemaakt. Rapunzel kreeg een super hippe coupe van paarse haren met een gele vlecht. Helemaal cool! Lola was helemaal in haar nopjes.

Eindeloos creatief speelplezier

Boven in het hoofd van Rapunzel kun je klei stoppen en door aan de hendel te draaien “groeit” het haar. Met de bijgevoegde schaar, verschillende vormen en rollers kun je vlechtjes maken, haren knippen en accessoires maken in de vormpjes. Eindeloos creatief speelplezier en telkens weer een nieuwe coupe voor Rapunzel! Bij het kaphoofd zitten maar liefst 4 kleuren Play-Doh klei (zelfs een met glitters!) zodat je allerlei verschillende creaties kunt maken.

Inmiddels heeft Rapunzel hier al meer verschillende coupes gehad dan mama en Lola bij elkaar, haha! Echt een super leuk cadeau voor creatieve Play-Doh fans. Zet hem maar alvast op je Sinterklaaslijstje. Of doe mee aan mijn winactie, want ik mag namelijk een Play-Doh Rapunzel Kapsalon weggeven!

Hoe kun jij deze super toffe Play-Doh Rapunzel Kapsalon winnen?

Laat in een reactie hieronder achter voor wie jij deze toffe Play-Doh  wilt winnen!

Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waarder) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest.Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 5 november. Op maandag 6 november maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt). 

Met dank aan Hasbro!

Mocht je niet willen wachten op de winactie en hem nu al willen bestellen dan kun je hem hier bestellen:

[bol_product_links block_id=”bol_59f7928d6530c_selected-products” products=”9200000080041199,9200000027134646,9200000038629392,9200000036468925,9200000073116300,9200000058931683″ name=”Play-Doh ” sub_id=”” link_color=”F55DA4″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”996D92″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Spread the love

You Might Also Like

 • Kristel 30 oktober 2017 at 07:29

  Ohhh wauw wat een super gave winactie. Deze staat met stip op 1 op mijn dochter Noor haar lijstje voor de Sint. Zij vind kleien geweldig en speelt graag kappertje. Voor haar maak ik heel graag kans.

 • Anna 30 oktober 2017 at 07:34

  Ik doe mee om samen met mijn dochter Julia te gaan kleien! Zal ze super leuk vinden ☺️

  Facebook: An Na

 • Channa 30 oktober 2017 at 07:36

  Heel leuk, Fenna is dol op kleien en zou dit helemaal geweldig vinden. Wij doen dus graag mee met deze leuke actie.

 • Rowena en Lola 30 oktober 2017 at 07:41

  Wat leuk zeg zo creatief. Mijn dochter van 3,5 ook Lola (haha)! Houd ook zo van kleien. Ook wil ze vaak mijn haren of die van haar pop doen met alle hulpmiddelen. Soms heb ik net mijn haar gedaan en is het zo verstandig dan kan ik haar dus de prinsessen play doh aanraden (win win situatie zeg ik maar zo hihi)!! Leuk om mee te doen en we volgen je al :-)! Liefs

 • Fay 30 oktober 2017 at 07:47

  Wauw, dit is echt geweldig! Ik hoop dat jongetjes ook mee mogen doen, want mijn zoon is GEK op klei en dit zal helemaal het einde zijn! Hij is nu ook gefascineerd door prinsessen hoor, dus ik weet zeker dat hii uren- en urenlang plezier van zal hebben! Helemaal als Sint ze brengt! Ps, op Facebook ben ik Fay, maar ik gebruik nu een andere mailadres.

 • Jenny 30 oktober 2017 at 08:06

  Oh wat leuk! Die zou ik graag winnen voor mijn dochter. Naast sinterklaas is zij namelijk ook jarig in december! Dus een super kado en wat leuk om samen te knutselen <3
  Volg je op insta en fb 😉 trouw (A)
  Dus nu naar duimen.

 • Denise 30 oktober 2017 at 08:06

  Ohh mijn dochtertje zou dit geweldig vinden!wij doen mee???

 • Natascha 30 oktober 2017 at 08:09

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lieve. Ze vind het leuk om met klei te spelen.

