kinderkleding Mommy Stuff Shopping

Online schoenen kopen, durf jij dat?

10 augustus 2017
Waar is de zomer? Het begint steeds meer op de herfst te lijken met al die regenachtige dagen. Tijd om alvast te gaan shoppen voor het najaar maakt het dan toch een klein beetje goed. Maar dan wel online, want om nou in de regen te gaan shoppen. Durf jij online schoenen te kopen?

Ik ging alvast inspiratie opdoen voor meisjes schoenen voor de herfst/winter. Lola heeft sowieso nog geen schoenen voor de winter en Coco heeft nog nooit schoentjes gehad. Reden genoeg om eens lekker te gaan shoppen. Voor schoenen wil je vaak even passen in de winkel, maar zodra je weet dat een bepaald merk goed zit bij je kinderen is het net zo makkelijk en snel om online de schoenen te bestellen.

Makkelijk retourneren

Zo bestelde ik een tijdje geleden hele toffe Teva’s voor Lola via Schuurman Schoenen. Na lang twijfelen over de goede maat checkte ik even goed wat de retourneer mogelijkheden waren bij deze webshop. Omdat ik niet wist welke maat Lola precies moest hebben bestelde ik ze vrij ruim. Toen we ze een paar dagen later ontvingen zag ik meteen dat ze veeeel te groot waren. Ze vielen erg groot en Lola’s voetje verzoop er in.

 

Gelukkig was het super simpel om de Teva sandaaltjes te retourneren en ontving ik vrij snel het aankoopbedrag weer terug op mijn rekening zodat ik alsnog de juiste maat kon aanschaffen. Ideaal! Wanneer ik nu dus schoenen online bestel kijk ik altijd even naar de retourneer voorwaarden, maar meestal kies ik wel de juiste maat.

Hele toffe sneakers

Het fijne aan online shoppen is dat je meteen kunt zien welke schoenen er waar beschikbaar zijn en je hebt ze vaak binnen een paar dagen in huis. Je hoeft niet door de regen én kunt vaak precies zien waar je favoriete schoenen het goedkoopst zijn. Zo kocht ik laatst ook via een Engelse webshop hele toffe sneakers voor Lola.

Koop jij wel eens online schoenen voor jezelf of voor je kind(eren)? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Femke 10 augustus 2017 at 13:37

  Ik koop online maar ook in de winkel. Ik kijk ook idd naar de retour voorwaarden en bestel meteen wat meerdere maten. Teva s vallen idd erg groot ?

  • Janske 10 augustus 2017 at 13:44

   Dat is ook wel slim inderdaad! Gewoon meer maten bestellen!

 • Will 19 augustus 2017 at 11:46

  Ik koop bijna altijd mijn schoenen online, maar dan ook alleen als ik achteraf mag betalen.
  Eerst zien en passen dan kopen is mijn devies.
  Héél soms koop ik ze in de winkel, als ik daar toevallig ben.
  Kleding koop ik ook altijd online, omdat ik door mijn ziekte niet graag meer winkel.
  Te vermoeiend.

  • Janske 20 augustus 2017 at 21:55

   Dat is wel slim inderdaad. Vervelend dat je door je ziekte niet graag meer winkelt.

   • Will 21 augustus 2017 at 08:58

    Ja, het is jammer , maar ik ben er al aan gewend.
    Vroeger winkelde ik altijd met mijn dochter, zó gezellig.
    Zij winkelt nu met haar oudste dochter, die is nu 7 jaar.
    Zo wordt een traditie voortgezet.