Fotodagboek My Adventures Personal Pictures Zomer

De 15 leukste kiekjes #23 – juli 2017

1 augustus 2017
Wow, juli is gewoon alweer voorbij….Augustus is alweer begonnen! Wat hebben we weer genoten in deze mooie (en soms regenachtige) maand. We maakten leuke uitstapjes als gezin, maar ook zonder de kids en maakten weer een heleboel mooie herinneringen samen. Ik heb de 15 leukste kiekjes weer verzameld om zo de maand juli samen te kunnen vatten. Kijk je mee?

Allereerst maakten we hele leuke foto’s voor Coco’s uitnodigingen voor haar eerste verjaardagsfeestje door middel van een cake smash. Mevrouwtje wist meteen wat de bedoeling was en smikkelde heerlijk van de taart. De foto’s zijn super leuk geworden!

Ook bezochten we samen het Foodstock festival waar je bij allerlei heerlijke foodtrucks kon eten en genieten van vrolijke live muziek. Kijk onze dametjes hier nou schattig zitten, ik moest dit echt even vastleggen. Zo lief!

Ook kregen we bijzondere visite helemaal uit Israël. In 2006 werkte ik samen met Dalid op een summercamp in Amerika. Samen met haar man was ze een weekje in Amsterdam en wilde ze perse ons komen opzoeken. Zo leuk! Ondanks dat ze elkaar niet konden verstaan werden Lola, Dalid en haar man binnen een paar uur beste vriendjes. Zo bijzonder!

Je geloofd het bijna niet, maar ook de zon kwam af en toe even voorbij deze maand. Samen met papa in het zwembadje in de tuin is altijd een goed idee, toch Coco?

Oops…ik kocht weer een hele lading kleding voor mijn meisjes, waaronder deze vrolijke bloemenjurk (nog veel te groot zoals je kunt zien). Maar ook de leuke legging met muzieknootjes die ze in haar hand heeft. Ik kan niet wachten tot ze passen.

Wat begint Coco toch groot te worden, en zo wijs al. Ze heeft sinds deze week een nieuw woordje geleerd; ‘Papa’. En nee, ze zegt nog steeds geen ‘mama’…*zucht*. Papa is ook wel haar beste vriendje, dat snap ik ook wel.

Mama mocht een dagje uit met vriendinnen en papa had een dagje met de meiden. Dat moest natuurlijk ook even worden vastgelegd. Bijna gelukt schat..haha

Lola ging samen met papa en nichtje Juno en haar papa een dagje naar het Aardbeienhof. Daar mochten de dametjes zelf aardbeitjes plukken. Kijk ze trots zijn! Lola staat zelfs op haar teentjes. Hihi.

Ook Coco kreeg een T-Shirt met de leuke bloemenprint. Hij staat haar zo leuk. Dat moest even op de foto, samen met mama. Ha!Al is alleen op de foto gaan natuurlijk ook leuk! Deze is toch om op te vreten! Wat een lekker kind. Nooit gedacht dat ik nog zo’n geweldige baby zou krijgen, wat een rijkdom!

Oja, deze schattige jumpsuits kocht ik via Bobo Choses in de Sale voor 60 en 70% korting. Helemaal leuk!

Onze Bourgondiër Coco is dol op eten. Het liefst eet ze de hele dag door. Ze heeft zelfs al met de pot mee gegeten. Ze at bijna een hele pannenkoek op. Lekker ding!

Juli was ook de maand waarin ik onverwachts door pijnlijke reden moest stoppen met het geven van borstvoeding. Vriendlief maakte deze dierbare foto van onze laatste keer. (let niet op de rommel…en uien naast Coco’s bed…haha)

Papa en Lola kochten verse courgettes op de markt. Ze waren alleen een ietsiepietsie aan de grote kant. Altijd leuk om een grappige foto mee te maken.

En brachten we een bezoekje aan Ikea waar we een podium kochten voor Lola. Oh nee, een kast die gebruikt werd als podium. Er werd een hele show opgevoerd. Papa was Lola’s grootste fan zoals je ziet, haha.

Dat waren er alweer 15, de allerleukste kiekjes van de maand juli. Wat hebben we er samen weer een toffe maand van gemaakt!

Was juli voor jou ook zo’n fijne maand? Gaan jullie leuke dingen doen in augustus? Op vakantie bijvoorbeeld?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 1 augustus 2017 at 08:33

  Wat een heerlijke maand om op terug te kijken en die foto van Coco met haar bloemenshirtje is echt mega leuk!

  • janske 1 augustus 2017 at 09:20

   Wat een poepie hè?

 • Joanne 1 augustus 2017 at 19:47

  Die foto voor de uitnodiging is zo leuk!