Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Things I Love #15 – Mini Rodini AW 2017 “Darlin Britain” collectie

3 augustus 2017
Daar is ie dan eindelijk…de nieuwste ‘drop’ van de collectie van Mini Rodini, voor de hersft/winter van 2017! De ‘Darlin Britain’ collectie is geïnspireerd op het Britse platteland en zoals altijd gemaakt met respect voor de natuur. Wat was ik nieuwsgierig naar deze nieuwe collectie, maar daar is ie dan eindelijk hoor!

De kleding is voor kinderen van 0 tot 11 jaar en voor 97% gemaakt van organisch en recyclede materialen. Goed voor het milieu dus! Zoals iedere collectie van Mini Rodini heeft ook deze weer een heleboel toffe prints. Dit seizoen staan vosjes, honden, vleermuizen, rozen, hyacinten en vlinders op de prints en is de panter print en het vertrouwde Mini Rodini aapje er ook weer bij.

Ik mocht stiekem vorige week zaterdag al meespieken in de pakketten met nieuwe collectie bij een van mijn favoriete kinderkleding winkels. Toen viel mijn oog meteen op de mooie herfstkleuren en toffe prints. Vooral de hyacinten en vosjes vind ik super tof! Helemaal leuk weer!

Bekijk hier alvast een aantal van de mooie creaties.

Oh, wat een te gekke collectie weer! Zoals altijd moet ik weer even wennen aan sommige printjes. Zo ben ik zelf niet zo van de witte kleding, puur omdat ik weet hoe snel er vlekken op komen. Meestal duurt het langer voordat ik de printjes allemaal kan waarderen, maar nu vind ik ze bijna allemaal te gek! Vooral de groene en roze vosjesprint en bruin/blauwe gestreepte items vind ik erg mooi! Ook vind ik het tof dat de panterprint is gebleven. Hier hebben wij ook een legging en tanktop van in huis. Normaal gesproken hou ik niet zo snel van panterprintjes (omdat ze snel ordinair zijn) maar deze vind ik super tof! nu is er zelfs een rugzak van! Ieekkkk!

Ook van deze collectie zet ik weer een paar leukerds op mijn Pinterest wishlist board voor mijn meiden! Woop woop! Volgens mij moet ik een bijbaan nemen, want ik ga failliet dit najaar!

Bekijk de hele collectie nu op MiniRodini.com.

De komende tijd worden er nog veel meer nieuwe collecties van andere toffe merken gelanceerd zoals BangBang Copenhagen.

Daarover binnenkort meer op Janske.nl!

Wat vind jij van de eerste drop van den nieuwe collectie van Mini Rodini?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof: (klik op foto)

Alle foto’s en video van de Mini Rodini collectie zijn eigendom van Mini Rodini.

Spread the love

You Might Also Like

 • Rita 3 augustus 2017 at 12:15

  Super post!!!

  • Janske 3 augustus 2017 at 14:25

   Thanks! 🙂

 • Roelina 3 augustus 2017 at 17:43

  Hier wachtte ik op! Ze hebben zichzelf wéér overtroffen

  • Janske 3 augustus 2017 at 20:26

   en dit is pas het begin 😉 iieeekkkkkk