Fotodagboek My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 49 & 50 – Kermis!

11 augustus 2017
Daar zijn we weer! Week 49 & 50 in foto’s! De afgelopen twee weken vlogen voorbij en wat hebben we weer genoten! Ook dit keer heb ik weer een hele berg toffe foto’s voor je verzameld! Dit keer bezochten we Park Hilaria (dé Kermis van Eindhoven) en hadden we een hele gezellige babyborrel/barbecue met onze blogvriendinnen en vriendjes. Helemaal leuk!

Coco hielp mij “mee” met de was, ahum. Ze is nu helemaal in haar inladen en uitladen fase, zo schattig! Voor Lola kocht ik deze tweedehands jurk van Bobo Choses in maat 4/5 jaar. Ze past hem nu al bijna. Zo leuk! Mijn nichtje Mindy kwam gezellig op visite en speelde fijn met de meiden. Zo leuk!

Lola en papa maakten samen perenijsjes. Nomnom!

Ze kocht ook nog even samen met papa even een paar courgettes van 2,5 kilo per stuk! Die moesten natuurlijk even mee op de foto.

Mijn moppies kunnen steeds beter zelf en samen spelen, ik kan daar zo van genieten!

Als het regent gaan we gewoon lekker met de treinrails en Duplo spelen. Super leuk! Ook Coco vermaakt zich prima. Lachebekkie!

Oma was jarig, dus werd er nog even een mooi knutselwerkje gemaakt voor haar. Coco vind het wel grappig volgens mij, haha!

Early mornings at our place! Beetje overbelicht maar, haha. Wel leuk om een keer een foto te hebben van dit soort dagelijkse momentjes.

Bij het Kruidvat vond ik dit toffe Nijntje tikkertje spel voor een paar euro. Lola vind het helemaal leuk en leert zo super makkelijk hoe ze een dobbelsteen kan tellen. Coco kreeg zomaar ineens een knuffel en kusje, zo leuk!

Samen met onze blogvriendinnen hadden we een gezellige barbecue om de geboorte van Milo te vieren. Het was weer erg gezellig en lekker ontspannen allemaal. De kindjes speelden weer zo leuk met elkaar!

Had ik al verteld dat Coco’s grootste hobby eten is? Ze eet zelfs haar bordje op als het zou lukken! Papa moet daar hard om lachen….haha!

Lola maakte nog even een gezond sapje voor ons! Hmmmm…

Het is weer Park Hilaria in Eindhoven (een hele grote kermis) en we namen de meiden mee er naartoe. Ze keken hun ogen uit.

Samen met papa ging Lola in de vliegtuigjes. Eerst de muntjes geven, dan nog even vlug de haren vastmaken en daarna…vliegen maar!

Net als twee jaar geleden wilde Lola weer in de botsauto’s met papa. Maar liefst vier keer reden ze rondjes. Lola vond het helemaal tof, en papa stiekem ook wel hoor!

Coco en mama keken vanaf de zijlijn mee mét hoedje tegen ze zon, jawel.

Ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe fotoshoot met de meiden. Dit zijn een paar van de foto’s. Ze zijn trouwens onbewerkt en zoals je ziet gaat het niet altijd helemaal goed, haha.

Het was weer een heerlijk dagje thuis en zowaar scheen het zonnetje ook even! Check Coco’s ‘Jamaican Bobslee team’ sweater dan! Zo grappig!

Ik bakte lekkere bananenpannenkoekjes voor ons drietjes en wat hebben we zitten smullen! Dat moeten we echt vaker doen. Ook Coco wilde meer toen ze op waren…hahaha.

 

Dit waren mij twee weekjes weer! Dit weekend gaan papa en mama naar een concert van mijn held Bryan Adams. Hij speelt op een open air in mijn achtertuin. Hoe cool!

Ga jij nog iets leuks doen de komende dagen?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 11 augustus 2017 at 06:45

  Oh wat super leuk allemaal! En naar Bryan Adams hoe gaaf. Hier gooit de regen onze plannen in de soep. Willen naar de kermis of dierentuin ofzo maar geen zin om nat te worden. Echt jammer!

 • Sylvia 11 augustus 2017 at 16:52

  Wat een heerlijke foto weer! Ik vind je man ook hilarisch? ik weet zeker dat er een hoop lol gemaakt wordt bij jullie thuis! Fijne week weer

 • Will 11 augustus 2017 at 17:20

  Wow, wat een leuke foto’s weer. Is ook geen wonder met zo’n fotogeniek stelletje.
  Wij gaan naar Wildlands in Emmen volgende week met onze oudste kleindochter.
  Ben er nog niet geweest, dus lijkt mij heel gezellig.
  Jaren lang een abonnement gehad op de oude dierentuin. Was altijd erg leuk.
  Heb gehoord dat het nu een attractiepark is met dieren.
  Ben benieuwd.