About Me Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 55 & 56 – Hasbro Blogger Event & Op Safari

22 september 2017
Het waren weer twee leuke, maar drukke weken. Ik heb weer de leukste foto’s bij elkaar verzameld in dit nieuwe fotodagboek. Kijk je mee?

We begonnen met heel veel leuke tafelmomentjes. Lola en Coco tijdens de lunch. Lola en ik kochten voor papa een kip op de markt om hem te verrassen. Samen met Lola genoot hij van deze verrassing. Daarna was het tijd om lekker op de tablet spelletjes te spelen. Kijk ze nou samen zitten, hahaha.

Op zondag ging ik samen met Lola naar het Hasbro Blogger Event in Amsterdam. Wat een avontuur, zo samen met 6 meiden in de trein. Je kunt het complete fotoverslag hier terugkijken. Lola keek haar ogen uit bij al het mooie speelgoed van Sinterklaas.

Op dinsdag aten we spontaan met de hele familie samen. Lola en Juno mochten de zelfgemaakte aardbeienijsjes opeten. Lucky ladies!

Er werd weer fijn samen gespeeld en door het slechte weer bleven we lekker binnen. Ik haalde het loopwagentje van de zolder zodat Coco er mee kan leren lopen, maar dit is natuurlijk nog veel leuker. Onze Coco is tegenwoordig trouwens net Drakula, met haar hoek tandjes die door zijn en haar voor tandjes nog niet…zo grappig!

Ook ging ik (zoals bijna iedere week…oops) op bezoek bij Manon’s kinderwinkel SOUL2SOULkids om een toffe review te maken over haar nóg veel toffere winkel. Ik ben dol op deze plek en kom er het liefst iedere week. Manon kreeg toevallig een hele stapel kleren binnen die middag, dus kon ik meteen deze leuke foto van haar maken.

Het bleef maar wisselvallig, dus speelden we weer binnen en maakten we een super lekkere (en mega ongezonde) “taart”. Lola mocht de finishing touch maken met de sterretjes versiering. Hij was trouwens echt heel erg lekker!

Ondanks de slechte weersvoorspelling gingen we met zijn viertjes op safari in de Beekse Bergen. Het was super leuk en vooral met de boot én onze eigen auto tussen de dieren door op safari was helemaal top! Uiteindelijk bleef het de hele dag droog. Wat fijn!

Vriendlief maakte ook nog even een paar leuke foto’s van zijn meiden…wat een schatjes zijn we he?! Ondertussen oefende Coco gewoon verder met lopen. Zo schattig! Ze wil het liefst de hele dag staan en lopen.

Omdat ik in het weekend iets te veel gezondigd had (en de weegschaal dat ook liet zien) besloot ik een heerlijke maaltijdsalade te maken. Wat was hij lekker! Nomnom!

Afgelopen woensdag waren we samen thuis en speelden de meisjes zo leuk samen. Eerst met de colaflessen. Die moesten allemaal onder de Wobbel door…Kijk Coco nou op die linker foto. Wat een popje!

Lola kreeg een leuk pakketje binnen met de post met daarin een nieuw jurkje. Hoe leuk is deze!Ze wilde hem niet meer uittrekken…

Dit vrolijke hartjes jurkje kreeg ik ook binnen. Hij is nog veel te groot, maar o, wat is hij leuk! Ik heb hem ook voor Coco, kunnen de dames samen twinnen! De rest van de dag werd er fijn samen gespeeld. Heerlijk, dit soort dagen!

Mijn Bloomon boeket werd trouwens ook steeds mooier…ik sta er telkens weer van te kijken hoe mooi deze bloemen allemaal zijn! Wauw!

Ik ben de laatste tijd veel kleding van Lola en Coco aan het doorverkopen en daarom kwam deze bak van de zolder. Hij was precies de juiste hoogte voor Coco om mee aan de wandel te gaan. Jippie!

Dit waren mijn persoonlijke foto’s van week 55 & 56. Vond jij ze ook zo leuk? Dit weekend gaan we genieten van het mooie weer, heerlijk!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

  • zebrazonderstrepen 22 september 2017 at 12:56

    dat was inderdaad een volle maar heerlijke week lijkt me!

    • Janske 22 september 2017 at 13:05

      Super leuke week 🙂