Giveaway Review Shopping Shoptip winactie

Persoonlijke slinger van Slingershop (Review & winactie #21)

17 juli 2017
Volgende maand vieren we Coco’s eerste verjaardag alweer. Wait… whhhaaatt!? Ik kan het zelf bijna niet geloven! Stiekem kijk ik er al enorm naar uit, want ik ben dol op feestjes. Van de uitnodigingen met Cake smash foto’s, tot aan de traktaties op het kinderdagverblijf. Van de verjaardagsoutfit tot de taart. Ik ben al weken bezig met de voorbereidingen. Zo staat er ook al weken een grote tas vol met versiering klaar voor de grote dag. Een gedeelte van deze versiering gebruikten we vorige week al tijdens de cake smash van Coco, waaronder een gepersonaliseerde naamslinger.

Het uitpakken van het pakket alleen was al een feestje op zich

Speciaal voor Coco’s cake smash mocht ik bij Slingershop.nl een mooie gepersonaliseerde naamslinger uitzoeken. Daarnaast ontving ik ook een aantal toffe ballonnen, folie & confetti ballonnen. Het uitpakken van het pakket alleen was al een feestje op zich. Het allerleukste was natuurlijk de naamslinger. Ik kon hem in de webshop helemaal naar eigen smaak ontwerpen met verschillende kleuren, letters, cijfers en tekens. Ook koos ik extra cijfers en Lola’s naam in letters er bij zodat ik hem de komende jaren kan blijven gebruiken tijdens verjaardagen. Super leuk!

 

Persoonlijke slinger van Slingershop (Review & winactie #21)

Cake Smash

Omdat ik hou van regenbogen en het mij wel leuk lijkt om dat als thema te gebruiken tijdens Coco’s verjaardag besloot ik om de letters in alle kleuren van de regenboog te bestellen. Het eindresultaat was precies zoals ik gehoopt had. Toen ik hem ontving was de slinger al netjes voor mij in elkaar gezet én kreeg ik een extra zakje met splitpennen om de extra letters te bevestigen. Voor de foto’s van Coco’s cake smash heb ik hem in drie stukken gedeeld. Zo paste hij beter op de foto. Voor haar verjaardag kan ik hem makkelijk weer in elkaar zetten.

De slingers waren makkelijk op de muur te bevestigen (en vielen er ook niet van af). Vooral de vrolijke kleuren knalden van de foto af. We gebruikten de foto’s voor de uitnodigingen van haar verjaardagsfeestje. Deze zijn ontzettend leuk geworden.

Coco vond de slingers ook er interessant en grote zus Lola kon vooral niet van de reuze ballon met confetti afblijven. Deze gaan we opnieuw opblazen voor tijdens het feestje. Bekijk hieronder een kleine sfeervideo (in zwart-wit, want op het moment van plaatsing van deze video was het zo nog een beetje een verrassing voor alle genodigden.)

Wat vind ik van de naamslinger van Slingershop?

Als echte feestaccessoires liefhebber word ik erg blij van deze slinger. Hij is mooi en sterk van kwaliteit. Makkelijk op te hangen en goed geprijsd. Je betaalt per letter maar €0,75 en kunt hem dus geheel naar eigen smaak samenstellen. Hij wordt in elkaar gezet thuis geleverd met handige koortjes zodat je hem meteen kunt ophangen. Ideaal!

Heb jij ook binnenkort ook een jarige job in huis, of een geboorte of ander soort feest waarbij je zo’n leuke naamslinger goed kunt gebruiken? Ik mag een gepersonaliseerde naamslinger weggeven!

Hoe kun jij een gepersonaliseerde naamslinger van Slingershop winnen?

Laat in een reactie achter welke tekst er op jouw naamslinger komt te staan en welke kleur(en) je uit zou kiezen.

