Giveaway Review Shopping Shoptip winactie

Win €35,- shoptegoed voor hoesjes-outlet.nl (Review & winactie #22)

17 augustus 2017
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik sinds vorige week (eindelijk!) een nieuwe telefoon. Aangezien ik mijn vorige telefoon dagelijks op de meest gênante manieren uit mijn handen liet vallen móest ik een telefoonhoesje hebben voor mijn nieuwste aanwinst. Ik mocht een paar hoesjes bij hoesjes-outlet uitzoeken én ik mag één van jullie blij maken met €35,- shoptegoed. Bekijk snel welke hoesjes ik heb uitgekozen!

Ik ben echt zó lomp met mijn telefoon, misschien is dat ook één van de belangrijkste redenen waarom ik bijvoorbeeld nooit een I-Phone heb durven aanschaffen. Het bleef altijd bij een “niet-kapot-te-krijgen” Samsung telefoon. Na vier jaar kreeg hij (waarschijnlijk omdat hij het na 300 keer vallen toch zwaar wel had) vreemde kuren. Zo startte hij soms zomaar uit het niets vanzelf op of kon ik hem niet opnemen of zelf bellen. Super onhandig, dus tijd voor een nieuw exemplaar. Het werd de Huawei P10 en inmiddels zijn we beste matties.

Omdat ik niet de deur uit durfde te gaan zonder een goed beschermend telefoonhoesje bestelde ik drie verschillende hoesjes bij Hoesjes-Outlet. Ik vind het vooral belangrijk dat het hoesje mijn Huawei P10 goed beschermd. Hij hoeft er van mij dus niet perse super fancy uit te zien. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar ik hou niet zo van teveel bling bling of poespas aan mijn telefoon.

Ik koos voor de transparante anti slip softcase, welke mat is afgewerkt en niet snel uit mijn handen glipt. Daarnaast bestelde ik de transparante softcase S-Line grip, welke erg dun en flexibel is. Hij heeft ook antislip aan de zijkanten, super fijn! Als laatste koos ik voor de wat luxere zilveren iPaky Fusion case. Deze duurzame hoes is ook licht in gewicht, wat ik belangrijk vind omdat ik mijn telefoon vaak (te) lang vast hou (oops!). Alle drie erg fijne hoesjes dus! Ik heb nog niet echt een favoriet. Tot nu toe vind ik ze alle drie makkelijk in gebruik en beschermen ze mijn telefoon (tot nu toe *afkloppen*) erg goed.

In de webshop van hoesjes-outlet kun je trouwens nog véél meer soorten hoesjes vinden voor de I-Phone, Samsung en Huawei. Ook zijn er verschillende accessoires en screensavers te verkrijgen. Van simpele basic hoesjes tot mooie leren portomonees en hoesjes met fancy printjes. Genoeg keuze dus. Binnen enkele dagen ontvang je jouw bestelling al in huis.

Goed nieuws! Namens Hoesjes-outlet.nl mag ik iemand anders blij maken met €35,- shoptegoed zodat ook jij je telefoon kan voorzien van goede bescherming. Lees snel hoe je kans maakt!

Hoe kun jij die €35,- shoptegoed van hoesjes-outlet.nl winnen?

Laat in een reactie achter welk(e) hoesje(s) jij uit zou zoeken van die €35,- shoptegoed.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest.
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht. Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 23 augustus. Op donderdag 24 augustus maak ik de winnaars bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Gebruik jij altijd een beschermhoesje om jouw telefoon?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en bevat een product die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Spread the love

You Might Also Like

 • Anna 17 augustus 2017 at 08:08

  Ik zou voor het booktype Yeah gaan voor de iphone 7

  Facebook: An Na

 • Aniek 17 augustus 2017 at 08:43

  Ik zou een chique leren hoesje kopen. Daar is mijn telefoon wel weer aan toe. Ik laat hem zo vaak vallen ?

 • Marijke 17 augustus 2017 at 09:01

  Wat leuk!! Ik doe graag mee? ik vind het hoesje —》
  Booktype Luipaardprint Samsung Galaxy S6 Edge
  Super leuk!! Ik he net mijn beeldscherm laten maken omdat onze dochter het leuk vind om mijn telefoon op de grond te gooien hihi oeps, hoesje inbreekt nog duss… duimen ??

