Fashion I Love kinderkleding Shopping Shoptip

Lola & Coco’s fashion wishlist #1 [AW 2017]

23 juli 2017
Wat komen er weer veel mooie nieuwe collecties aan voor de komende winter. Deze week zagen we de prachtige ‘Hello World‘ collectie van bobo Choses en ‘The Wild Ones‘ collectie van Sproet & Sprout voorbij komen. Omdat ik altijd probeer te wachten tot de (mid-season) Sale voor wat extra korting heb ik alvast een mooie wishlist gemaakt voor dochters Lola en Coco. Benieuwd welke cuties er op mijn lijstje staan?

Zoals je kunt zien zit er wel een bepaald kleuren patroon in de nieuwste collecties én wat ik leuk vind. Warme kleuren als de mosterd/oker geel en roestkleurige items. Echte kleuren voor de herfst en winter. Ik verwacht de komende maanden zeker een aantal van deze cuties te scoren voor mijn meiden.

Binnenkort nóg meer leuks!

Op dit moment bestaat mijn fashion wishlist uit items van de nieuwe collecties van Bobo Choses, Molo, Sproet & Sprout, Zara, Maed For Mini en MarMar Copenhagen en sneakers van Vans. Binnenkort verwacht ik mijn lijstje aan te vullen met onder andere de nieuwe collecties van Mini Rodini, Tiny Cottons en The Animal Observatory.

Voor inspiratie voor mijzelf én misschien ook wel voor jou, verzamel ik al mijn favorieten op mijn ‘Lola & Coco’s Fashion Wishlist #1 board op Pinterest.

Dit zijn een paar van mijn eerste items op mijn fashion wishlist:

Baby Knitted Cardigan Stripes - Bobo Choses

 

Fonda - Bouncing Birds - Long sleeve body stocking with bird print - Molo

 

 

Ginny - Yellow Rock - Curry yellow cardigan

pic

Vans

Wat een leuke kinderkleding hè! De sneakers van Vans zijn inmiddels al onderweg vanuit Engeland voor Lola. Ik scoorde ze voor €21,- incl. verzenden. Woop, woop! Super cool!

Hieronder kun je nóg meer favorieten én alle merken terugvinden. Ik heb de prijzen er niet bij vermeld, want deze kunnen verschillen per (web)shop.

Van boven naar onder, van links naar rechts;

Vestje: Molo | sjaal: Bobo Choses | romper: MarMar Copenhagen | Longsleeve: Bobo Choses | vestje: Bobo Choses | tasje: Zara | Blouse: Zara (boys) | sneakers: Vans | jurk: Zara | Blouse: Zara | sweater: Bobo Choses

Van boven naar onder, van links naar rechts;

Vestje: Bobo Choses | Longsleeve: Zara | vestje: Molo | Legging : Maed For mini | jas: Zara | romper: Bobo Choses | sweater: Bobo Choses | rugzak: Zara | legging: Sproet & Sprout | romper: Molo | sneakers: Vans

Wat vind jij van mijn fashion wishlist? Wat is/zijn je favoriete item(s)?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof:

Things I Love #11 – Sproet & Sprout AW 2017 “The Wild Ones” collectie

Things I Love #10 – Bobo Choses AW 2017 “Dear World” collectie

Things I Love #10 – Bobo Choses AW 2017 “Dear World” collectie

Mega baby & kinderkleding shoplog #5 – Mini Rodini, Bobo Choses, Mingo, Hema, Zara & meer!

5 Shoptips: Hoe scoor ik leuke (low budget) babykleding?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 23 juli 2017 at 06:53

  Dat okergele vestje vind ik super! En die vans wil ik ook wel.. ga ik ook eens zoeken voor Fay! En dat Zara jasje ?

  • Janske 25 juli 2017 at 13:25

   Ahhhh leuk hè! Die webshop van die Vans hebben nu echt supersale! Hopelijk zit er voor Fay ook nog wat leuks tussen. Dat vestje is een cutie he!

 • Charlotte 23 juli 2017 at 09:04

  Ah die Vans zijn echt super schattig!

  • Janske 25 juli 2017 at 13:24

   Jaaaa…zo komen vandaag binnen 🙂 Zo benieuwd!