Fotodagboek Personal

Janske’s Fotodagboek week # 57 & 58 – Ziekenboeg & leuke uitstapjes

6 oktober 2017
De afgelopen twee weken was het een gemixte week. Alle dames in huis zijn ziek geweest, maar ook hebben we leuke dingen gedaan. Vandaag deel ik weer de leukste foto’s! Kijk je mee?

De week begon met een zieke Coco. Arm popje moest maar liefst 4 x overgeven ’s nachts…gelukkig vond ze het douchen met mama (midden in de nacht) best een goed idee, haha. Overdag deden we het rustig aan en danste ze vrolijk mee op de gezongen liedjes van haar grote zus.

Coco at een stuk slechter en minder dan normaal, maar gelukkig genoot ze wel enorm van haar favoriete banaantje!

Ondanks dat Coco niet fit is, laat ze zich wel entertainen door haar zus. Die doet even een mooi dansje!

Lola was ook heerlijk aan het spelen de laatste maanden. Ook op het kinderdagverblijf speelt ze volgens haar leidsters super lief zelf en ze de hele dag aan het zingen. Schatje! Ik mocht ook even met haar thee drinken, zo lief!

Op zondag mochten Lola en ik naar Hans & Grietje de musical. Dat was echt een super leuk uitstapje! Lola vond Fien en Titus in het echt reuze interessant…op afstand. Van dichtbij waren ze best eng. Haha.

Toen we thuiskwamen speelden de meiden nog even samen voor het slapen gaan. Dat leverde dit grappige filmpje op.

Ook bezochten we de bibliotheek om nieuwe boekjes te halen en genoten we van het zonnige herfstweer. Genieten hoor!

Ook brachten we een bezoekje aan de tandarts. Lola heeft helemaal trots haar tandjes laten tellen door de tandarts, wat waren we trots op haar! Wel moest ze heel hard huilen toen ze daarna “alleen” een notitieboekje uit de cadeautjeslade kreeg zonder pen. Toen gaf ze hem maar weer terug. Hysterisch verliet ze de tandarts (die zal wel gedacht hebben…) Ik zat ondertussen bij de mondhygiëniste en hoorde Lola op de gang…oops!

Na anderhalve week buikgriep en een bezoekje aan de huisarts, is Coco weer beter en eet ze weer goed. Zo fijn! Maar…je moet niet spelen met je eten, Coco..zegt Lola (mét vingertje)…

Afgelopen woensdag kreeg ik ineens zomaar een pakketje in de brievenbus. In een mooi verpakt doosje met een heel lief kaartje vond ik deze mooie armband van ByChris10. Wat ontzettend lief! Dankjewel Christine, wat een leuke verrassing!

Dit waren mijn persoonlijke foto’s van week 57 & 58. Vond jij ze ook zo leuk? Dit weekend ga ik naar een concert van Newton Faulkner (zin in!) én zondag ga ik samen met Lola naar de première van My Little Pony de Movie! Helemaal leuk dus!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like