Kids My Adventures Sinterklaas

PLOG #5 – Meiden uitstapje naar het Hasbro Blogger Event 2017

11 september 2017
Gisteren hadden Lola en ik een echte meidenmiddag. Samen met Nicole en Monique en hun dochters Fay & Lise gingen we met de trein naar Amsterdam, naar het Hasbro Blogger Event. We mochten een kijkje komen nemen in het “pakjescentrum” van Sinterklaas en daar het leukste speelgoed van 2017 bewonderen. Wat een leuk avontuur! Bekijk snel de leukste foto’s!

Na een heerlijke ochtend bij de zwemles was het eindelijk zo ver. Papa bracht ons samen met Coco naar het station waar we al snel Nicole en Fay vonden. Daarna klommen we de trein in en zochten we een rustige (als in bijna lege) coupé om te gaan zitten met zijn zessen. Ook Monique en Lise kwamen uiteraard gezellig bij ons zitten. De dametjes waren helemaal hyper en hebben de hele weg lekker zitten tetteren. (Sorry buren!). Eenmaal aangekomen in Amsterdam wandelden we naar het hoofdkantoor van Hasbro.

Bij daar kwamen we ook Fleur tegen met Mack en Kate. Gezellig! Leuk om je weer eens in real life te zien Fleur! Het Hasbro hoofdkantoor was vandaag omgetoverd tot het pakjescentrum van Sinterklaas. twee vrolijke pietjes heetten ons welkom. Lola liep al meteen naar binnen en kon niet wachten om alles te bewonderen.

Na een korte kennismaking met de dames van het The PR Factory wilden onze meiden natuurlijk meteen aan de slag met de Play-Doh. Al snel kregen we een kort welkomstwoord van Laura Geuze, de Brandmanager van de Benelux en mochten we zelf op pad om al het leukste speelgoed te ontdekken.

De eerste stop was bij alle mooie princessenpoppen. Ze droegen allemaal prachtige jurken welke zelfs muziek konden maken. Wauw! Zelf mochten de meiden ook een echte prinses worden door hun haren te laten vlechten en kleuren. Lola en Lise wilden liever niet, maar fay bedacht zich geen twee keer en bleef trots heel geduldig stilzetten zodat ze een prachtige prinsessenvlecht kreeg. Ondertussen speelde Lola met alle mooie poppen.

In de volgende kamer stonden alle My Little Pony’s. Echt meiden speelgoed. De dametjes vonden het prachtig en vooral de grote Mermaid set viel in de smaak.

Ook kon je geschminkt worden met de alle kleuren van de regenboog. Een echte My Little Pony op je snoet…wie wil dat nou niet!? Lola wilde dus niet…jammer. Maar ze vond het wel reuze interessant al die kleurtjes…en mama ook….waauuuwww, ik wilde zo zelf een kwast pakken en aan de slag gaan.

Ook waren er kleurplaten en kon je spelen met deze bijzondere My Little Pony vriendjes die licht gaven wanneer ze een high-five aan elkaar gaven. Lola vond ze helemaal super!

Waar is Lola…? Hihi.

Wat ik zelf wel heel erg leuk vond waren de zachte vriendjes van Furreal Friends. Wat een toffe “knuffels” zijn dat. Het zijn bijna echte dieren. Lola vond ze wel een beetje spannend…maar daarna toch wel heel erg leuk.

Ook de Trolls poppetjes waren een hit. “Waar is de kam, mama?”, vroeg Lola meteen. Ze wilde graag de lange haartjes kammen.

Even bijkomen van al dat leuks met een lekker gezond appeltje…hmmmm.

Om vervolgens lekker te gaan kleien met alle mooie kleurtjes Play-Doh klei. Genoeg inspiratie met een tafel vol klei, accessoires en een echte chefmuts.

Ook Nicole en Fay maakten net als ons een heerlijk Play-Doh taartje. Ook Piet hielp mee met het kleien.

Deze mooie “Rapunzels Kapsalon” kleiset van Play-Doh is trouwens écht een super tof cadeau voor Sinterklaas. Deze komt zeker op ons wensenlijstje. Helemaal leuk om creatief bezig te zijn met Play-Doh.

Na een geweldige middag vól met het bekijken en uitproberen van al dat mooie speelgoed was het tijd voor onze terugreis. We namen afscheid van het team van Hasbro en het The PR Factory en kregen een goedgevulde goodybag mee naar huis. Lucky ladies! In de trein mochten de meiden kijken wat er in zat en vooral de vrolijke Mini My Little Pony’s waren meteen favoriet. De dames waren zo enthousiast aan het spelen dat ze behoorlijk wat geluid produceerden. Volgens de man in de stoelen achter ons iets te veel, waardoor hij mega hard door de meiden heen brulde dat ze stil moesten zijn. Tenminste…dat is wat we er van maakten, want we verstonden er geen woord van. Mafkees. De meiden waren gewoon super enthousiast door de leuke middag, de spannende reis met de trein én misschien wel door de pepernoten van Piet.

Wat hebben we genoten en wat was het een gezellige meidenmiddag zo met zijn zessen. De kids én de mama’s hebben een topdag gehad. Dankjewel Nicole en Monique voor de gezelligheid. Hasbro en The PR Factory, super bedankt dat we mochten komen. Het was leuk om jullie en de andere bloggers te ontmoeten.

Ben jij al bezig met cadeautjes zoeken voor Sinterklaas?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 11 september 2017 at 07:41

  Ja het was echt een geslaagde middag he! Heel erg leuk.. Dat enthousiasme van die meiden ook, geweldig om te zien!

 • Lisette 11 september 2017 at 08:10

  Gezellig zo een uitje met elkaar en de meiden! Dat zal voor hun ook wel een belevenis zijn geweest.
  Ik ben nog niet erg bezig met de Sint cadeautjescadeautje. Maar als ik vanaf nu iets leuks in een aanbieding zie ga ik het wel meenemen. Die play-doh zal hier ook zeker in de smaak vallen!

 • Sylvia 11 september 2017 at 10:59

  Wat een leuke en gezellig middag! Ik wil heel graag de my littele pony paardjes kopen. Hopelijk valt dat goed in de smaak.

 • Jamila 11 september 2017 at 11:51

  WAt een leuke dag hebben jullie gehad
  Ik ben niet met Sinterklaas of kerst bezig wat wij vieren dat niet

 • zebrazonderstrepen 11 september 2017 at 17:06

  dat moet leuk geweest zijn!

 • Roelina 12 september 2017 at 10:45

  Super gave foto’s. Was volgens mij mega geslaagd. Play dog blijft hier favoriet!

 • Pauline 25 september 2017 at 16:21

  Hi Janske, wat een leuke blog! Zou ik de foto mogen gebruiken waarop ik aan het schminken ben voor mijn website?

  • Janske 25 september 2017 at 16:40

   Bedoel je de linker of de rechter?

   • Pauline 25 september 2017 at 18:50

    De linker graag.

    • janske 25 september 2017 at 19:24

     Ik heb even gecheckt bij de mama van Kate (het meisje op de foto) en dat is ok!

 • Pauline 26 september 2017 at 17:57

  Bedankt!