Fashion Kids kinderkleding

Tidy whities of My Little Pony?

29 oktober 2017
Wanneer je kindje (eindelijk) zindelijk is, kun je gaan shoppen voor een nieuw kledingstuk, namelijk ondergoed. Maar, wat kies je dan? Ga je voor de basic witte “tidy whities”, of juist voor de drukke My Little Pony of Frozen prints? Of….kies je dan toch liever voor een stoerdere onderbroek?
Alle kleuren van de regenboog

Toen Lola (voor de eerste keer) aan het oefenen was met zindelijk worden rende ik als een speer naar de Hema, waar ik een paar 3-packs met onderbroekjes voor haar kocht. Ze waren alle kleuren van de regenboog, net wat ik kon vinden. Helemaal prima om mee te beginnen. Al snel bleek ik iets te vroeg te zijn en bleven daarom nog even in de lade wachten tot mevrouwtje er wel aan toe was.

Inmiddels zijn we alweer een flinke tijd verder en is ze overdag al een lange tijd zindelijk. ’s Nachts draagt ze nog steeds een luierbroekje én gaat ze regelmatig zelf naar de wc tussendoor. Iedere morgen ligt er dus een schone onderbroek klaar bij de rest van haar outfit van die dag. Wat me opvalt, is dat ik haar ondergoed tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer zo leuk vind. Ik moet ook opletten dat het printje op haar ondergoed niet doorschijnt door haar leggings bijvoorbeeld. Misschien moet ik Sinterklaas een brief sturen of hij een paar stoere onderbroeken voor Lola kan meenemen uit Spanje.

Stoer ondergoed

Zo vind ik ondergoed met een stoere print, zoals deze donkerblauwe met streepjes van het merk Claesens bij Twyst erg leuk. Lekker stoer, maar toch een tijdloos printje. Zeker nu Lola nog aan het oefenen is met zelf naar de wc gaan (bij nummer twee), is het “veiliger” om een donkerder exemplaar te dragen. Tidy Whities blijven namelijk niet altijd zo “white”, oopsie!

Zo hou ik bijvoorbeeld totaal niet van alle (vreselijke) Frozen, My Little Pony, Cars of al dat andere schreeuw(lelijke), meestal synthetische kleding (sorry, mama’s die wel fan zijn!). Voor ondergoed zou ik dan nog wel een uitzondering kunnen maken. Maar zo lang het nog niet hoeft…komt het hier niet in huis en kies ik lekker iets stoerders uit. Ik ben blij dat mama wat dat betreft hier in huis nog de ‘broek aanheeft’, haha.

Wat voor ondergoed koop jij voor je kids? Ga jij voor de tidy whities, Frozen of juist een stoere slip? Of mogen ze zelf kiezen?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Femke 29 oktober 2017 at 08:19

  Rompers heb ik altijd vd Hema en koop ik eigenlijk alleen als aanbieding is?
  Hemd voor Lars van de zeeman die zijn heel fijn en blijven mooi. Heb wit, grijs, donkerblauw en gestreepte. En soms een met een print (dino oid)
  Boxershorts gewoon net waar leuk prijsje zijn. Action, zeeman, Hema die heeft hij in allerlei kleuren en prints
  Ik let wel altijd op dat het katoen is

  • Janske 29 oktober 2017 at 16:26

   Inderdaad katoen hier ook…hemden gebruikt Lola (nog) niet…die liggen te wachten in de kast 😉

 • Nicole 29 oktober 2017 at 10:56

  Hier is het juist de my little pony etc, omdat ik niet wil dat ze dit soort dingen als kleding aan heeft (uitzonderingen daargelaten haha) dus dan is dat een mooie concessie, ondergoed mag dus wel. Maar doorgaans heeft ze gewoon normale ondergoed van de zeeman ofzo, met vlindertjes en soms ook gewoon wit.

  • Janske 29 oktober 2017 at 16:27

   Slim! Dat zou ik dan ook doen inderdaad!