Herfst Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Things I Love #12 – Tiny Cottons AW 2017 “Altiplano” collectie

26 juli 2017
Eerder schreef ik al over de nieuwe collecties van mijn favoriete merken Bobo Choses en Sproet & Sprout. Vandaag is het de beurt aan het Spaanse merk Tiny Cottons, waar ik al eerder mijn liefde voor uitte. Vanaf vandaag ligt de nieuwe herfst/winter 2017/2018 collectie “Altiplano” in de winkels! Een collectie met de herkenbare Tiny Cottons stijl met weer prachtige herfstkleuren en veel vrolijke lama’s en zorgenpoppetjes. Super tof!

Het in Barcelona gebaseerde kinderkleding merk Tiny Cottons is opgericht in 2012. Het merk maakt duurzame kinderkleding gemaakt van eco-vriendelijke en gerecyclede materialen. De kleding is van hoge kwaliteit en is comfortabel voor de kids. Het merk gebruikt vaak eigenwijze kleuren en prints die zijn geïnspireerd door het prachtige Barcelona.

Deze collectie is geïnspireerd door ‘Altiplano’, de hooglanden van Zuid Amerika. Met de kleuren van de bergen en de stenen als inspiratie, maar ook de lama’s en zorgenpoppetjes vindt je terug op verschillende kledingstukken.

De materialen en de kleuren van de stoffen vind ik erg mooi. De roestkleur is echt mijn favoriet. De leukste items van deze collectie vind ik het blauwe vest met de lama’s, de bruine jas met de zorgenpoppetjes, maar ook het streepjes vest en de blauw geruite broek. Aaahhhh….ik wil het allemaal hebben! Kijk dan hoe leuk!

Super leuke collectie toch!? Benieuwd naar de rest van de kleding? Bekijk de hele collectie nu op Tinycottons.com.

De komende tijd worden er nog veel meer nieuwe collecties van andere toffe merken gelanceerd zoals Mini Rodini & CarlijnQ.

Daarover binnenkort meer op Janske.nl!

Wat vind jij van de nieuwe “Altiplano” collectie van Tiny Cottons”

•●10% KORTING●• Ben jij ook verliefd op de nieuwe collectie van Tiny Cottons!? Dan heb ik iets leuks voor je! Bestel de nieuwste collectie van o.a. Tiny Cottons tot 4 augustus 2017 via www.alittledress.com en ontvang 10% korting met mijn speciale code FRIENDS10. Je vindt er ook ook toffe Mini Rodini outlet items. Yay! Let op: bestellingen worden pas na 5 augustus verzonden en korting is alleen geldig op nieuwe producten – geen Sale of outlet. (verzendkosten naar NL zijn €9,50 of gratis verzenden vanaf €120,-)

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof: (klik op foto)

Alle foto’s en video van de Tiny Cottons collectie zijn eigendom van Tiny Cottons.

 

 

Spread the love

You Might Also Like