 • Eveline 30 oktober 2017 at 08:16

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn oudste dochter Rozemarijn (3,5) die dol is op kleien én disney prinsessen! 🙂

 • Kristel 30 oktober 2017 at 08:17

  Mijn dochtertje van 3, Zoë! Dol op Play-Doh én Rapunzel, zou een top cadeau zijn!

 • Guusje en Juno 30 oktober 2017 at 08:17

  Wat leuk de reactie van Lola! Het lijkt me erg leuk deze te winnen voor mijn dochtertje Juno. Heerlijk samen creatief bezig zijn! Duim duim

 • Stephanie 30 oktober 2017 at 08:21

  Ik ben trotse tanti van twee meisjes! Daarom doe ik met plezier mee voor hen. Ze zijn beiden dol op alles wat te maken heeft met knutselen en boetseren. Daarom zou het heel tof zijn mocht ik Beau en Noé blij kunnen maken met dit cadeautje. Ik duim alvast!

 • Maaike de Gruijter 30 oktober 2017 at 09:04

  Oh…. deze wil ik heel graag winnen voor mijn petekindje Lotte. Een echte haren liefhebster. En een mooi cadeau voor 5 december ☺️

 • Miranda 30 oktober 2017 at 09:49

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 4 Mila. Ze is dol op kleien en ook op prinsessen.
  Ik volg je volgens mij via Facebook Instagram en bloglovin.

 • Manon 30 oktober 2017 at 10:03

  Wat een gave actie. Ik doe graag mee voor mijn dochter Puck van 3 . Ze is dol op kleien en ze kan zich daar heel lang mee vermaken. Ook haar zusje Fleur van anderhalf vind kleien steeds leuker worden. Vooral sinds ze door heeft dat de klei opeten geen optie meer is:)

 • Susan Balster 30 oktober 2017 at 10:27

  Wat een super leuke en vette actie! Gaaf dat Lola dit gewoon mocht testen en net als jouw GROTE MEID is Elynn hier ook dol op klei EN prinsessen! ?? Wij ‘loten’ dus ontzettend graag mee want dit cadeau zou geweldig zijn voor onder de kerstboom! ? Ons meisje is een grote Play Doh fan! Hele ‘taartjes en bak creaties’ worden hier dagelijks bereid! En dan met natuurlijk zoveel mogelijk kleurtjes en vormpjes! Gegarandeerd uren speelplezier en de klei droogt gelukkig NIET snel uit en is telkens weer opnieuw te gebruiken! Dus duimen maar … ??????

 • Kim Pijnaker 30 oktober 2017 at 10:29

  Super leuk! Mijn dochtertje (3 jaar) is ook gek op kleien. Elke ochtend als ze wakker wordt vraagt ze als eerste mama mag Senna kleeen (kleien). Ze zou dit dan ook super leuk vinden.

 • Lisanne 30 oktober 2017 at 10:38

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter! Ze is idd gek op play-doh en op Disney dus dit zot super zijn!! Ik volg je ook op Facebook en Insta ?

 • Michael noo 30 oktober 2017 at 10:38

  Super graag voor mijn creatieve dochter die bijna jarig is! Zou leuk zijn haar hiermee te verrassen

 • Will 30 oktober 2017 at 10:44

  Goh Janske, wat heb je weer een leuke winactie.
  Met de Sinterklaas en de Kerst in het vizier, kan ik wel wat cadeautjes gebruiken.
  Met vijf kleinkinderen ben ik nogal een tijdje bezig om alle cadeautjes bij elkaar te sprokkelen.
  De één wil dit en de ander wil dat, pfff.
  Maar ik denk dat mijn kleindochter van 6 jaar deze Play-Doh speelset heel leuk zal vinden. Zij heeft dat nog niet.
  Daarom doe ik mee voor haar .
  Ik volg je op bloglovin en waag graag een kansje.

 • Iris 30 oktober 2017 at 12:43

  Supertof zeg, ik doe graag mee voor onze dochter. Ideaal voor 5 december

 • Marieke Flikweert 30 oktober 2017 at 13:19

  Hier zou mijn dochtertje Elin van 4 jaar wel raad mee weten. Ik doe dus graag voor haar mee!

