Fotodagboek My Adventures Personal Zomer

Janske’s Fotodagboek week # 51 & 52 – Het allerlaatste fotodagboek – of niet?

25 augustus 2017
Wow! Morgen is Coco gewoon alweer 1 jaar oud, dat betekend dat we vandaag precies 52 weken vol met persoonlijke fotodagboeken er op hebben zitten. Een jaar lang deelde ik wekelijks (of om de week) mijn persoonlijke dagboek in de vorm van foto’s. Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als wij van deze bijzondere persoonlijke momenten. Ik kijk er met veel plezier op terug. Nu is het de vraag of ik door ga met het plaatsen van mijn fotodagboeken ja of nee… Wat vindt jij?

Voor mijn fotodagboeken plaatste ik wekelijkse zwangerschapsupdates en daarvoor mijn wekelijkse updates over mijn strijd tegen de kilo’s. Daarna was het een mooie gelegenheid om van ons gezin van vier een persoonlijk fotodagboek te delen. Voor jullie, maar ook voor mijzelf. Ik merk alleen dat ik steeds vaker hem om de week maak in plaats van iedere week. Wat vinden jullie…doorgaan of stoppen met mijn persoonlijke fotodagboeken?

Zo…tijd voor mijn fotodagboek van week 51 & 52.

Lola mocht samen met de kinderen en leidsters van het kdv naar de kermis waarbij ze bij het eendjes vissen een super toffe eenhoorn stokpaardje won. Coco vind hem ook erg leuk zoals je ziet, haha. Coco kreeg op haar verjaardag een diyset om zelf je ketting te rijgen. Ze maakt echt de leukste creaties!

Kijk Lola hier al groot zijn…zo bizar hoe snel het gaat. Ik kan het echt niet meer bijhouden! Coco kan tegenwoordig ook zo leuk zelf spelen. Heerlijk!

Papa en Lola zijn helemaal into het maken van ijsjes. Dit keer maakten ze samen bananenijsjes. Hmmm!

Ik vond het wel weer tijd voor een mooie Twinning fotoshoot. Deze linker foto is een typisch gevalletje van gezichtsbedrog. Zie je het? Coco ontsnapte trouwens continu van de “set”…haha.

Ik klom er ook nog even gezellig tussen en vriendlief maakte een paar leuke foto’s van mij met de dames. Wat een rijkdom!

12 augustus speelde Bryan Adams op 5 minuten fietsafstand van ons huis…daar moest ik natuurlijk bij zijn als BA fan. Het was echt de perfecte avond, de sfeer, de muziek, het eten en het gezelschap waren echt helemaal super. Wat heb ik genoten! Wauw!

Lola wilde ook graag weer eens op de foto met meneer de beer. Toen ik hem terug keek zag ik ineens hoe groot en wijs ze op deze foto staat. Schatje, met haar mooie Coconut legging.

Coco eet steeds vaker al een beetje met de pot mee. Spaghetti was een groot avontuur, haha…het duurde vaak meerdere pogingen voordat het sliertje daadwerkelijk in haar mond zat. Hihi.

Het zonnetje scheen, dus ging ik samen met de dames naar de Action. Lola vermaakte zich prima in de kinderwagen zoals je ziet, haha.

Ook brachten we een bezoek aan mijn nicht in Den Bosch waar de meiden fijn konden spelen in de zelfgemaakte speeltent en zich konden uitleven op de trampoline. Het was echt genieten!

Ook de afgelopen twee weken ben ik bezig geweest met mijn afvalrace. Ik at veel gezonde maaltijden, maar at ook iets te vaak frietjes. Gelukkig viel ik toch 2,2 kilo af.

Om gezond te eten doen we tegenwoordig eigenlijk alleen maar gezonde boodschappen. Lola helpt graag een handje mee. Hier kreeg ze alleen erg koude handjes omdat ze deze een minuut lang tegen de koude diepvriesdeur aan hield. Slimmerik.

Afgelopen weekend hadden we maar liefst 2 verjaardagsfeestjes van Luuk en Jens, beiden werden ze 2 jaar oud. Het was prachtig weer en er was taart voor iedereen. De meiden hebben flink gespeeld op beide feestjes. Lola kon lekker veel schommelen en Coco probeerde de glijbaan uit.

Ook in de middag scheen de zon en speelden alle kindjes op de trampoline en in het speelhuisje van de jarige Jens. Wat een leuk feestje en zo fijn in zo’n grote tuin! Alleen die taart…die had ik moeten laten staan. Oops!

Ook aan dit feestje kwam een einde. Tijd om de schoenen weer aan te trekken.

Afgelopen woensdag was het zo’n lekker weer dat we eindelijk weer konden “zwemmen” in ons zwembadje. Joepie, wat een waterpret!

Dit waren mijn persoonlijke foto’s van week 51 en 52. Dit weekend vieren we groot feest, Coco’s eerste verjaardag! We hebben er allemaal super veel zin in!

Zal ik doorgaan met het plaatsen van mijn fotodagboeken? Wat vindt jij? Bekijk jij ze graag?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

 • Jascha 25 augustus 2017 at 10:07

  Zelf maak ik één keer per week friet in de oven. Niet helemaal hetzelfde, maar wel lekker en je kunt toe met weinig of helemaal geen vet. Gewoon friet snijden (liefst met schil eraan), afspoelen, afdrogen. Op een bakplaat verspreiden, wat kruiden en eventueel een eetlepel olie eroverheen en dan ongeveer 40 minuten op 200 graden in de oven. Ik combineer het meestal met broccoli (gekookt) en zalm, ook uit de oven.

  • Janske 30 augustus 2017 at 12:23

   ik denk dat je deze reactie bij het verkeerde artikel hebt geplaatst…of niet? Maar bedankt voor de tip!

 • Jascha 30 augustus 2017 at 13:34

  ’t Is al even geleden, maar ik geloof dat het sloeg op dat je teveel frietjes had gegeten. Ik dacht ik stuur deze tip :-).

  • Janske 30 augustus 2017 at 15:16

   Oh ja inderdaad!