Eindhoven hotspot I Love Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Hippe Hotspot #3 – Kidskartel Kinderkleding & Speelgoed Store

18 september 2017
Ik hoef maar aan Lola te vragen, “Ga je mee naar de winkel met het roze fietsje?” en ik krijg meteen een enthousiaste reactie; “Gaan we nu???”, vanhaar terug. Kidskartel is niet alleen mijn favoriete kinderwinkel in Eindhoven, maar ook voor kinderen is het een favoriet. Een plek waar mama heerlijk (low-budget) op haar gemak kan shoppen terwijl de kids zichzelf ook uitstekend kunnen vermaken. Maar Kids Kartel is nog veel meer dan alleen een kinderwinkel. Vandaag vertel ik je waarom deze winkel een echte hotspot is waar je absoluut naar toe moet gaan met je kids!
Over SOUL2SOULkidz

In de vernieuwde en steeds gezelligere Edisonstraat in Woensel West te Eindhoven kun je Kidskartel Kinderkleding & Speelgoed Store vinden. Je herkent de winkel meteen aan de schommel voor de deur en de grote boom met paddenstoel op de voorgevel. Wanneer je binnen komt voelt het gelijk als thuiskomen en wordt je verwelkomd door de leukste kinderkleding, knusse tapijtjes, kitscherige schilderijtjes en allerlei leuke hebbedingetjes. Wanneer je verder naar achteren loopt, vindt je ook de rest van de 150 m2 aan winkel. Overal waar je kijkt, kun je de leukste (hoge kwaliteit) 2e hands- en nieuwe merkkinderkleding & speelgoed voor kids van 0 t/m 16 jaar vinden. Iedere dag komen er weer nieuwe pareltjes bij, dus er hangt altijd wel weer iets nieuws tussen.

Wat is er nog meer te beleven?

Je ziet meteen dat Kidskartel niet zomaar een kinderwinkel is. Er is een toffe treintafel en een knusse speelhoek voor de kids, er staat een stoere roze driewieler om mee tussen de kledingrekken door te scheuren (Lola’s favoriet!) en een  grote eettafel. Aan die tafel kun je heerlijk lunchen (met je kids), een high tea op smikkelen of even rustig je baby voeden. Zo kun je in plaats van alleen even vlug te shoppen er echt een uitstapje van maken en het combineren met een heerlijke lunch. Terwijl de kids zich prima zelf vermaken kunnen de mama’s uitgebreid snuffelen tussen alle toffe kleding.

Daarnaast kun je ook bij Kidskartel terecht voor de leukste kinderfeestjes,  een gezellige high-tea of babyshower, knutselmiddagen en nog veel meer toffe activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er in de weken voor Sinterklaas pietjes in de winkel, kun je regelmatig komen knutselen terwijl eigenaresse Manon de mooiste sprookjes afspeelt op de platenspeler. Op een regenachtige zaterdagmiddag, terwijl mama nieuwe truien shopt. Even genieten, net als vroeger.

Door samen te delen, kun je meer geven

Manon heeft na jaren in de zorg te hebben gewerkt, van Kidskartel een bijzondere plek weten te maken. Met de opbrengst van de verkochte kleding en speelgoed steunt ze goede doelen en is ze zelfs bezig met haar eigen doel op te zetten voor pleegkinderen en hun gezinnen. Manon’s visie is dat ze door samen te delen, meer kan geven. Door tweedehandskleding door te verkopen, kun je namelijk recyclen, iemand met een kleiner budget blij maken én hou je weer geld over om te investeren in goede doelen. Op die manier is iedereen gelukkig.

Zelf kleding verkopen via Kidskartel

Bij Kidskartel kun je kleding en speelgoed kopen, maar deze ook zelf verkopen. Op die manier kun je van je verdiende geld weer nieuwe kleding gaan shoppen in de winkel. Je vindt er ontzettend veel merken, zoals MOLO, Vingino, Noeser & Petit Louie, maar ook Diesel, Noppies, Ettel Bettel en Smafolk. Op afspraak lever je alle kleding bij Manon in, waarna ze het netjes voor jou uitzoekt en in de winkel hangt. Na de verkoop ontvang je als inbrenger 40% van de verkoopprijs. Op de website kun je (met een eigen inlog) precies zien welke items verkocht zijn. Op de website kun je alle voorwaarden teruglezen. Super simpel dus!

Conclusie

Voor mij voelt een bezoek aan Kidskartel altijd weer als thuiskomen. Het is een ideale plek waar ook kinderen graag willen zijn en waar zo ook daadwerkelijk overal aan mogen zitten met de handjes en niet alleen mogen kijken met de oogjes. De meeste kids willen ook niet meer mee naar huis wanneer ze eenmaal binnen zijn. De combinatie van spelen, lunchen en shoppen in een winkel wat voelt als een kleurrijke huiskamer is gewoon super leuk! Voeg daar een schommel en een roze driewieler bij en je hebt het perfecte recept voor een middagje uit voor zowel moeder als kind. Een echte aanrader dus!

Alle toffe pareltjes die ik scoorde bij Kidskartel voor mijn meiden kun je terugvinden in mijn shoplogs!

Handige info

Adresgegevens:

Edisonstraat 150

5621 HT Eindhoven

+31 40 843 8634

info@Kidskartel.nl | www.kidskartel.nl

Openingingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 10u tot 17u

Zaterdag van 13u tot 17u

Kende jij Kidskartel al?

Bekijk hier nog twee fijne hotspots in Eindhoven: (klik op foto):

Daily in Sissy-Boy Eindhoven

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 18 september 2017 at 11:40

    Wauw, dit is een leuke concept! Wat jammer dat ik niet in (de buurt van) eindhoven woon zeg?!

    • Janske 18 september 2017 at 11:50

      Inderdaad! Mocht je ooit in de buurt zijn…,moet je zeker een bezoekje brengen! 🙂