 • Marian Zw 30 oktober 2017 at 13:26

  Wst super gaaf bedacht weer van Play do! Ik loot heel graag mee voor mijn meisje. Die zal dit echt geweldig vinden. Echt klei haren maken….en dan natuurlijk knippen en krullen

 • Linda raaijmakers 30 oktober 2017 at 13:31

  Ik zou deze heel graag winnen voor Eva en haar tweelingbroertje Lucas. Zij zijn 5 december jarig en zouden dit super vinden 😀

 • Linda 30 oktober 2017 at 13:53

  Ik doe graag mee voor onze ‘kapster in spe’. Later als ik groot ben ga ik ook Kapperen mama! Net als jij! Kom ik bij jou werken. Das goed schat! Kan ze niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar dan beginnen we maar met klein.. i.p.v. meteen te oefenen op mama ?

 • Iris Opstal 30 oktober 2017 at 14:08

  Ik doe ook graag mee! Onze Mirthe is dol op kleien en varen vlechten!

 • Chantal 30 oktober 2017 at 14:43

  Graag voor mijn zoon die eindeloos de filmpjes op YouTube kijkt over het unboxing van play doh speelgoed. Hij wil ook zo graag zoiets krijgen van sinterklaas zegt hij dan. Hij is ook dol op de kapper en “knipt en verft” regelmatig mama haar haar! Zo mooi die fantasie!

 • Anita H. 30 oktober 2017 at 16:05

  Helemaal leuk. Ik doe graag mee voor mijn nichtje (en petekindje).

 • zebrazonderstrepen 30 oktober 2017 at 17:05

  wat een leuke win, count me in!

 • Tamara 30 oktober 2017 at 17:31

  Oooh Zoë die wil heel graag mee doen! Ze is dol op kleien en vind het extra creatief bezig zijn geweldig! Denk dat ze dol blij is als ze deze krijgt net zoals Lola.

  Ps ik volg je al heel lang op fb, Twitter en Instagram ?

 • Liesbeth 30 oktober 2017 at 17:43

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Ik volg je op facebook, instagram en bloglovin

 • Janet 30 oktober 2017 at 19:03

  Super leuk! Hier twee meiden die gek zijn op klei en op rapunzel

 • Cindy j 30 oktober 2017 at 19:39

  Wauw wat gaaf! Helemaal leukleuk voor onze 2 meisje lili en femi!!♡♡
  GEK OP KNUTSELEN.
  EN KLEI ENZ KIJKEN!YouTube ♡ laat mijn 2 meisjes echt hun ogen doen twinkelen.!???
  Veel leuks echt te gek .
  Mooi sinterklaas kado
  FACEBOOK GELIKED EN GEDEELD.?

 • Esmeralda Groenland 30 oktober 2017 at 19:51

  Wat zou dit leuk zijn voor mijn dochter. Ze is gek op Play-Do.

 • Annabel 30 oktober 2017 at 20:27

  Wat een leuke winactie! Wij zijn ook graag creatief bezig. Ik doe dan ook mee voor onze dochter Liselotte (en stiekem ook voor mama). Gegarandeerd veel Speelplezier ?.

 • Els Wanders 30 oktober 2017 at 20:56

  Ik wil meedoen voor Lisa, ze is dol op kleien. Ik denk dat ze het ook heel erg leuk vind om kapsels te verzinnen en maken.

 • Jolein Jolein 30 oktober 2017 at 21:48

  Oh die is echt wel heel leuk ! Vooral omdat mijn dochter van 5 door veel mensen rapunzel genoemd word omdat ze mooie blonde haren tot haar billen heeft. Ze doet vaak kapstertje bij mij, maar ik heb liever dat ze het met de play doh doet want geregeld worden er haren uit mijn hoofd getrokken door het kapstertje spelen hahah ?

 • Heidie van der Steeg 30 oktober 2017 at 22:14

  Echt iets voor mijn 5-jarige dochter. In vriendenboekjes moet ik altijd schrijven bij wat ze later wil worden “kapster”. En kleien is ook een grote hobby van haar dus deze combinatie zal ze GEWELDIG vinden.