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

 • Voor een extra winkans (én omdat ik dat ontzettend waardeer) mag je mij volgen via mijn social media kanalen; Facebook | Instagram | Bloglovin’ | YouTube | Pinterest.
 • Delen zou geweldig zijn, maar voel je vooral nergens tot verplicht.Gebruik hiervoor #janskenlwinactie zodat ik hem makkelijk kan terugvinden!

Deze winactie loopt tot en met zondag 23 juli. Op maandag 24 juli maak ik de winnaars bekend op mijn Facebookpagina. (het is dus handig wanneer je mij daar volgt)

Kende jij deze toffe naamslingers van Slingershop al?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook wel tof:
DIY #7 – Cake Smash Tips

Lola’s Cake Smash Fotoshoot

DIY #6 – Maak een originele fotokaart als verjaardagsuitnodiging

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en bevat een product die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Spread the love

You Might Also Like

 • Guusje en Juno 17 juli 2017 at 07:28

  Wij waren ook blij verrast met de vrolijke kaart van Coco in onze brievenbus ?
  Wat een superleuke foto’s weer! En wat is dit weer een toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor onze boef die in september 2 wordt. De slinger mag van mij ook in alle kleuren van de regenboog en de tekst bv. Hoera Juno 2 jaar! (en dan stiekem ook een aantal cijfers erbij voor de komende jaren, heel slim van jou!) Duim duim duim ?

 • Anna 17 juli 2017 at 07:48

  Ik zou de tekst eigenlijk niet weten zou het een zwanger vriendinnetje cadeau doen voor de geboorte van hun eerste kindje..

  Facebook: An Na

 • Annabel 17 juli 2017 at 08:06

  Wat een heerlijke foto’s! Super leuk dat je ook een slinger cadeau geeft! Liselotte is al jarig geweest en heb voor haar al veel slingers. Toch vind ik deze ook weer erg leuk! Hopelijk mag het ook voor mijn opa en oma. Zij zijn 12 september 60 jaar getrouwd. Deze tekst zou ik dan graag willen: hartje (rood) -60-jaar-(goud) hartje (rood) -getrouwd (goud) hartje (rood).

 • Anja Hendriks 17 juli 2017 at 09:19

  Super leuk hoor je steeds de blogs schrijft met al die mooie foto’s. Mijn nichtje Tess wordt over 3 maanden 1 jaar oud. Wat zullen wij dat gaan vieren. Meestal is mijn zus niet zo van de poespas maar nu had ze het er zelfs over dat tess dan zo’n mooie grote tutu aan kreeg. En ik mag een taart maken voor de cakesmash. Hoe leuk zou het zijn als daar dan met als bij Coco zo’n mooie gepersonaliseerde slinger achter hangt op de foto’s.
  Tekst zelfde als bij jullie maar dan, ipv Coco, tess

 • Wendy v V 17 juli 2017 at 09:33

  Ik ben ceremenoiemeester op de bruiloft van mijn broertje. Zo’n slinger zou super leuk zijn als versiering. Nu hard duimen om te winnen.

 • Marian B 17 juli 2017 at 13:02

  Wat een leuke foto’s ook een goed idee om ze te gebruiken als uitnodiging! Ik denk dat ik dit onthoud voor de verjaardag van mijn dochtertjes 1e verjaardag. Ik zou eentje kiezen met Hoera Sanne is jarig (kan je hem elk jaar gebruiken) met de kleuren licht roze, paars en fel roze en er tussen hartjes, vlindertjes, sterretjes o.i.d. , dat komt wel goed 😉 Ik volg je op Bloglovin en Youtube en gedeeld via G+

 • Iris 17 juli 2017 at 13:52

  Wat issie tof! Mijn jongste word in oktober 1 en ik vind jouw slinger te tof om er nog iets aan te wijzigen (behalve de naam), dus ik ga voor Birthday girl Lotte in de regenboogkleuren

 • Will 17 juli 2017 at 14:31

  Wat een leuke actie weer en wat een leuke kleurige slingers.
  Mijn kleinzoon is in augustus jarig en het zou leuk zijn een slinger op te hangen met “Hoera Elian is zeven jaar”
  In de kleuren donkerblauw en rood.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Maaike de Gruijter 17 juli 2017 at 14:39

  Oh onze Luuk wordt volgende maand alweer 2 jaar. Wat zou zo’n slinger tof zijn met als tekst iets van
  “Hieper-de-piep-hoera”
  In de kleuren blauw met grijs.