 • Maaike de Gruijter 17 augustus 2017 at 09:07

  Ja, same here jans! Telefoon valt minimaal 1x per dag op de grond ?. Het hoesje wat ik nu heb is met een foto van onze Luuk van carnaval 2016, beetje oud dus en ook erg beschadigd ondertussen. Ik zou een nieuw hoesje personaliseren met een leuke foto van onze Luuk.
  X Maaike

 • Marie 17 augustus 2017 at 09:25

  Ohh super leuk! Ik zou hoesjes met een zomers printje uitkiezen voor mijn iPhone!!

 • Wendy v V 17 augustus 2017 at 10:16

  Ik zou voor https://www.hoesjes-outlet.nl/booktype-never-stop-dreaming-samsung-galaxy-j5-j5-2016 gaan. En een laadstation is ook wel fijn.

 • Nicole 17 augustus 2017 at 10:28

  Ik heb pas nog een hoesje ontvangen.. deze lijken me ook handig!

 • Linda 17 augustus 2017 at 11:28

  Tijd voor vervanging hier! Dus.. Ik heb er 2 uitgekozen! ? De zwarte flip-over met houder en de Haweel gradient IPhone 6 transparant blauw. Kan ik leuk afwisselen en issie altijd goed beschermd! ???

 • ilsiee prins 17 augustus 2017 at 12:07

  Ohhhhhh wat een leuke actie! 😉 En zeker welkom! Een leuk nieuw hoesje is zeker welkom!!!
  Welke ik zelf de leukste vind voor mijn samsung s5 mini???
  Deze:

  https://www.hoesjes-outlet.nl/flipcover-bloempatroon-samsung-galaxy-s5?

  Ben dol op bloemenprintjes! 😉
  Volg je bijnaa overal!
  Groetje Ilsiee

 • Viv 17 augustus 2017 at 12:26

  Wat een super gave actie en ook nog eens zeer handig!! Mijn hoesje is heel hard aan vervanging toe en aangezien mijn telefoon toch echt mijn 3e liefde is 😉 moet deze gewoon goed beschermd zijn. Ik ontdek me net een ontzettend fijn hoesje waar ik heel veel plezier van zal hebben en dat is deze https://www.hoesjes-outlet.nl/comfycase-2-in-1-walletcase-iphone-5-5s-se-wit? Ideaal ook voor festivals, dagjes uit enz, geen aparte portemonnee meer mee en gewoon alles in één mapje! Ik ben voor :D!! Ik ga dan ook de duimen keihard laten draaien!!

 • Wendy 17 augustus 2017 at 13:15

  Ik zou voor een bookcover gaan voor de samsung s8

 • Marian B 17 augustus 2017 at 13:34

  Mag je ook meedoen voor je zusje? Ik kan natuurlijk geen keuze voor haar maken maar zou haar graag hiermee verrassen. Zeker omdat ze laatst vertelde dat ze wel een nieuw hoesje zou willen voor haar telefoon. Bovendien heeft ze me laatst heel erg geholpen en dit zou een mooi bedankje zijn!

 • Will 17 augustus 2017 at 14:19

  Leuke winactie weer!
  Ik ga voor de mooie in blauwe uitvoering: Booktype Olifantjes iPhone 6/6s.
  Één voor mijn dochter en één voor mijzelf.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Sofie 17 augustus 2017 at 18:23

  Ik zou er zelf geen uitzoeken maar het aan mijn mama geven zij heeft al mijn oude iphone dan verdiend ze toch wel een nieuw hoesje 🙂 maar welke ze dan zou kiezen geen idee haar kennende iets simpels misschien rood ? Vind ze een mooie kleur

 • Heidie van der Steeg 17 augustus 2017 at 21:15

  Ik doe graag mee met deze mooie actie. Ik heb laatst een domme actie gedaan. Mijn hoesje voor mijn telefoon was kapot en ik online een nieuwe besteld. Ik was in de vaste overtuiging dat ik een Iphone5 had, daar dus een hoesje voor besteld. Paste niet, bleek dat ik een Iphone6 heb ? Al die vervolgnummers ook, ik word er een beetje gek van. Ik heb dat verkeerde bestelde hoesje aan mijn nichtje gegevens die wel een Iphone5 had. Maar zelf heb ik nog steeds dat kapotte hoesje.
  Mocht ik het shoptegoed heel toevallig winnen, zou ik de Booktype Paint IPhone hoesje voor een 6 !!!! bestellen, erg leuk hoesje.