 • Erika Van koert 31 oktober 2017 at 07:21

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin

 • G.T. 31 oktober 2017 at 09:00

  Leuk zeg, die zou ik ook wel willen voor mijn peuterjongen van 2,5 jaar. Hij heeft sinds kort heel veel plezier met kleien, kan er zo een uur mee bezig zijn! De kapper is bij hem nog geen succes, haren knippen vindt hij verschrikkelijk. Misschien helpt dit nog wat bij de angst, wie weet.

 • Debbie Verstelle 31 oktober 2017 at 09:28

  Super gaaf! Voor mijn dochter Tess.
  Zij maakt van klei altijd prinses rapunzel, dus hoe gaaf is het om nu met Rapunzel zelf te kleien! Duimen dus 🙂

 • Roos 31 oktober 2017 at 10:15

  Mijn nichtje gaat het leuk vinden dit!! Ze komt voor het eerst sinterklaas vieren bij mij en dit zou 1 grote verrassing zijn voor haar ?

 • Tamara 31 oktober 2017 at 11:03

  Voor mijn lieve nichtje, ze zou dit prachtig vinden!

 • melissa 31 oktober 2017 at 11:30

  Hihi niet voor mijn dochter maar voor zoontje jarno van 4; die is gek op play doh. hij speelt elke dag met klei maar wil dan ook wel steeds graag nieuwe dingen. hoe leuk is dit dan. ik denk wel dat grote zus elise van 6 hier ook graag mee wil spelen. Ik volg via alle aangegeven kanalen voor een extra kansje 🙂

 • Mirella vd ven 31 oktober 2017 at 19:47

  Aaaaah wat super leuk.
  Mijn dochtertje Luna is helemaal van van rapunzel.
  Wat zou het leuk zijn voor haar te mogen winnen.
  Ik doe heel graag mee!!

 • Lynn Mahieu 31 oktober 2017 at 21:21

  Wat een leuk idee van playdoh! Ik doe graag mee voor mijn meisje! 😀

 • Nina Mol 1 november 2017 at 05:26

  Ik doe erg graag mee voor mijn kleine vriendinnetje Vera, waar ik drie keer in de week de oppas over heb 🙂

 • Kim Stolk 1 november 2017 at 09:38

  Hoi!!

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Lola, dit zal ze echt helemaal geweldig vinden!!!

 • Patricia Bouthisma 1 november 2017 at 10:10

  Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochter, maar ik denk dat onze zoon er ook veel mee gaat spelen

 • Saskia 1 november 2017 at 10:37

  Voor m’n lieve dochter die graag “harenkammer” wil worden en al een poosje om dit setje vraagt. Leuk voor in de zak van Sinterklaas straks!

 • Elke Heijns 1 november 2017 at 10:42

  Wat een leuke blog! Vooral de foto’s zijn een leuke toevoeging. Dat plezier zou ik ook graag met mijn dochter beleven.

  Dat wordt duimen.

 • Thomas Geurts 1 november 2017 at 10:46

  Voor onze dochter Lynn! Ze zou dit zeker een fantastisch kado vinden van onze geliefde baardman 🙂

 • l tromp 1 november 2017 at 10:55

  woww hier kunnen mijn meisje en jongen zoveel plezier aan beleven…

 • marij brand 1 november 2017 at 11:07

  super leuk om met sinterklaas aan mn dochtertje te geven. Ze is dol op alles met klei

 • Eef 1 november 2017 at 11:16

  Oh wauw! Een playdoh set voor echte prinsesjes! Mijn eigen kids zijn hier al wat te groot voor, maar ik zou er heel graag mijn kleine nichtje Ivy mee verassen!

 • Anita van der Tuuk 1 november 2017 at 12:04

  Onze Fytje is altijd aan ons haar aan het frutselen, dus hiervan gaan haar ogen zeker stralen

 • jacqueline de Waal 1 november 2017 at 12:09

  Wat een schattig CADEAU voor mijn lieve vriendinnetje!

