Fotodagboek My Adventures Personal Pictures Zomer

Janske’s Fotodagboek week # 47 & 48 – Leuke uitstapjes en lekker eten

28 juli 2017
Daar zijn we weer! Het is inmiddels twee weken geleden dat je hier mijn laatste fotodagboek kon bekijken. Wat hebben we de afgelopen 2 weken uitgespookt? We zwommen in het zwembadje in onze tuin, kochten eindelijk een barbecue & bezochten Foodstock. Ik startte met mijn nieuwe afvalrace samen met deze toffe kanjers, we raakten Lola kwijt in de Ikea en kregen een logeetje. Genoeg leuke foto’s dus!

Oh, wat hebben we lekker weer gehad vorige week. Je zou het bijna weer vergeten na al die regen. Een zwembad in de tuin is daarvoor echt een uitvinding. Wat een pret!

Coco zwemt het liefst rond op haar buik, hihi.

We kochten eindelijk een barbecue. Per ongeluk bestelden we een (te) grote versie…maar ach…dat is op zich ook best wel handig. Vriendlief mocht hem in elkaar zetten en ik kon daarna gaan kokkerellen. Lekker gezonde spiesjes met groenten én kip & spareribs voor vriendlief.

De volgende dag gingen we samen naar het Foodstock Festival. Het was zo gezellig. Lola en ik hebben lekker gedanst bij het piodium (met 100 man publiek, want niemand stond er te dansen..haha).

Coco kon lekker rondkruipen op én naast ons kleedje. We kochten heerlijke nachos en smikkelden deze met zijn drietjes bijna op. Coco zat met open mond toe te kijken, arm mopje.

Oja, stiekem bestelde ik nog een paar leuke kleertjes in de sale. Oops! Dol op deze printjes en kleuren! Ik kocht de kokosnoten legging én haasjestrui voor Coco alleen Lola paste ze ook nog. Super leuk!

De dames kunnen steeds beter zelf én samen spelen. Soms is het zo stil dat ik het niet vertrouw, maar dan blijken ze gewoon allebei lekker aan het spelen te zijn. Zo fijn!

Lola is de laatste weken de hele dag aan het optreden. Ze zingt haar (zelf verzonnen) liedjes en is de hele dag aan het dansen. Zo gezellig. Een echte meid! Coco kijkt meestal vrolijk toe, haha.

Ik maakte stiekem deze foto. Van de dametjes die zelf heerlijk zitten te spelen tussen alle rommel. Zo lief! Ik kreeg via Hema dit leuke vestje binnen. Super leuk!

Coco mocht voor de eerste keer ‘met de pot mee eten’. We aten pannenkoeken en ze vond ze heerlijk!Bijna de hele pannenkoek at ze zonder moeite op. Deze uber schattige foto maakte ik na het eten van haar, smelt!

Lola en papa gingen samen met nichtje Juno en oom Ruben een dagje naar Aardbeienhof. Wat hebben ze genoten met zijn allen. Kijk de dametjes trots zijn met hun aardbeitjes!

Moe maar voldaan werd er daarna lekker tv gekeken. Kijk Coco in mijn jurkje van vroeger, lekker vintage! Poppetje!

Ons kleinste indiaantje wil steeds vaker staan en dat gaat ook steeds beter. Kijk nou wat een scheetje!

Terwijl de meiden zaten te spelen zag ik dat Coco bijna de Duplotoren om ging gooien. Ik kon het net op tijd vastleggen. Kijk die snoetjes voor en na dan! Haha.

Na ons avontuur in de Ikea maakte Lola een heus podium van de (toen nog ingepakte) kast en kregen we een heel optreden te zien. Super grappig!

We kregen ook nog een spontaan logeetje. Ons nichtje Juno bleef gezellig logeren dus dat werd een dolle boel. We maakten er een gezellige meidendag van. Super gezellig, maar wat een zooi konden die drie maken joh!

Dit waren mij twee weekjes weer! Dit weekend hebben we nog geen grote plannen, dus hopelijk wordt het mooi weer en kunnen we genieten van het zonnetje.

Ga jij nog iets leuks doen de komende dagen?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!
Spread the love

You Might Also Like

  • Marieke 28 juli 2017 at 07:12

    Wat een heerlijke weken hadden jullie! Vandaag de laatste spullen inpakken en dan gaan we op vakantie.

    • Janske 28 juli 2017 at 08:03

      Wat heerlijk zeg. Fijne vakantie!