Fashion Kids kinderkleding Mommy Stuff Shopping Shoptip Twinning is winning

Twinning is winning #2 – De hipste merken om mee te twinnen met je kids

10 september 2017
Twinning is helemaal hot en dan niet alleen je kiddo’s met elkaar, maar als papa of mama met je kids is het natuurlijk ook helemaal hip! Steeds meer merken brengen daarom de leukste Twinning collecties uit zodat je lekker samen met je kid(s) matchend over straat kunt. Ik heb de leukste voor je verzameld!
Bobo Choses

Mijn favoriet is toch wel de collectie van mijn geliefde merk Bobo Choses. Ze hebben een hele uitgebreide collectie voor de moms uitgebracht. Eindelijk kunnen ook de mama’s er net zo mooi bijlopen als de kids. Geen jaloezie meer, want wauw, wat een pareltjes zitten er tussen!

Foto’s zijn eigendom van Bobo Choses

Bang Bang Copenhagen

BangBang Copenhagen is zo’n vrolijk merk. Super tof dat zij ook een paar leuke items hebben uitgebracht om mee te twinnen. Typische BBC oufits met de welbekende gekke grote en opvallende prints. Je moet wel lef hebben om deze outfits te durven twinnen. Vooral de zwanenjurk met stippen heeft meer iets weg van een carnavalsoutfit. Ik denk dat ik zelf voor de sweaters zou gaan.

Foto’s zijn eigendom van BangBang Copenhagen.

Noeser

Ook Noeser heeft vanaf nu hele mooie twinning items in hun herfst/winter collectie. De kleuren en materialen van deze collectie zijn zo mooi en zien er super comfotabel uit. Vooral de donkerblauwe jurk met gouden spikkels zou ik zo de hele winter willen dragen. Helemaal leuk! Erg tof en draagbaar.

Foto’s zijn eigendom van Noeser.

Papu

Het Finse merk Papu heeft ook de leukste en vreemdste outfits om lekker te twinnen met je kids. Veel unisex items met de gekste prints en modellen. Helemaal leuk!

Foto’s zijn eigendom van Papu.

Tough Cookie Store

Ook het toffe Nederlandse merk Tough Cookies Store komt binnenkort met weer toffe twinning kleding met hun nieuwe “Moodswings” collectie. Ik ben zo benieuwd!

Foto is eigendom van Tough Cookie Store.

Twinning is winning!

Je snapt wel dat het voor mij op deze manier extra verleidelijk is om nóg sneller en meer af te vallen de komende tijd zodat niet alleen mijn twee mini fashionistas er hip bij lopen, maar deze mama ook! Ha! Naast mijn Hello Apparel & Hema twinning shirts, mijn twinning gele regenjassen en mijn Adidas sneakers ben ik wel toe aan some serious twinning! Nu eerst nog even afvallen én een flinke berg geld sparen, want dat twinning met de kids is geen goedkope hobby zie ik…oops!

Welk kinderkleding merk zou jij het liefst in een mom’s collectie willen hebben in je eigen kledingkast?

Spread the love

You Might Also Like

 • Els Wanders 10 september 2017 at 09:11

  Ik vind het ook erg leuk twinning. Had samen met mijn dochtertje ook dezelfde Adidas sneakers, maar Lisa is er al uitgegroeid. Nu hebben we eenzelfde jasje/vestje van Petit Louie en King Louie. Daarvan hadden we vorig jaar ook allebei een jurk, ik vind de jurken daarvan sowieso erg fijn.
  Op Instagram kwam ik gisteren ook twinning sweaters tegen van Daphne Vos, maar het is inderdaad een prijzige hobby.

  • Janske 10 september 2017 at 11:39

   Ohhh zooo leuk! Hier ook met onze Adidas sneakers…Petit Louie is ook zo’n mooi merk…zou tof zijn als ik over een tijdje ook in King Louie pas…is wel iets om te onthouden. Thanks voor de tip!

 • lisanne bons 12 september 2017 at 21:18

  Ik vind dat de Steps soms ook een hele leuke collectie hebben voor moeders met dochters…maar King Louis en Petitie Louis staat toch wel op nr 1.

  • Janske 12 september 2017 at 21:46

   Steps had ik ook gecheckt inderdaad, maar dat is mij nét weer iets té sjiek en feestelijk naar mijn smaak. Maar er zitten wel leuke setjes tussen. Thanks voor de tip 🙂