I Love Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Things I Love #13 – Kidscase AW 2017 collectie

31 juli 2017
Vanaf gisteren ligt de eerste ‘drop’ van de nieuwste Kidscase herfst/winter 2017 collectie in de (online) winkels! Vandaag laat ik je zien hoe de mooiste items er uit zien van de newborn, baby, boys, girls én home collecties! Mooie warme stoffen met natuurlijke kleurtinten. Heerlijk voor de koude en regenachtige herfst en winterdagen. Je zou het bijna nu al aan willen trekken met dit weer.

Het eerste deel van de collectie bestaat uit minimalistische en moderne designs. De warme donkere kleuren die worden gemixt met de natuurlijke kleuren als mosgroen en mosterdgeel. De materialen zijn allemaal duurzame stoffen en zijn lekker comfortabel voor de kids. De collectie is voor kinderen van 0 tot 11 jaar.

Bekijk hier alvast een aantal van de leukste items.

Newborn

Baby

Boys

Girls

Home

Ik vind zelf vooral de babypakjes super leuk! Dat bordeauxrode setje bijvoorbeeld. Maar ook het mosterdgele jurk voor meisjes zou ik zo voor Lola willen kopen, zo leuk! En dat mosterdgele/zwarte mutsje met streepjes, kijk nou wat lief!Ik heb zelf een aantal kleertjes van Kidscase in de kledingkasten van de meiden hangen en het is echt duurzame kleding van mooie kwaliteit. Ik zet alvast een paar favorieten op mijn wishlist voor mijn meiden voor dit najaar!

Mooie collectie hè!? Benieuwd naar de rest van de kleding? Bekijk de hele collectie nu op Kidscase.com.

De komende tijd worden er nog veel meer nieuwe collecties van andere toffe merken gelanceerd zoals Popupshop, Mini Rodini & BangBang Copenhagen.

Daarover binnenkort meer op Janske.nl!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Kidscase? Kende jij dit Nederlandse merk al?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof: (klik op foto)

Alle foto’s en video van de Kidscase collectie zijn eigendom van Kidscase.

Spread the love

You Might Also Like

  • Roelina 31 juli 2017 at 22:38

    Dit merk is zooo super! Kijk die printjes, echt helemaal mijn ding. Vooral dat kruippakje met die blauwgroene print… op slag verliefd!

    • janske 1 augustus 2017 at 09:58

      Mooi hè!? Ook weer totaal anders dan alle andere collecties!