I Love Mommy Stuff Shoptip

De perfecte telefoon voor echte Mamarazzi’s

14 augustus 2017
Na vier jaar met dezelfde mobiele telefoon was ik al een tijdje op zoek naar een nieuw toestel. Ik vond het best lastig om er een uit te kiezen uit alle verschillende soorten en maten. Een week geleden kwam ik dé perfecte telefoon voor mij tegen. Een echte must have voor een mamarazzi zoals ik.

Mijn vriendinnetje Monique schreef tijdens mijn zoektocht heel toevallig een artikel over of zij wel of niet een nieuwe telefoon wilde gaan kopen. Omdat ik super nieuwsgierig was las ik uiteraard haar artikel. Hierin schreef ze over hoe de nieuwste Huawei en zijn geweldige camera’s. Ik had eerlijk gezegd nog nooit eerder van dit merk gehoord, maar was direct enthousiast toen ze schreef over zijn kwaliteiten. Hij kan namelijk erg mooie foto’s maken en dat is iets wat bovenaan mijn wensenlijstje stond voor mijn nieuwe telefoon.

Mamarazzi

Net als vele andere mama’s gebruik ik mijn telefoon namelijk vooral voor het delen van mijn persoonlijke genietmomentjes. Ik woon op Instagram en ik geef het toe, ik ga zelfs niet naar de wc zonder mijn telefoon. Omdat mijn vorige toestel dus een “normale kwaliteit” camera had, maakt ik bijna al mijn foto’s met mijn fotocamera en transporteerde deze dan (via wi-fi) naar mijn telefoon. Prima te doen, maar het is natuurlijk veel handiger wanneer ik met mijn telefoon meteen mooie foto’s kan maken zodat dit niet meer hoeft.

Na een kort vergelijk warenonderzoek samen met vriendlief heb ik mijn Telecom Provider gebeld om een nieuw abonnement af te sluiten mét een nieuwe Huawei P10 telefoon. Yes! Eindelijk een telefoon waarmee ik top foto’s kan maken én eentje welke niet ineens uitvalt of waar ik soms niet mee kan bellen. Dat is namelijk niet zo heel erg handig, haha.

Een perfecte match

In de afgelopen dagen ben ik al flink aan het uitvogelen wat mijn nieuwe “liefde” allemaal kan. Hij mocht al mee naar een concert van Bryan Adams en heeft al een paar keer bewezen dat we een perfecte match zijn. Op het toestel zit namelijk niet maar één, maar zelfs twee camera’s. Een normale én een monochrome camera. Ook de selfie camera maak geweldige foto’s omdat hij twee keer zoveel licht vangt én bij ‘grouffies’ automatisch op breedbeeld springt zodat iedereen in de foto past. Nu nog even oefenen om er zelf ook leuk op te staan, haha.

Naast de fijne camera is hij ook nog eens super snel en heeft hij een geheugen van maar liefst 64GB. Super handig voor al die foto’s natuurlijk! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe telefoon en kan niet wachten om alle nieuwe specificaties te ontdekken met de camera. Je ziet de foto’s de komende tijd wel voorbijkomen in mijn nieuwe fotodagboeken!

Maak jij ook zo veel foto’s met je telefoon? Kende jij het merk Huawei al? 

De foto’s in dit artikel (behalve de foto van Lola en baby Coco) heb ik gemaakt met mijn nieuwe Huawei P10. 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 14 augustus 2017 at 07:15

  Ik heb zelf een iPhone en deze is gelinkt aan m’n Mac dus zal niet snel een ander merk aanschaffen maar deze maakt inderdaad wel goede foto’s zeg!

  • Janske 14 augustus 2017 at 08:33

   Dan kan ik mij voorstellen dat je niet snel overstapt. Ik heb op mijn werk een I-Phone en heb echt een hekel aan dat ding…sinds ik Samsung (Android) heb wil ik niet meer anders…nu dus geen Samsung, maar wel Android, dus dat voelt hetzelfde.

 • Maartje 24 april 2018 at 14:22

  Tegenwoord kun je uit heel veel telefoons kiezen!