Kids kinderkleding mama challenge Mama Challenge 2017 Shopping Twinning is winning Uncategorized

Zomerse OOTD (Outfit Of The Day) – Mama Challenge #2

20 augustus 2017
Tijd voor nog een leuke Mama Challenge van 2017. Vandaag deel ik mijn tweede en misschien wel leukste uitdaging van deze zomer, namelijk de “Zomerse OOTD”. Zeker omdat ik deze challenge zelf heb bedacht móest ik hem natuurlijk ook uitvoeren. Ik wilde eigenlijk wachten op mooier weer voor een nóg zomerse outfit, maar dat duurde al veel te lang.

Het heeft even geduurd, maar ja, wat wil je met zo’n “zomer”. Toch heb ik mijn dochters in leuke zomerse outfits kunnen hijsen. Ik ben benieuwd wat jij van deze outfits vindt!

Coco draagt een rode UV legging met unicornprint van Mini Rodini, een ‘Dots’ tanktop van het Nederlandse merk Mingo en een haarband van CarlijnQ. Lola draagt een basic T-shirt van de H&M, een ‘Dots’ legging van Mingo en een rokje met unicornprint van Mini Rodini. De Mingo. Lola’s haarspeldje is van het merk Meri Meri. Zoals je kunt zien heb ik de meiden lekker gemixt en gematcht met dezelfde printjes. Super leuk om te doen vind ik dat (zo komt mijn jarenlange H&M matchervaring en etaleur-droom tot nog een beetje uit).  Zo krijg je toch een beetje het Twinning is winning idee!

Bekijk ook mijn andere challenges van deze zomer.
Deze mama’s doen ook mee aan de Mama Challenge 2017. Bekijk hier hoe zij deze OOTD challenge hebben ingevuld:

Meike van jekindjedoethetzo deelde een zomerse zwangerschap oufit, Roelina van Roelina.nl deelde de stoere outfits van haar zoontjes. Leonie van mijnkindkandewasdoen liet een outfit van haar zoontje zien en Merel van lotuswriting schreef over ootd bij wisselvallig weer. Mamaloublogt liet een outfit van wibra zien en Nathalie van volgmama deelde een outfit voor maar 0,99 eurocent. Josan deelde haar eigen zomerse outfit foto’s.

Ik ben benieuwd wat jij van de outfits van de meiden vindt! Mix en match jij ook wel eens de kleding van je kids met elkaar? 

Bekijk hier alle toffe Challenges van alle andere mama’s:

[inlinkz_linkup id=724895mode=1]

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof: (klik op foto)

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 20 augustus 2017 at 09:46

  Wat een gave outfits!! <3

  • Janske 20 augustus 2017 at 21:54

   Dankjewel Marieke! 🙂

 • Roelina 20 augustus 2017 at 23:00

  Jij weet vast wel wat ik van de outfits van je dochter vind ? (…LOVE IT!)

  • Janske 20 augustus 2017 at 23:18

   Het verbaast me niet inderdaad ?

 • Nicole 21 augustus 2017 at 06:30

  Zo leuk dat Twinning! Ik ben er inderdaad ook op aan het wachten dat mooie weer en deze week komt er weer een moment! Jeeeehh dan kan ik eindelijk foto’s maken ?

  • Janske 21 augustus 2017 at 08:35

   jaaaaaa….kom maar door hoor, zonnetje!