Concert Fotodagboek Herfst Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 59 & 60 – Nazomer fotoshoot op de hei & concerten bezoeken

20 oktober 2017
De afgelopen twee weken waren echt een feestje! Ik bezocht twee concerten van mijn favoriete artiesten en mocht met Lola naar de filmpremière van my Little Pony. We genoten van de heerlijke nazomer en maakten een wandeling op de hei. Papa was zo slim om zijn camera mee te nemen. Dat leverde een aantal prachtige foto’s op. Ook zag ik de weegschaal eindelijk weer dalen en bereikte ik mijn volgende mijlpaal. Twee perfecte weken dus. Kijk je mee naar de leukste foto’s?

Laten we beginnen met deze heerlijke vieze toet foto van Coco. Ze is dol op eten en kijk haar hier nou genieten van haar boterham met stroop. Hihi!

Over eten gesproken, dit is tegenwoordig mijn favoriete lunch. Liefde en Passiebrood met avocado en Huttekase…nomnomnom!

Deze mama deed voor de eerste keer een poging om in te vlechten…ik moet nog flink gaan oefenen, maar toch was ik verrast met het resultaat.

Bij de concertzaal waar ik werk kwam Newton Faulkner optreden. Hij is een van mijn favoriete artiesten en ik wilde natuurlijk perse naar hem toe. Het was weer een super mooi concert. Ik heb echt genoten!

Ik ontving mijn nieuwe winterjas en ben verliefd! Wat een heerlijk warme jas is dat!

Lola kreeg haar eerste trainingspak. Een exclusieve samenwerking tussen een van mijn favoriete merken Mini Rodini & Adidas. Hij is zo gaaf!

Voor Coco scoorde ik deze leuke (tweedehands) frietjes trui…hoe gaaf is deze! Lovvveee it!

Coco is nog steeds flink aan het oefenen met leren lopen…iedereen helpt haar mee zoals je ziet, hihi!

Deze bofkontjes mochten naar de filmpremière van My Little Pony….het was zoooo leuk!

Selfie time! Hiiiiiii!

Kijk nou, ik kocht deze twee leggings voor de meisjes om lekker mee te twinnen! Super tof!

Tijd voor weer zo’n lekkere lunch. Ik ben toch echt een broodeter en met de avocado eet ik ook voldoende vetten. Ik lust namelijk (bijna) geen vis.

Coco kan steeds beter zelf spelen en de laatste weken speelt ze het liefst met de Duplo. Zo leuk!

Grote zus Lola komt regelmatig even meespelen (of afpakken).. het gaat gelukkig al steeds beter. Zo fijn!

Soms moet er ook even geveegd worden tussendoor…

Tijd voor weer een vrolijke fotoshoot met twinning outfits. Verliefd op deze jurkjes…beiden tweedehands gescoord…zo cute!

Ik bestelde weer een leuke nieuwe poster. Deze is van Pax&Hart en wilde ik al zo lang. Nu was hij flink afgeprijsd, dus mocht ik hem eindelijk voor mijzelf bestellen. Ook was het tijd voor weer een nieuwe wordbanner! Gezellig zo he!

Deze leuke slabbers, eierdopjes en kussen kocht ik ook via dezelfde webshop. Zo leuk!

Dit waren mijn persoonlijke foto’s van week 59 & 60. Wat was het genieten de afgelopen weken! Heb jij ook zo genoten van het mooie nazomerzonnetje? Dit weekend hebben wij het rijk voor ons alleen, want de kids gaan uit logeren. Ook ga ik uit eten (all you can eat – ieeekkk!) met mijn vriendinnetjes! Zin in!

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

 • Femke 20 oktober 2017 at 22:24

  Wat een leuke foto s weer!
  Leuk in vlechten, je mag op mij oefenen?
  Yes! Morgen samen eten
  Je hebt het verdiend! ?

  • Janske 21 oktober 2017 at 14:32

   Jaaaa….tot straks! Zin in!

 • Roelina 23 oktober 2017 at 11:32

  Heerlijke foto’s. Ik msul vooral weer van de geweldige printjes die je girls dragen. Super tof!

  • Janske 23 oktober 2017 at 20:22

   Jaaaaa…..ik ook…zo tof!