Fotodagboek My Adventures Personal Pictures Zomer

De 15 leukste kiekjes #24 – Augustus 2017

4 september 2017
Jeetje, de maand augustus is alweer voorbij. Een feestelijke maand waarin we Coco’s eerste verjaardag vierden en nog veel meerIk heb de 15 leukste kiekjes weer verzameld om zo de maand augustus samen te kunnen vatten. Kijk je mee?

Allereerst deze schattige kus-foto. Coco kreeg zomaar uit het niets ineens een hele dikke knuffel én kus van grote zus Lola. Wat zoet!

In het begin van de maand gingen we op bezoek bij Milo, de zoon van Nicole. Samen met onze blogvriendinnen en een paar van de papa’s en kids hadden we een super gezellige babybbq. De kindjes speelden zo fijn samen en de mama’s konden weer fijn even bijkletsen en genieten van het lekkere eten.

Deze foto mocht ook niet ontbreken in de maand augustus. Dat snoetje van Coco, zo lief!

Samen naar de kermis was ook dit jaar weer een van de hoogtepunten van augustus. Samen met papa in de attractie. Eerst nog even de haren goed doen voordat je gaat vliegen natuurlijk, haha.

Coco’s eerste keer bananenpannenkoekjes eten…nou, die gingen en wel in hoor. Nomnomnom…

Ook dit zoekplaatje mag deze maand niet ontbreken…waar is Lola?

Samen met papa in de stromende regen de nieuwe grasmatten in de tuin leggen. Nee, die Lola is niet van suiker, dat heeft ze wel eventjes bewezen. Stoere dame!

Ook maakte ze samen met papa heerlijke aardbeienijsjes….hmmmmmm!

Met vriendinnetje Sofia en beide papa’s ging Lola naar de speeltuin. Ondanks de buien tussendoor vermaakte de vriendinnetjes zich opperbest samen. Ook de papa’s vonden het trouwens gezellig!

Dat zijn pas veel paddenstoelen, hè Lola?!

Vriendlief schoot weer een paar fijne plaatjes van mij en de meiden. Deze vind ik zo leuk!

Niet alleen Coco was jarig deze maand. We vierden ook de verjaardagen van vriendjes Luuk en Jens. Leuk hoor, al die feestjes!

Coco 1 jaar! Kijk deze vrolijke maandfoto! Je kunt ze nu alle 12 bij elkaar bewonderen!

Papa vermaakte zich opperbest op Coco’s verjaardagsfeestje. Wat hebben we genoten en wat was het mooi weer! Bekijk hier alle foto’s in de overvolle plog!

Op Coco’s verjaardag bleef oma nog even wat langer om de meisjes voor te lezen. Kijk nou wat een liefdevolle foto.

Dat waren er alweer 15, de allerleukste kiekjes van de maand augustus. Wat was het toch een bijzondere maand, wat hebben we genoten!

Was augustus voor jou ook zo’n fijne maand? Ben je klaar voor september?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 4 september 2017 at 06:43

  Wat een leuke plaatjes weer.. En die kus van Lola aan Coco super lief! Ook fijn dat Marco regelmatig foto’s maakt waar jij ook op staat. Die luxe heb ik niet haha

 • Rory 4 september 2017 at 09:19

  Leuk Janske! Wat een gezellige foto’s. Volgens mij is er altijd een hoop lol bij jullie thuis. Het maakt mijn maandagochtend in ieder geval heel vrolijk 🙂 En vandaag toch weer de eerste schooldag van Mila. Ook zijn we afgelopen weekend terug gekomen uit Griekenland, dus erg veel aanpassingsmoeilijkheden hier. Combineer dat met een (te) volle agenda, deadlines en afspraken en je begrijpt. Deze vrolijke foto’s had ik even nodig. Ook om te relativeren en te zien waar het eigenlijk om gaat. Dankjewel daarvoor. X

  • Janske 4 september 2017 at 09:27

   Awww wat lief ? zo is het inderdaad. Telkens wanneer ik de leukste kiekjes van de maand verzamel realiseer ik mijzelf hoe goed we het hebben een hoeveel we genieten… Fijn om daar even bij stil te staan. Succes met acclimatiseren de komende dagen ?

 • Roelina 5 september 2017 at 23:25

  Oh smelt, die eerste foto… zo cute! Volgens mij hebben jullie altijd lol 🙂