 • cbdkl 17 augustus 2017 at 22:15

  Heb een sony dus kan wel een mooi hoesje uitzoeken maar dat gaat nooit passen. Zou er iemand anders blij mee maken

 • Nathalie 18 augustus 2017 at 07:50

  Oeh! Wat een leuke website. Ik ga sowieso voor een flipcase voor extra bescherming. Maar heb meerdere leuke gezien. ?
  De 24e word ik 30! Dus leuk kadootje zou ik zeggen… 😉

 • Liesbeth 18 augustus 2017 at 21:12

  Gaaafff! Ik ga lekker een nieuw hoesje uitkiezen en daarna een nieuwe telefoon kopen! Die ik nu heb is te oud en doet het niet meer goed. Ik volg je via Facebook

 • Anita H. 19 augustus 2017 at 02:08

  € 35,00 is toch even een mooi bedrag. Dit hoesje zou ik wel graag willen aanschaffen: https://www.hoesjes-outlet.nl/luxe-beschermhoes-broekriem-met-portemonnee-maat-l-zwart?. En verder: een vriendin van mij heeft net een “nieuwe” (tweedehands; gekregen van familielid) iPhone gekregen waarvoor ze nog geen hoesje heeft. Leuk cadeautje voor haar. Mag ze zelf uitzoeken.

 • Nadia Gard 21 augustus 2017 at 21:10

  Ik zou het shop tegoed aan mijn moeder geven als ze wint zodat zij ook een mooi hoesje voor haar telefoon kan uitzoeken heeft ze dubbel en dwars verdient ♡♡♡

 • Patricia de crom 22 augustus 2017 at 08:01

  Haha herkenbaar ik had tot januari een Nokia die niet stuk te krijgen was?Nu sindskort ook een iPhone maar nog steeds geen hoesje.1
  Met een leuke tekst zou welkom zijn

 • Marguerita 22 augustus 2017 at 09:39

  Die met de donuts vind ik heel erg leuk, er staat bij voor de iPhone 5 en dan hoop ik dat ie ook op een iPhone 4 past. Hoesje is aardig versleten.

 • Lieke van Veen 22 augustus 2017 at 12:18

  Ik gebruik altijd een telefoonhoesje, maar die van mij is super erg versleten en ziet er niet meer mooi uit. Ik zou wel een nieuw telefoonhoesje kunnen gebruiken.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24), http://www.bloglovin.com/liekevanveen8, youtube (liekeee24) en pinterest (lieke24)

 • Lyn 22 augustus 2017 at 12:35

  Ik gebruik altijd een hoesje. Inmiddels is mijn huidige hoesje dringend aan vervanging toe dus ik zou graag willen winnen!

 • Daan 22 augustus 2017 at 16:41

  Dat komt goed uit! Ik zou voor een soft hoesje kiezen voor de achterkant en een screenprotector. Zo is mijn telefoon goed beschermd. Volgende maand ga ik een nieuwe telefoon kopen dus dit komt perfect uit!

 • Sharon de Ridder 22 augustus 2017 at 17:03

  Heel erg mooi! Ik ben hard aan het sparen voor een iPhone7 en zou daar natuurlijk graag een mooie case bij willen 🙂 Ik zou er 2 kopen: een waterdichte en stootvaste (vanwege mijn hobby) en een mooie wallet <3

 • m chen 23 augustus 2017 at 15:02

  Ik zal een hoesje aanschaffen waar een pasjes in kan en het moet een goede bescherming voor mijn mobiel zijn het liefst eentje die voor meerdere modellen gebruikt kan worden (hoeft er niet elke keer een nieuw hoesje aangeschaft te worden)! Ik doe mee.