Blog Feestje

Blogfeestje 3.0 – Feestje #36 (met co-hosts Elsa & Inge van Elsarblog.com)

30 september 2017
Ook al regent het misschien buiten, toch vieren wij vandaag feest! Welkom bij weer een nieuw blogfeestje, nummer 36 alweer! Vandaag met onze co-hosts Elsa en Inge van Elsablog.com. Woop woop!
Co-hosts Elsa & Inge

Deze week hebben we niet maar één, maar zelfs twee toffe co-hosts! Elsa en Inge van Elsarblog.com zijn deze week namelijk samen van de partij! Wanneer je al vaker met ons hebt mee gefeest, dan weet je vast al dat Elsa en Inge vaste bezoekers zijn van ons wekelijkse Blogfeestje. Super speciaal dus, dat ze dit keer samen met ons dit feestje willen hosten! Op Elsarblog.com vindt je de lekkerste recepten, creatieve diy’s & nog veel meer inspirerende onderwerpen, allemaal verpakt in de mooie artikelen met prachtige foto’s. Een echte feel good blog dus! Neem snel een kijkje op Elsarblog.com en laat je ook inspireren. Elsa en Inge, dankjulliewel voor alle fijne feestjes die jullie met ons gevierd hebben in het afgelopen jaar en voor alle toffe artikelen die jullie met ons gedeeld hebben! Gaaf dat jullie deze week onze hosts willen zijn.

Kom je vandaag voor het eerst kijken en weet je niet wat een blogfeestje is? Lees dan hier even meer info; Blogfeestje – Kom je ook? In ons eerste 3.0 blogfeestje kun je alle nieuwe regels terugvinden.

Tijd voor onze favorieten van vorige week! Kijk snel of we jouw artikel hebben uitgekozen!

De favoriet van onze co-hosts Elsa & Inge:

Elsa & Inge kozen voor de kleurrijke diy “Haken #8: Kleurrijke Ezel “Pedro” Simply Haken” van Els. Wat zou ik graag zo creatief zijn als Els, zodat ik ook zelf zo’n toffe knuffels voor mijn meiden kon haken. Helaas kom ik zelf niet verder dan een sjaal. Deze ezel is ook weer zo leuk!

haken Ezel Pedro Simply haken eindresultaat

Wil je Elsa & Inge gaan volgen dan kan dat via hun Blog | Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

Onze favorieten van de afgelopen week:

2.0 FleurFleur koos voor de diy van Nathalie; “uitnodigingen en slinger voor een ridder kinderfeestje“. Super tof om zo een feestje van je kids zelf te kunnen versieren en voorbereiden met deze leuke uitnodigingen. Super origineel én niet te moeilijk om samen met je kind lekker te knutselen.

ridderfeest, uitnodiging, kinderfeestje

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

2.0 esmeralda

Esmeralda koos voor een toepasselijke “Halloween interieurdecoratie – Interieur ideeën-” diy van onze co-hosts Elsa & Inge. Met deze leuke diy kom je al helemaal in de herfst en Halloween sferen. Helemaal leuk!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

blogfeestje

Ik koos zelf niet voor een diy (alhoewel ik daar ook dol op ben), maar voor het artikel “Ontvangstcomité met een missie” van Romy. Haar dochter besloot dat het wel eens tijd werd voor een speeldate bij haar thuis, en dan ook maar meteen met de hele klas…heerlijk om te lezen!

Je kunt mij volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Blogfeestje op social media

Volg jij het Blogfeestje al op onze social media kanalen?

Facebook Instagram | Pinterest | Twitter

Dit was ons blogfeestje mét onze co-hosts Elsa & Inge. Wil jij ook een keer een van onze blogfeestjes mee organiseren? Dat kan! Neem dan even contact op met mij of een van de andere hosts!

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten hebben we twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.

[inlinkz_linkup id=740170 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • ElsaR 30 september 2017 at 06:49

  Was super leuk om mee te doen. Wij hebben echt met veel plezier dit gedaan. Bedankt allemaal!
  En nu gaan we feesten natuurlijk… hihi

 • inge minten 30 september 2017 at 07:09

  Hoi Janske,
  Wij vonden het super om deze week jullie co-host te zijn op het blogfeestje #36.
  Wel heel spannend als alles wel goed zou gaan maar met jullie hulp is het toch zeker gelukt.
  Dank jullie wel!!!!