I Love Video

Things I Love #16 – Mijn 5 favoriete vloggers op YouTube

9 augustus 2017
Ik geef het toe, ik ben dol op het volgen van vlogs. Ik kijk tegenwoordig vaker vlogs op YouTube dan dat ik TV kijk. En dan ben ik vooral verzot op mijn favoriete vloggers welke ik het liefst dagelijks volg. Lekker even ontspannen en een kijkje nemen in hun leven. Heerlijk! Volg jij ook vloggers op YouTube? Dit zijn mijn favorieten!

Tegenwoordig vind ik het honderd malen leuker om vlogs te kijken op internet dan de TV aan te zetten. De laatste tijd heb ik ook echt een aantal favoriete kanalen verzameld welke ik het liefst iedere dag volg. Ik kan gerust een paar uur achter elkaar ongegeneerd vlogs kijken en daar ook echt van genieten. Zo tof om op deze manier een kijkje te mogen nemen in het leven van iemand anders. Het voelt bijna alsof je deze mensen persoonlijk kent. Erg bijzonder vind ik dat.

Zelf vloggen

Zelf heb ik er ook weleens over nagedacht om te gaan vloggen, maar wie wil er in hemelsnaam mijn vlogs bekijken en zo interessant is mijn leven toch niet. Toch? Zou jij mijn vlogs bekijken? Haha.

Deze vloggers volg ik allemaal met veel plezier. Ze zijn stuk voor stuk super verschillend met ieder hun eigen leuke persoonlijke videos. Misschien volg jij ze ook wel!

Jamie Li

Jamie is denk ik wel mijn grootste favoriet. Haar vlogs zijn zo ‘Jamie’. Lekker gek, spontaan en cranky tegelijk. Gewoon zoals Jamie is. Jamie is mama van twee boys en neemt je mee in haar drukke maar toffe leven als mama en vlogger/blogger. Ik vind haar manier van vloggen lekker nonchalant en spontaan en hou van haar uitspraken, grappige dansjes, mooie interieur en kledingstijl voor haar boys. Echt een aanrader dus!

de Huismuts

Rachel is ook zo’n vlogger waar je meteen van gaat houden. Samen met haar man Willem en dochter Pip woont ze in een super knus appartementje in hartje Amsterdam. Ze heeft een super talent voor styling en de leukste dochter Pip. Beste vriendin en buurvrouw Co is hilarisch en ik geniet van hoe Rachel in het leven staat. Mooi om een kijkje te mogen nemen in haar leven. Rachel is net getrouwd met haar grote liefde Willem en waaauuuwww wat was hun bruiloft een sprookje. Als mijn bruiloft ooit maar half zo bijzonder zal zijn dan is hij al perfect!

Alboe.nl

Kim & Ilonka van Alboe.nl volg ik sinds ik zwanger was van Coco. Kim was een maand eerder uitgerekend en ik genoot van haar zwangerschapsupdates. Tof om te volgen wat mij die maand er op te wachten stond. Sindsdien ben ik haar blijven volgen. Kim en haar dochtertje Mila zijn zo leuk samen en ik vind het erg tof om Kim te zien genieten en groeien in haar rol als mama. Het gaat super goed met Alboe.nl en dat is zo leuk om te zien. Ook zie ik steeds veel vergelijkingen tussen Mila en Coco. Zo grappig is dat!

Vloggloss

Ik volg Marscha’s vlog eigenlijk pas sinds een tijdje. Ik vind vooral haar dagelijkse vlogs vooral erg leuk, zoals haar avonturen nu samen met haar kersverse man Gregor. Samen zijn ze op hun honeymoon in West-USA en ik geniet mee van hun geweldige reis door het mooie landschap. Zoveel herinneringen komen er naar boven wanneer ik hun vlogs kijk. Super gaaf!

Queen Of Jetlags

Noor van Queen of Jetlags staat waarschijnlijk het verste af van hoe ik ben en hoe mijn dagelijks leven er uit ziet. Ze vlogt dagelijks over haar avonturen als mama van Olivia, haar vele reizen en opdrachten als model en vele pakketjes welke ze dagelijks ontvangt voor haar blog/vlog. Wat een totaal andere lifestyle, maar misschien juist daarom wel super leuk om een kijkje te kunnen nemen in haar leven.

Naast deze vloggers ‘volg’ ik nog veel meer leuke vlogs, maar deze vijf zijn momenteel echt mijn favorieten.

Heb jij ook vloggers welke je dagelijks volgt op YouTube? Wie zijn jouw favorieten?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 9 augustus 2017 at 06:45

  Oh echt heel slecht maar ondanks dat ik zelf vlog heb ik nog niet echt vloggers die ik volg. Niet dagelijks in ieder geval. De huismuts heb ik wel in m’n lijstje staan overigens dus bekijk ik zo af en toe!

  • Janske 10 augustus 2017 at 13:55

   Rachel is zoooo leuk!

 • Mariëlle 15 augustus 2017 at 10:38

  Ik volg Vloggloss ook op de voet. Zelf maak ik ook vlogs, maar soms vind ik ze gewoon te uitgebreid en te lang duren en dan raak ik afgeleid. Heeft dit te maken met de leeftijd? Of gewoon met interesse? In ieder geval weer een leuke lijst waar ik weer wat vloggers vanaf kan pikken!

  • Janske 15 augustus 2017 at 14:20

   klopt, dan klik ik gewoon even verder 😉 Ik denk dat het vooral met je interesse te maken heeft.