 • Rafael Schelhaas 1 november 2017 at 12:17

  Ik doe erg mee voor mijn kleine vriendinnetje Yara, ik kom zoiezo 1 keer per week bij haar mama en haar en haar broertje op visite en als ik er ben gaan we ALTIJD kleien. Ze is 3,5 jaar en kan haar fantasy er goed op los laten als we aan het kleien zijn en dit is zeker een verandering van alle taartjes en gekke dingen die we gemaakt hebben met klei 🙂

 • Sabrina Savino 1 november 2017 at 13:13

  Deze wil mijn dochter graag hebben, ze had het van de week nog over prinsessen klei van rapunzel toen ik vroeg wat ze voor d’r verjaardag wil hebben. Hopelijk win ik deze voor haar zou te gek zijn

 • marieka waalwijk 1 november 2017 at 13:33

  oooooo super, ik zou het heel graag winnen om aan mijn kleine campingvriendin sascha te geven.

 • Esther Ter Haar 1 november 2017 at 13:53

  Voor mijn nichtje Emma wil ik dit graag winnen een echt dametje dat graag aan andermans haren zit te frutselen !!

 • Carmen 1 november 2017 at 14:31

  Hi Janske,

  Wat een geweldige winactie! Het zal lastig kiezen worden voor je met al deze enthousiaste reacties. Ik wil graag een kansje wagen voor mijn zoontje (jaja ?) want wie zegt dat Rapunzel alleen leuk is voor meisjes? Ik heb een enorme klei fanaat waarvan ik zeker weet dat zijn mini hartje een sprongetje maakt bij het zien van dit leuke play-doh pakket.
  En ik doe met liefde met hem mee.

  Liefs Carmen

 • sunny 1 november 2017 at 15:07

  We wagen graag een kansje voor dit leuke speelgoed. Gezellig kleien met de kleine Milou, dat doe ik graag en ook zij heeft er veel plezier in !

 • Nicol Rolefes 1 november 2017 at 15:26

  Dit zal mijn dochtertje helemaal geweldig vinden. Ze is gek op kleien en wil ook altijd graag haar haartje in een vlecht. Nu kan ze zelf ook vlechtjes maken.

 • Anouk schuurman 1 november 2017 at 19:06

  Voor mijn dochtertje die zou dit super vinden!

 • Gemma 1 november 2017 at 20:01

  Voor mijn lieve nichtjes die regelmatig bij mij logeren.

 • Z. Kumru 1 november 2017 at 21:45

  Super leuk! Zullen de kids geweldig vinden.

 • Lyn 1 november 2017 at 21:48

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje! helaas heb ik geen facebook.

 • Ingrid Wassenaar 2 november 2017 at 09:44

  Ik doe graag mee zodat ik mijn dochter Yfke kan blij maken! Yfke is een echt meisje meisje en is altijd aan het kappertje spelen. Dit komt doordat haar tante ook kapper is? Ik zou het helemaal tof vinden om dit te winnen zodat Yfke lekker kan spelen en ik mij kan richten op haar zusje van 8 weken ?

 • Helena 2 november 2017 at 12:21

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje ze mag graag bezig zijn en kleien vind ze dan een echt leuk om te doen

 • anja 2 november 2017 at 16:28

  erg leuk ik doe graag mee voor de kinderen

 • Paula 2 november 2017 at 20:58

  Wat tof! Ik denk dat mijn dochter heel erg blij word als dit cadeautje straks in de zak van sinterklaas zit! 😉

 • Viv 2 november 2017 at 21:48

  Superleuk deze Play Doh Rapunzels kapsalon!
  Als onze meis daarmee gaat spelen hoeven wij niet telkens met speldjes in het haar rond te lopen!

 • Marian 2 november 2017 at 23:32

  Ik wil graag winnen voor Geertje van 6!

 • Sophia Grootjans 3 november 2017 at 13:07

  Ik doe graag mee voor mijn 5 jarig dochtertje Isa. Ik volg je op alle kanalen.

