About Me Fotodagboek My Adventures Personal Zomer

Janske’s Fotodagboek week # 53 & 54 – Coco’s verjaardag & op vakantie! (Mega veel foto’s!)

8 september 2017
De afgelopen twee weken waren misschien wel de twee leukste weken van het jaar omdat we én Coco’s eerste verjaardag vierden én gingen we eindelijk een weekje op vakantie. Wat hebben we genoten en wat hadden we een geluk met het weer. Ik heb de leukste kiekjes voor je geselecteerd (sorry, het zijn er bijna 100!) Kijk je mee?

Het begon twee weken geleden met de voorbereidingen van Coco’s eerste verjaardag. Taartjes bakken, foto’s maken, nog even wat leuke kleertjes shoppen (score!)  en daarna natuurlijk Coco’s feestje, waarvan je hier het complete fotoverslag van kunt bekijken.

Daarna gingen we voor een weekje op vakantie in eigen land, naar camping TerSpegelt in Eersel, waar we samen met Lola twee jaar geleden ook 2 wekenvakantie vierden. Wat was het fantastisch weer en wat hebben we genoten. Op ons veldje stond een mega grote trampoline. Iedere dag maakte Lola (en papa) daar veel gebruik van. Mevrouwtje kon er zelf op en afklimmen (geleerd van het vierjarig buurmeisje) en Coco oefende met lopen.

Ook kon je vlakbij de camping een super leuk kabouterpad lopen. Lola liep deze pas nog met de kindjes van het kinderdagverblijf, dus liep ze als gids voorop. Kleine kabouter. Coco zat voor het eerst op mijn rug in de Tula en wilde steeds over mijn schouders piepen, zo grappig.

Natuurlijk werd er ook lekker gegeten, binnen en buiten.

Maar ook bij het restaurant…hmmmmm! Kijk Coco lief zitten met dat handje bij papa.

Onze excursie deze vakantie was naar het varkensmuseum. Wat hebben we gelachen tussen alle varkentjes. Ze waren er in alle soorten en maten. Het grootste varken van Nederland was er ook! Haha.

Knutselen kon iedere ochtend in de knutselzolder en boekjes werden er natuurlijk ook veel gelezen.

Samen met papa op het luchtkussen springen, net als 2 jaar geleden.

Nog even op avontuur voor het slapen gaan, luisteren naar een spannend verhaal en lekker laat naar bed, want het is tenslotte vakantie!

Dinsdag was het 31 graden en speelden we (in de schaduw) op het strand. Coco kroop steeds in sneltreinvaart het water in en Lola wilde het liefst helemaal zelf zwemmen…waterratjes!

Heerlijk in de vroege morgen met de loopfiets over de camping lopen en verse broodjes halen voor het ontbijt…wat een leven!

Onze favoriete activiteit was toch wel het zwembad en het overdekte sterrenstrand…wat hebben we fijn gezwommen, zandijsjes gemaakt, torentjes gebouwd en ijsjes gegeten. Coco vond het ook het juiste moment om voor de eerste keer zelf te gaan staan. Mijlpaal!

Om de vakantie af te sluiten nodigden we opa en oma uit om samen met ons lekker te eten in het restaurant van de camping. De perfecte afsluiting van een geweldige vakantie!

Eenmaal thuis was Coco flink op dreef en is de hele dag aan het oefenen om zelf te staan. Lola maakt de mooiste kettingen en kietelt Coco. Gekkies!

Dit waren mijn persoonlijke foto’s van week 53  & 54. Hopelijk vond jij ze net zo leuk als ik. Dit weekend ga ik samen met Lola en Nicole en Monique en hun dochters naar Amsterdam voor een speciaal event. We hebben er super veel zin in.

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sylvia 8 september 2017 at 08:33

  Wat een heerlijke fotos weer! Fijn om te zien dat jullie lekker genoten hebben.
  Sylvia recently posted…Lanzarote van plaats tot plaats: Puerto CaleroMy Profile

 • Reply Yolanda 8 september 2017 at 10:23

  Wat hebben jullie genoten! En wat een leuke camping!
  Yolanda recently posted…Prinses Belle CupcakesMy Profile

 • Reply Bodil 8 september 2017 at 10:31

  Feestje (ook om naar de foto’s te kijken!) !!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge