Herfst Kids Review Uittip Video

Uittip: My Little Pony – The Movie (Première – Review)

9 oktober 2017
Gisterochtend bevond ik mij in een bioscoop, vol met ballonnen in alle kleuren van de regenboog, heel veel glitters, Pony’s in alle kleuren, vrolijke Polaroidfoto’s, kralen en kleurplaten, haarbandjes en tientallen meisjes in hun kleurrijkste outfits. Samen met Lola mocht ik namelijk naar de première van My Little Pony The Movie. Bekijk hier ons fotoverslag en lees wat we vonden van de film!

Wat een bofkontjes zijn wij! Zo waren we vorige week nog te gast bij de musical van Hans en Grietje. Gisteren waren we van de partij bij de première van de nieuwste bioscoopfilm My Little Pony – The Movie! Het was alweer een tijdje geleden dat ik samen met Lola naar de film ben geweest en dit was haar allereerste première. Wat had ze zich er op verheugd in de dagen daarvoor. Samen telden de dagen af en gisteren was het dan eindelijk zo ver!

Bij de VUE bioscoop in Eindhoven werden we een uur voor aanvang van de film al verwacht voor allerlei leuke activiteiten. Lola en ik gingen niet naar de zwemles zodat we zeker op tijd kwamen. Bij de bioscoop aangekomen zagen we meteen al Nicole en Fay staan en werden we verwelkomd door een mooie ballonnenregenboog met My Little Pony’s er op. Wauw! Samen met Fay ging ze op de foto waarna ze vlug naar binnen liepen. “Jippiieeee!Ik heb er zin innnn!”, riep Lola.

Eenmaal binnen zagen we ook onze andere blogvriendin Geertje met haar gezin en Charlotte kwam ook al snel binnen, samen met dochter Aukje. Super leuk om dit soort toffe evenementen met elkaar te kunnen bezoeken. Bij de balie kregen we onze tickets en gingen we uitgebreid op de foto met twee mooie My Little Pony’s. Cheessseeee!

Daarna namen we de lange roltrappen naar boven en kon het avontuur beginnen. “Volg de ballonnen maar”, vertelde de meneer onderaan de roltrap…op zoek naar de Pony’s dus… De bioscoop was mooi versierd en al snel vonden we een spoor van ballonnen. We kwamen aan bij een “rode” loper met daarop alle Pony’s uit de film. Lola en Fay vonden deze mat helemaal geweldig. Hij was ook zo aaibaar!

Daarna mochten alle kindjes glitters op hun snoetje, maar Lola wilde niet. Ze is niet zo van het schminken, dus het verbaasde mij niets. Alle andere meiden hadden wel mooie glitters op hun gezichtje. Super mooi! Ook kregen alle kindjes een vrolijk haarbandje. Die wilde Lola wel. Wat een leukerd! Als je zo mooi bent, dan mag je natuurlijk ook even poseren op de foto. De dametjes bleven als ware filmsterren, keurig netjes op een rijtje staan voor het Polaroid fotomomentje. Alle mamarazzi’s maakten van dit moment natuurlijk gebruik om zelf ook even een paar kiekjes te schieten van onze eigen VIP’s. Kijk ze dan staan, onze dametjes!

Na dit trotse fotomoment kon er lekker creatief geknutseld worden. Aan twee lange tafels konden alle meiden zelf kettinkjes rijgen óf een mooie My Little Pony kleurplaat inkleuren. Lola ging meteen voor de kleurtafel, terwijl de andere meiden eerst armbandjes gingen maken. Alle kinderen vermaakten zich prima en iedereen zag er kleurrijk uit. De mooiste My Little Pony kleertjes en eenhoornkostuums waren speciaal voor de première uit de kast getrokken. Wat een feestje!

Na al dat geknutsel was het tijd om ons plekje te gaan zoeken in de zaal. Joepie! Terwijl we naar de zaal liepen kregen alle kids een grote bak met popcorn, een lange spek én een pakje drinken voor tijdens de film mee naar binnen. Lekker hoor! We hadden een mooi plekje gekregen met alle vriendinnen (en papa) op één rij. Gezellig! Natuurlijk wilden de dametjes meteen kijken wat er in het doosje zat…hmmmmm…dat wordt smullen!

Nog eventjes wachten…Poef…de lampen sprongen uit en eindelijk was het zo ver. De film ging van start!

In My Little Pony The Movie gaan we samen met My Little Pony’s Twilight, Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity op avontuur. De film begint meteen al erg spannend. De toekomst van Equestria is in gevaar wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. De Pony’s gaan op zoek naar hulp om Equestria te redden. Onderweg maken ze nieuwe vriendjes en beleven ze spannende avonturen.

Lola en de andere meiden genieten zichtbaar van de film. In de 99 minuten dat de film duurt zitten ze er helemaal in en is de popcorn en ranja de enige afleiding van het spannende verhaal. Er wordt gelachen om de grappige en overenthousiaste Pinkie Pie en gevreesd voor de slechterik Storm King.

My Little Pony The Movie wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 6 jaar, waarschijnlijk ook vanwege het spannende verhaal. Ik vond dat deze film inderdaad best spannende scenes bevatte, maar merkte dat Lola daar geen moeite mee had. Ze hield het prima 99 minuten vol in de zaal zonder ook maar iets te zeggen. Het is een avontuurlijke film voor meiden vanaf 3 jaar, mits ze genoeg “zitvlees” hebben en van avonturen houden. Een leuke uittip voor tijdens de herfstvakantie of voor een regenachtige woensdagmiddag!

Na de film ontving bofkontje Lola ook nog een super toffe goodiebag vol met allerlei leuke My Little Pony goodies. Deze mocht ze thuis uitpakken. Zelfs papa vond de cadeautjes leuk, zoals je ziet, hihi.

My Little Pony the Movie draait vanaf 11 oktober in de bioscoop. 

Bekijk hier de trailer van My Little pony The Movie:

Ga jij wel eens met je kind(eren) naar de film? Welke film heb je recent nog samen bezocht?

Hasbro, My Little Pony, Intertoys & VUE bioscoop, bedankt dat we bij deze feestelijke première aanwezig mochten zijn! We hebben een super leuke dag gehad!

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 9 oktober 2017 at 18:47

    Het was inderdaad echt een hele leuke dag.. Fay heeft het er nog steeds over!