 • marjolein goedhardt westerbaan 17 juli 2017 at 16:13

  Superleuk! en die kleuren ook, tof! De ballonnen zijn me een keer geknapt in de woonkamer door te ver opblazen , serieus overal confetti haha ze zijn te leuk dus nu bij opblazen extra voorzichtig. Min tekst wordt dan Birthday Girl Yvette Dat is toch echt wel de leukste tekst

 • Femke 17 juli 2017 at 21:33

  Super leuk! Kaartje is weer erg leuk geworden
  En dat filmpje Hihi stopt haar hele hand in haar mondje
  Leuke site ook
  Ik zou het leuk vinden voor onze Lars die wordt eind aug 4 jaar
  En dan iets van Hoera Lars is 4 jaar met leuke jongens kleuren ?
  Met evt wat extra cijfers☺️

 • melissa 18 juli 2017 at 10:12

  Wat superleuk zeg. Lekker vrolijk ook! Ik zou ook zeker voor veel kleur kiezen of juist voor neutraal met zilver/goud (hebben ze dat ook?). Ik twijfel alleen over de tekst, want ik heb 2 kids en ze zouden nogal jaloers kunnen worden als 1 van hen wel zo’n prachtige slinger zou hebben. Misschien tips over hoe dat te doen 🙂 Ik volg trouwens via ALLE kanalen! liefs melissa

 • Suzanne 18 juli 2017 at 22:15

  Tof!! Hier ook een kindje wat binnenkort 1 jaar wordt. Een slinger met de tekst: ‘sjeetje wat gaat het hard!!!’ zou wel op z’n plaats zijn.. maar laat ik toch maar voor ‘☆Hoera!☆ ☆Rens is 1!☆’ gaan ? In donkergroen, groen en goud ?

 • Lieke van Veen 19 juli 2017 at 17:05

  Super mooi met allemaal die verschillende kleurtjes. De foto’s en het filmpje zijn ook erg leuk geworden.

  Ik doe graag mee om een slinger te winnen voor als ik 5 jaar samen ben met mijn vriend met de tekst: (hartje) Lieke (hartje) Tom (hartje) (dubbelhartje) 5 jaar (dubbelhartje)
  In de kleuren rood, oranje, geel, donkerroze, lichtblauw, donkerblauw, rood, donkerblauw, lichtblauw, roze, rood, rood, oranje, geel, donkerroze, lichtblauw, donkerblauw.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24), youtube (liekeee24), pinterest (lieke24) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 • Arlene 19 juli 2017 at 17:38

  wat een onwijs leuke foto’s!
  een heel goed idee,zo schattig voor
  volgend jaar dan wordt ik 30 en Yenthe 1 dan gaan we een mooi feestje vieren nog even de tijd om er invulling aan te geven.
  eerst is papa jarig dan lijkt het mij heel erg leuk het huis te versieren, Hiep Hiep Hoera (en dan een aantal cijfers) jaar ?

 • Katinka 19 juli 2017 at 21:20

  ❤Birthday girl Rosalie ❤ met gouden en roze letters en wat extra cijfers voor de komende jaren ?

 • Kim van de Koevering 20 juli 2017 at 14:54

  Heel leuk, in september wordt ik 30 en geeft ik een fout feest zo’n slinger met alle kleuren van de regenboog past er perfect bij dus.
  Hoera Kim 30 jaar!

 • Anita te Gussinklo 22 juli 2017 at 21:11

  Superleuk en origineel zo’n slinger.
  1 Sptember word mijn man 60 jaar en een slinger met:
  Hoera, Hans 60 jaar
  zou dan heel origineel zijn.