 • Marian B 3 november 2017 at 15:26

  Helaas is mijn dochtertje er nog iets te jong voor. Maar ook erg leuk voor mijn creatieve en lieve nichtje, haar verjaardag duurt niet meer zo heel lang en een extra cadeautje is altijd leuk! Helaas is mijn dochtertje er nog iets te jong voor.

 • Jantine 3 november 2017 at 16:58

  Ja! Mijn twee jongens van 2 en 3 zijn zoooo dol op Playdoh! Kleien aan tafel is 1 van hun favoriete activiteiten dus deze nieuwe set is gegarandeerd een succes! Vandaar dat we graag meedingen naar deze prijs, ik zeg altijd gekscherend; playDoh for the rescue!!! ( vooral als het veel regent ?) Groetjes mama Jantine, Florian & Laurens

 • Mariska van der vlies 3 november 2017 at 17:25

  Ik waag een kansje voor mijn nichtje Jenna die dit vast geweldig gaat vinden!!!?

 • Maaike J. Didérique 3 november 2017 at 17:48

  Voor mijn dochtertje! Leuk! Ik volg je op Instagram

 • Stefanie 3 november 2017 at 18:12

  Super leuk! Ik zou deze wel willen winnen voor mijn dochters, play-doh blijven ze altijd super leuk vinden!

 • Nicole 3 november 2017 at 19:32

  Ik doe graag mee voor ons zoontje. Die zou dit helemaal leuk vinden, hij is weg van play doh. Ik volg je al overal trouw 🙂

 • Rika 3 november 2017 at 21:17

  Ik doe ook graag mee voor mijn dochter! Die is fan van rapunzel en van klei! Dus kan niet op!

 • Aleesha 3 november 2017 at 22:14

  Ik doe mee voor mijn petekindje. Gek op haartjes knippen, dus hopelijk laat ze haar eigen haartjes nu eens met rust.

 • Kelsey 3 november 2017 at 23:27

  Doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Die het kleien pas heeft ontdekt omdat ze nu naar de peuterspeelzaal gaat. En met die kouden dagen op komt is dat natuurlijk een onwijs leuke beschikheid om samen smiddags te doen??

 • Marja 4 november 2017 at 01:20

  Voor onze dochter. Zal ze erg blij van worden

 • Goele H 4 november 2017 at 09:59

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, hij is gek op Play Doh en prinsessen enzo.

 • Andy E 4 november 2017 at 09:59

  Hier zou mijn dochtertje erg blij van worden. Ik maak graag een kans voor haar.

 • Evi Huys 4 november 2017 at 10:00

  Play Doh komt hier iedere dag wel uit de kast, wat is dit een leuke aanvulling. Ze zijn gek op kappertje spelen, dus dit is een erg leuke combinatie. Ik doe graag mee voor mijn 2 kleine monstertjes.

 • Maaike tH 4 november 2017 at 19:00

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Ze vindt het super leuk om creatief bezig te zijn en ze houdt ook nog van prinsessen.

 • marjan Claassen 4 november 2017 at 20:21

  Super leuke winactie! Heel graag voor mijn dochter Tatum, ze zou er heel erg blij mee zijn!

 • Mama van Dijk 4 november 2017 at 21:07

  Ahh ik volg je al maar dolgraag voor mn kleine meisjes. Wat zou Naomi daar dol op zijn. ? We wachten in spanning af.

 • Henrieke van loon 5 november 2017 at 17:39

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor onze twee kinderen. Afgelopen zomer hadden wij de klei meegenomen op vakantie.
  Bij thuiskomst kwamen we er helaas achter dat de klein nog in de kast op vakantie lag. Beetje dom uiteraard.
  Ik heb gezegd tegen onze kinderen dat ze voor sinterklaas maar nieuwe klei moeten vragen, dus wie weet kan ik(sinterklaas 🙂 ) ze verassen en maak ik onze kinderen ontzettend blij!

 • MarjonS 5 november 2017 at 18:27

  Oh ik doe last minute nog graag mee. Voor dochterlief want ze is dol op Rapunzel en voor zoonlief omdat het graag doet kleien.

  Volgen deed ik je al ☺️

 • Daan 5 november 2017 at 21:02

  Wat leuk! Hier zou ik mijn nichtje heel blij mee maken.