Fotodagboek Herfst My Adventures Personal Pictures Tag Zomer

De 15 leukste kiekjes #25 – September 2017

2 oktober 2017
September, september…wat was je toch weer bijzonder. Wat hebben we veel toffe dingen gedaan in deze maand…we genoten van de laatste zonnestraaltjes en van onze vakantie en hadden veel fijne uitstapjes! Kijk je mee naar de 15 leukste kiekjes van de afgelopen maand?

De maand begon op vakantie. Wat hebben we geboft met het geweldige weer en wat was het genieten! Op camping Ter Spegelt hebben we een heerlijk weekje samen allerlei leuke dingen gedaan. Op ons pleintje stond een hele grote trampoline, laat dat nou nét Lola’s favoriete speeltuintoestel zijn! Lucky Lola!

Ook Coco genoot van het zonnetje!

Er werden kippetjes gehaald op de markt en terwijl hij nog lekker warm was thuis opgesmikkeld.

Samen met Monique en Nicole en onze dochters mochten we op bezoek bij het hoofdkantoor van Sinterklaas om al het leukste speelgoed van dit seizoen te komen bekijken. Wat een toffe dag was dat!

Ondertussen was ik ook hard aan het werk aan mijzelf en verloor ik in de maand september 4,4 kilo tijdens mijn afvalrace. Ik begin nu echt verschil te zien en dat is zoooooo fijn!

Omdat ik door vriendlief “tussenfoto’s” liet maken voor mijn afvalrace, vroeg ik hem ook meteen om nog een leuke foto te maken van mij met de meiden. Dat ging niet helemaal zoals ik gehoopt had. Haha.

Deze vrolijke spontane foto daarentegen. Coco is de hele dag aan het oefenen met lopen en kan steeds beter samen met Lola spelen. Het is zo leuk om die twee samen te zien (zo lang het goed gaat). En kijk dit vrolijke pakje van Coco nou, ik vind hem zoooo leuk!

Afgelopen week was deze dame ziek, ze had (heeft) veel diarree (too much info, i know) , maar die banaantjes…die blijven favoriet. Zodra er een hapje in d’r mondje zit krijg je dus deze snoet. Hihi!Aapie!

Van de buren kregen we een karaokemachine waar de kids niets meer meer deden. Lola en papa wisten er wel raad mee. (Dat hebben de buren geweten…sorry!!) karaokeparty in de achtertuin! Haha.

Coco krijgt trouwens 4 nieuwe voortandjes bovenin. Eerst de hoektandjes (Drakulaaaa) en nu de twee voortandjes. Ik ben zo benieuwd naar haar snoetje mét tandjes. Dan is ze echt baby af.

Kijk deze blik nou, ze kan van die heerlijke bekken trekken. I love it! Hier keek ze papa aan.

Op de woensdag en vrijdag ben ik alleen thuis met de meiden. Ik probeer altijd iets met de meiden samen te doen en ze ook zelf te laten spelen. Lola wilde graag met mij picknicken. Ik nodigde meteen al haar knuffels (en robots) uit voor een gezellig theekransje. Proost!

Na het theekransje was iedereen moe en was het tijd voor een middagdutje. Lola legde iedereen zo neer, stopte ze in en las nog een verhaaltje voor…Ik stond er bij en ik keek er naar…(en genoot en maakte deze foto!). Hoe lief!

Ook deze maand scoorde ik weer een aantal mooie (iets te veel – tweedehands & nieuwe)  kleding voor de meiden. Van deze vrolijke printjes word ik zo vrolijk. Ik moest het gewoon even vastleggen.

Coco helpt graag bij het sorteren van de was. Hier had ze een onderbroekje van Lola te pakken. Mama vond het wel een leuk idee om er een mutsje van te maken. Coco kon er wel om lachen! (Kijk die tandjes dan!)

Dat waren er alweer 15, de allerleukste kiekjes van september. Wat was het weer een toffe maand en wat was het weer genieten!

Was September voor jou ook zo’n fijne maand? Ben jij klaar voor de herfst?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

  • Rory 2 oktober 2017 at 09:28

    Wat een gezellig en leuk overzicht weer met mooie foto’s. Wat heb je toch een leuke en mooie dochters! Enne … klaar voor de herfst? Mag ik nog hopen op een Indian summer met een lekker zonnetje?

  • Karen 2 oktober 2017 at 10:52

    Je bent echt gigantisch veel kwijt Janske! Ik zag het ook al op Instagram. En tja… die kleertjes voor de meiden… wij hebben zo dezelfde smaak.