About Me mama challenge Mommy Stuff Zomer

Mijn 9 zomerdoelen van 2017 – zijn ze gelukt of niet?

14 september 2017
Op de eerste van van de zomer schreef ik 9 doelen voor de zomer op Janske.nl. Vandaag kijk ik welke zomerdoelen zijn gelukt en welke niet. Ik ben zo benieuwd, zeker aangezien het voor mijn gevoel maar heel even zomer is geweest. Kijk je mee?
1. Op vakantie

Naast onze super fijne weekje vakantie in Landal in mei hadden we ook nog de laatste week van augustus vrij staan. Last minute konden we een weekje op vakantie naar camping TerSpegelt, waar we toevallig ook twee jaar geleden onze eerste vakantie met Lola vierden. Wat hebben we ontzettend genoten op deze geweldige camping (daarover lees je hier binnenkort meer) en wat was het prachtig weer.

2. Zwemmen in een buitenzwembad

Ik dacht echt dat het niet meer ging lukken, maar tijdens onze vakantie eind augustus was het zowaar twee dagen tropisch warm, zodat we aan het strandje/plas op de camping heerlijk konden zwemmen met de meisjes. Deze tel ik goed.

3. Een (kindvriendelijk) Festival bezoeken

Omdat we dit jaar op vakantie waren tijdens het Mamyloe Festival zijn we daar helaas niet naartoe kunnen gaan. Wel bezochten we het altijd knusse ’t Wasven festival in juni en genoten we van de mooie muziek. Daarnaast bezochten we een foodtruck festival,wat ook erg leuk was. Ik had wel wat meer festivals af willen gaan, maar meestal was het weer echt te slecht.

4. Naar het strand

Op de camping was een overdekt “Sterrenstrand” en een buitenstrandje. Daar zijn we dagelijks naartoe gegaan tijdens onze vakantie. Helaas hebben we deze zomer niet het echte strand gezien. Hopelijk volgende zomer wel weer!

5. Meedoen aan de Mamachallenge 2017

Net als in 2015 én 2016 heb ik ook dit jaar weer mee gedaan aan de Mamachallenge. Helaas heb ik maar drie challenges gedaan, waarvan er maar 2 online zijn gekomen. Oops! Zo plaatste ik de OOTD challenge en wat te doen als het regent. Deze waren ook het meest voor de hand liggend voor mij, haha. we maakte ook meerdere ijsjes, maar daarvan heb ik nooit het artikel uitgewerkt. En met dit weer is het ook zo suf om een artikel over ijsjes te plaatsen, haha,

6. Barbecue-en in eigen tuin

Gelukt! Eindelijk…na jaren lang zeuren…kochten we eindelijk een barbecue. Helaas hebben we hem nog niet heel vaak kunnen gebruiken, maar oh, wat ben ik er blij mee! Nu hoef ik niet alleen maar altijd die heerlijke barbecuegeur over de schutting te ruiken van de buren. Nu kunnen we zelf ook lekker grillen! Yes!

7. Een weekendje weg met mijn lief

Die staat nog op mijn wensenlijstje….binnenkort misschien? Het oppasteam is al op de hoogte in ieder geval….dus to be continued!

8. Picknicken in het park

Nope…niet gelukt helaas. Dat kan ook best in de herfst toch?

9. Fietsen met de meiden

Yes! Ik heb meerdere keren fijn gefietst met de meiden. Nu de lichtjesroute er weer aankomt kan ik niet wachten om een avondje samen met de meiden op pad te gaan om alle lichtjes te bekijken.

Heb jij alles kunnen doen wat je van plan was deze zomer?

Spread the love

You Might Also Like

 • Jessica 16 september 2017 at 16:21

  TerSpegelt is een leuke camping! Ik vind dat je veel van je doelen hebt waargemaakt hoor in een korte periode!

  • Janske 18 september 2017 at 14:08

   Toch wel he! 🙂

 • Ilse van Kreanimo 17 september 2017 at 15:59

  Ahhh Sterrenstrand! Zo tof!
  Warre is er naar een verjaardagsfeestje geweest! Is echt niet zo ver van bij ons thuis!

  • Janske 18 september 2017 at 14:07

   Jaaa, wat leuk! Het is echt een super tof concept!