Fashion Herfst kinderkleding low-budget Shopping Shoptip

Shoptip: De coolste (low-budget) Halloween outfits voor kids

8 oktober 2017
Booooo!!! 31 oktober is het weer zo ver…Halloween! Ohhhh spannend hoor! Ik heb alvast een aantal hele enge en stoere (low-budget) outfits uitgezocht voor alle kids die deze Halloween de straat op durven!
Halloween in de USA

Toen ik voor zeven maanden in Amerika woonde, was er vlakbij mijn appartement en mega popupstore vol met Halloween spullen. Van (nep) doodskisten voor in je voortuin en afgehakte lichaamsdelen tot rookmachines, XXXL stoute politiepakjes en nog veeeel meer Halloween kostuums en alles wat daarbij hoort. Het was een hele belevenis om daar rond te lopen. De hele maand oktober stond daar in het teken van Halloween. Ik vond het één groot feest en keek mijn ogen uit tijdens de toffe feesten waarbij iedereen er geweldig uit zag!

Hier in Nederland is het (helaas) een stuk minder populair, maar ik zie dat het inmiddels toch wel steeds meer speelt. Leuk! Want wat is er nou leuker dan jezelf lekker te verkleden? Als gemene heks, mummy of zelfs als skelet! Bij verschillende winkels, zoals H&M, Zeeman en Action kun je deze maand voor leuke prijzen de tofste Halloween outfits en accessoires scoren voor een spooky Halloween! Ga jij op pad met je kind(eren)?

Deze (en nog veel meer) toffe Halloween kleding, kostuums en accessoires vindt je bij H&M.

Ook bij de Zeeman kun je voor erg weinig deze leuke T-shirts en sokken scoren voor Halloween. Super tof en lekker low-budget!

Bij de Action scoor je voor slechts €6,99 deze gave kostuums (helaas krijg ik de foto’s niet groter& duidelijk). Koopje toch?

Uiteraard kun je ook bij alle grote verkleedwinkels ontzettend veel leuke Halloween outfits scoren en helemaal los gaan, maar dit zijn toch wel de leukste outfits voor kleine(re) prijsjes!

Super low-budget tip

Wil je trouwens écht low-budget gaan…dan is dit misschien dé outfit voor jouw kids!

Vier jij dit jaar Halloween en heb je al een outfit gescoord voor je kind(eren)?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 8 oktober 2017 at 06:48

  Nee Halloween wordt hier niet gevierd. Dus ga er ook geen outfit voor kopen haha. Zitten wel leuke dingen tussen overigens..

 • Anniek 8 oktober 2017 at 21:31

  Je ziet het veel inderdaad he. Ik ken het alleen uit films, leuk dat jij eens volop the real deal meemaakte! Ik heb er dus ook nooit iets aan gedaan. Nouja, tot ik afgelopen week een downloadbare Halloween kleurplaat maakte, hihi.

 • Will 8 oktober 2017 at 22:13

  Leuke verkleedkleren! En zo goedkoop!!
  Als ik Halloween zou vieren, dan zou ik het wel weten.
  Alleen, hier in ons dorp wordt geen Halloween gevierd.
  De kinderen gaan hier op 11 november langs de deuren met de lampion . (Sint Maarten)
  Ik ben een keer met mijn dochter met Halloween naar attractiepark Hellendoorn geweest. Was wel leuk.
  Leuk dat jij het allemaal hebt meegemaakt, maar hier in ons land is het nog niet zo ingeburgerd.
  Weet ook niet of dat in de toekomst wel zal gebeuren.
  Alhoewel, Valentijnsdag is wel gebeurd.
  Dus wie weet.

 • Roelina 9 oktober 2017 at 23:32

  Leuk, leuk. Wij vieren het nog niet maar voor de grotere kinderen is er wel wat in het dorp. Dus ik hoop dat dit feest een blijfertje is voor als mijn kids wat groter zijn.