Fashion kinderkleding low-budget Shopping Shoptip

MEGA kinderkleding shoplog #6 – Mini Rodini, Bobo Choses, BangBang Copenhagen, Mingo & meer!

25 september 2017
Wie mij via Instagram (–> @Janskenl) volgt weet dat ik de laatste maanden weer een heleboel leuke kinderkleding heb gekocht voor mijn twee kleine fashionista’s. In deze mega shoplog deel ik alles wat ik vanaf juli t/m september (nieuw en tweedehands) heb gescoord voor leuke prijsjes! Ik ben benieuwd wat je van mijn nieuwste aankopen vindt!

Oopsie!

Wanneer ik zo alles onder elkaar bekijk schaam ik mij wel een beetje over hoeveel ik gekocht heb de afgelopen 3 maanden. Maarrrrr…ik heb ook ontzettend veel van de kleding van mijn meiden (en andere spulletjes) verkocht. Van dit geld kon ik weer “nieuwe” kleding kopen. Zo blijven we “investeren” en recyclen. Ik vind dat zo mooi. Het is echt een hobby van mij geworden en ik kan daar zo blij van worden!

Hey ho…let’s go!

Maar goed…tijd voor de shoplog! In de categorie “tweedehands” scoorde ik deze leukerds via Instagram, soul2soulkidz, Facebook & Marktplaats.

Bij SOUL2SOULkidz scoorde ik al deze leuke pareltjes. Ik ben echt super blij met mijn toffe vondsten!

Ook al deze mooie Mini Rodini, Bobo Choses en Stella McCartney goodies scoorde ik tweedehands. De dubbele kleding is voor Lola én Coco, om lekker ongegeneerd in te kunnen twinnen!Al deze kleding komt trouwens uit (hele) ouder collecties welke moeilijk(er) te vinden zijn. Ik ben vooral super blij met de hartjes jurken, giraffe romper en mintgroene winterjas. Die wilde ik al ZOOO lang!

Ook kocht ik voor Lola deze geweldige sneakers, Bergsteinlaarsjes en sokjes. Allemaal voor fijne prijsjes!

Natuurlijk kocht ik ook weer een heleboel mooie nieuwe Mini Rodini kleertjes (o.a. via Siki Kinderwinkel) in de Sale voor de meiden. Ik ben dol op deze printjes en de kleding blijft gewoon zó mooi!Voor mijzelf kocht ik de bloementas met hetzelfde printje. Hij is echt zooo gaaf! Mijn favorieten hiervan zijn o.a. het rode unicorn rokje wat ik kocht voor Coco, maar Lola zelfs nog aan kon, de bruine fluffy teddy jas en het paarse vestje van Long Live The Queen.

Van het merk Bobo Choses heb ik het liefst de hele collectie in huis, maar ik koop alleen de beste koopjes omdat het anders gewoon echt te duur is. Dit zijn mijn vondsten van deze zomer!

Ook kocht ik deze mooierds! Die legging met kokosnoten van Molo moest ik gewoon hebben voor Coco…haha. Ook veel kledingstukken zijn trouwens pas voor volgend jaar omdat ze op de groei zijn gekocht. Zo kunnen we er extra lang van genieten!

Naast de wat duurdere exclusieve merken kocht ik ook een paar leuke items bij de Zara, H&M, Hema en Zeeman.

Overkopen?

Ik verkoop alle mooiste kleding wanneer het mijn meiden niet meer past. Mocht je ook interesse hebben in de tweedehands en nieuwe kleding (en andere leuke items) van mijn twee meiden, volg mij dan op Instagram via mijn account @janskeverkoopt. Wanneer je mij daar volgt (en berichtmeldingen inschakelt – door op de drie puntjes rechtsboven mijn accountinfo te klikken) dan mis je niets van de verkoop. Sommige kleertjes zijn namelijk super snel weer verkocht. Fijn om te zien dat de kwaliteit van de duurzame kleding zo goed is dat er meerdere kindjes plezier van kunnen hebben.

Nou ben ik heel erg benieuwd….Wat is jouw favoriete kledingstuk in deze shoplog? 

Meer toffe shoplogs kun je hier vinden: (klik op foto’s)

Mini Rodini Baby & Kids Mega Shoplog

Mega Shoplog #4

Babykleding shoplog

Hier kun je al mijn Shoplogs bij elkaar vinden.

Ben jij ook zo’n shopaholic? Wat is of zijn jouw favoriete item(s) uit deze shoplog?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 25 september 2017 at 07:54

  Wat een fantastische kleding weer. Die lijn van mini rodini met die hartjes is heel leuk ja. Bang bang copenhagen vind ik ook fantastisch maar is buiten mijn budget. Geweldig geslaagd weer dus! Ik vind het overigens wel heel jammer dat er geen prijzen bij staan.

  • Janske 25 september 2017 at 08:00

   Dat wilde ik wel doen maar dan was er een week mee bezig om het allemaal terug te zoeken ? de prijzen voor de bangbang Copenhagen kleertjes was met 60% (of meer) korting… Anders vond ik ze ook boven mijn budget.

 • Denise 25 september 2017 at 17:01

  Mooi allemaal!die vans zoek ik ook voor mijn dochtertje..mag ik vragen waar je die nog heb kunnen vinden?

  • Janske 25 september 2017 at 17:05

   Via een webshop in England… daar zijn ze helaas al uitverkocht…

 • roelina 26 september 2017 at 08:30

  Jaaa, geweldig! Natuurlijk alles van Mini Rodini vind ik het tofst. Maar de rompers van Bang Bang CPH verdienen ook zeker een gedeelde eerste plaats!