Kids kinderkleding Review Shopping Shoptip

Things I Love #11 – Sproet & Sprout AW 2017 “The Wild Ones” collectie

21 juli 2017
Oh wat ben ik dol op dit seizoen, al die mooie nieuwe kinderkleding collecties! Vandaag komt eindelijk de nieuwe collectie van het super leuke Nederlandse merk ‘Sproet & Sprout’ uit! Ik heb tientallen Sproet & Sprout items in de kinderkasten van de meiden hangen, dus je begrijpt wel dat ik ook van ‘The Wild Ones’ collectie ontzettend blij word! Vanaf vandaag ligt hij in de winkels. Shopperdeshop!
The Wild Ones

Gek voelt dat wanneer je al die nieuwe winter collecties voorbij ziet komen terwijl het buiten 26 graden is. Maar toch is het leuk om alvast inspiratie op te doen. Het Nederlandse merk Sproet & Sprout staat vooral bekend om de zwart/wit combinaties met vrolijke prints en grappige teksten.

Bij de ‘The Wild Ones’ collectie zie je vaak het bliksemschichtje terugkomen. Super stoer! Ook is er een speciale Disney gedeelte in de collectie (welke vanaf 4 augustus in de winkel ligt). Zo wordt Mickey Mouse toch nog stoer met een bliksemschicht. Zo komt er misschien toch nog Disney kleding in huis, haha.

Ik vind deze collectie (wat ik tot nu toe gezien heb) ontzettend mooi. Vooral de kusjesjurk met het vest, gestreepte broek en grijze trui en broek met bliksemschichtjes vind ik erg leuk voor mijn meiden. De collectie loopt tot maat 116.

pic

pic

pic

pic

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

pic

pic

 

Wat een toffe collectie weer hè?! Benieuwd naar de rest van de kleding? Check vanaf 10:00 uur Sproet-sprout.nl!

Binnenkort worden er nog veel meer nieuwe collecties van andere toffe merken gelanceerd zoals Mini Rodini, Tiny Cottons, CarlijnQ & The Animal Observatory. Ik ben erg benieuwd!

Wat vind jij van de nieuwe ‘The Wild Ones’ collectie van Sproet & Sprout? 

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook erg tof:

Things I Love #10 – Bobo Choses AW 2017 “Dear World” collectie

Things I Love #10 – Bobo Choses AW 2017 “Dear World” collectie

 Things I Love #8 – I Love Katie Scott X H&M

Mega baby & kinderkleding shoplog #5 – Mini Rodini, Bobo Choses, Mingo, Hema, Zara & meer!

5 Shoptips: Hoe scoor ik leuke (low budget) babykleding?

Alle foto’s en video van de Sproet & Sprout collectie zijn eigendom van Sproet & Sprout .

Spread the love

You Might Also Like