About Me afvalrace Diet Battle makeover My Adventures Personal

Janske’s afvalrace #4 – Weer een nieuwe mijlpaal bereikt

15 september 2017
Alweer 9,5 weken geleden ging de knop om en startte ik mijn afvalrace. Eindelijk een gezonde levensstijl. Het was tijd voor een nieuwe ik. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en heb ik al meer mijlpalen behaald dan ik ooit had durven dromen. Ik vierde deze week zelfs een klein feestje, toen ik door mijn coach in het zonnetje werd gezet vanwege mijn behaalde resultaten. Dat voelde wat onwennig, maar ook ontzettend fijn!
10% mijlpaal

Afgelopen woensdag mocht ik weer op de weegschaal staan bij mijn mede cursisten. Het was even spannend of ik het zou halen, maar de weegschaal gaf 93,3 kg aan en dat betekende dat ik mijn 10% mijlpaal had behaald. Ik moest hiervoor 10,4 kg afvallen en de teller stond nu dus op 10,7 kg. Yes! Wat een mooie mijlpaal!

In het zonnetje

Wanneer je bij Weight Watchers een bepaald doel behaald krijg je hiervoor een bedeltje voor aan je sleutelhanger om je iedere dag te herinneren aan je doelen. Zo simpel, maar zo leuk en motiverend omdat het toch een soort beloning is. Mijn coach sprak met zo’n lovende woorden over mijn afvalrace tijdens de cursus,dat ik er zelfs een beetje verlegen van werd. Het was net alsof ze het over iemand anders had en ik zelf enthousiast werd door het verhaal. Maar het ging gewoon over mij…zo gek! Dankjewel Marnita, voor je lieve woorden!

mijn 5 weken sleutelhanger en 10% mijlpaal schoentje

Nieuwe kanjers!

Na het plaatsen van mijn artikel over hoe ik 10 kilo afviel in 2 maanden kreeg ik ontzettend veel leuke feedback. Op een persoon na, die mijn persoonlijke verhaal misleidend vond….(toch knap, bij een persoonlijk verhaal…maar goed). Ook plaatste ik opnieuw de oproep om samen met mij mee te strijden tegen de kilo’s en maar liefst 4 nieuwe kanjers melden zich aan om samen met mij en alle andere dames te gaan knallen! Zo gaaf! Volgende week stel ik deze kanjers aan jullie voor in onze volgende update! Welkom meiden!

Wat ben ik kwijt?

Twee weken geleden woog ik (in de ochtend) 95,1 kg. Gisteren gaf mijn weegschaal 91,9 kg en ben ik in de afgelopen twee weken maar liefst 3,2 kg afgevallen. In de afgelopen 9,5 weken ben nu in totaal dus 11,6 kg afgevallen. Mijn doel om op 10 september onder de 94 te zitten is daardoor gelukt!

Mijn nieuwe doel is om over twee weken onder de 90 kg te zitten. Dit betekend dat ik 2 kilo af moet vallen in twee weken. Niet onmogelijk, maar we zien het wel. Ik blijf gewoon doorgaan op dezelfde manier en het zou super tof zijn als het mij lukt. Dan zit ik eindelijk in de 80’s. Dat is echt al iets van 8/9 jaar geleden. Dan hoef ik nog maar 5 kilo af te vallen tot mijn streefgewicht van 85 kg. Dat is zo gek! Het leek eerst zo ver weg, maar nu komt het steeds dichterbij en voelt het allemaal binnen handbereik.

Over twee weken kun je lezen of het mij is gelukt om mijn doel te behalen! Ik ga er voor!

Lees hier mijn vorige update en de laatste updates van al mijn mede kanjers welke samen met mij deze afvalrace aangaan!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nathalie
  Twitter:
  15 september 2017 at 10:57

  Wat goed bezig!! Die aanmoediging en beloning is super leuk en motiverend!

  Hier ook druk met gezonder leven en fitter worden… het heeft resultaat maar ondank dat er nu ruim 5kg af is moet en wil er nog ongeveer 14 af, best nog een flinke weg te gaan!

 • Ilse van Kreanimo 15 september 2017 at 11:30

  Super goed bezig, Janske!

  Ik ben even ‘on hold’ gegaan! Op het moment loopt de emmer hier een beetje over. Het is gewoon TE druk!
  Dus ik pas even voor de volgende updates tot ik regelmaat heb gevonden in mijn nieuwe lesopdracht, lesrooster, taken en bloggen…
  Maar ik vind het echt bijzonder goed wat je doet!
  En euhm? WTF van die ene persoon! Ik vind het inderdaad super moeilijk om te misleiden in een persoonlijk artikel!

  Het lukt je vast die 2 kilo tegen je volgende ‘deadline’

 • Gerdi 15 september 2017 at 14:31

  Wat goed! En wat fijn dat ze je ook af en toe verwennen met een leuk kleinigheid bij het behalen van een doel..
  Gerdi recently posted…Woonhuis vs Appartement | Deel 3My Profile

 • Femke 15 september 2017 at 22:30

  Wat leuk zeg dat je iets krijgt!
  En vooral persoonlijk compliment
  Zet hem Jans! Op naar je volgende mijlpaal!

 • Nicole
  Twitter:
  16 september 2017 at 20:44

  Je gaat echt als een speer zeg… ongelofelijk!! Je zult je doelen wel behalen dat weet ik zeker. Kanjer!
  Nicole recently posted…Milo tipt: Sweet Petit by Prénatal najaarscollectieMy Profile