Fotodagboek Personal Pictures Zomer

Janske’s Fotodagboek week # 45 & 46 – Festival & bijzonder bezoek uit Israël

14 juli 2017
Vandaag weer een dubbel fotodagboek met de leukste foto’s van de afgelopen 2 weken. Wat waren het weer twee toffe weken waarin ik een paar keer met vriendinnen op stap ging, genoot van het mooie weer met de meiden en kreeg ik bezoek uit Israël. Weer twee top weken met genoeg leuke foto’s!

Ik maakte gekleurde muffins om uit te proberen voor Coco’s feestje. Lola heeft ze goed gekeurd. Nomnom.

Het was tijd voor een nieuwe selfie met zijn drietjes. Altijd leuk….totdat Lola met Coco gaat “knuffelen”…hahaha.

Samen met mijn lieve vriendinnetjes genieten we van al het lekkere (gratis) eten, de workshops, de zon en muziek op het ‘Share A Perfect Day’ festival. Het is echt even een dagje uit met vriendinnen. 100% genieten weer!

Terwijl wij genoten zonder onze kids was maakte papa er een gezellige papadag van met de meiden. Ze hebben zich prima vermaakt zoals je kunt zien!

Wat hebben we genoten van het mooie weer de eerste week. Lekker buiten (in de schaduw) op een kleedje spelen. Simpel, maar zo fijn!

Lekker lezen op het mooie kleed van Zeeman en Lola’s nageltjes werden weer eens mooi gelakt. Het wachten tot het droog is lukt al steeds beter, hihi.

Lola heeft de eigenschap om vaak alles naast haar bord te leggen. WHY!? Doen jouw kids dat ook? Oja, zo’n melksnor is natuurlijk ook helemaal grappig. Gekke meid!

Coco kan sinds deze week zelf rechtop gaan zitten. Jippiieee! Zo schattig en wijs ziet ze er dan ineens uit! Samen spelen wordt zo natuurlijk meteen en stuk leuker. Voor Lola kocht ik bij het Kruidvat deze Sesamstraat Electro. Ze vind hem helemaal leuk. Top! En dat voor 5 euro.

Ook vorige week kwamen er twee toffe bestellingen binnen met leuke kleertjes uit de Sale voor de dames. Lola mocht ze even passen. Deze bloomer en sweater zijn beiden nog te groot, maar ze wilde ze niet meer uittrekken. Het poseren levert vaak hilarische blooper foto’s op zoals deze, haha.

Of deze. Hier kreeg ze de ‘opdracht’ om met haar billen tegen de kast aan te gaan staan…hahahaha. En om rond te draaien met haar armen (in haar veel te grote jurk). Gekkie!

Natuurlijk werd er ook weer lekker gegeten de afgelopen weken. Sinds maandag ben ik gestart met Weight Watchers en ben ik even flink aan het wennen aan mijn nieuwe levensstijl. Tot nu toe valt het mij reuze mee en ben ik ontzettend enthousiast! Wil je mij volgen tijdens mijn afvalrace óf zelf mee doen, lees dan hier alle info om samen met mij af te vallen.

We kregen hele leuke visite, oom Richard en oma Bertie kwamen gezellig langs. Lola kreeg nog een verlaat verjaardagscadeautje van oom Richard, een nieuw TipToi boek. Beiden vonden ze het boek helemaal leuk. Wat een lol!

Het was zo’n lekker weer dat we lekker konden spetteren in het zwembadje. Lola gleed tig keer van de glijbaan en mocht door de “carwash” bij papa. Coco wilde vooral op haar buikje het badje rond “zwemmen”. O, en graag het water proeven en drinken….oops!

Van zwemmen krijg je honger. Tijd voor een lekker koekje dus…hmmmmm!

Op het Share A Perfect Day festival sloot ik mijn eerste Bloomon abonnement af. Ik wilde dit al zo lang en na een half jaar prachtige bloemen van de lokale bloemist te hebben ontvangen wist ik hoe blij ik van de bloemen zou worden. Dit is een medium bos. Mooi hè!?

Afgelopen woensdag was een bijzondere dag. Toen ik elf jaar geleden voor de tweede keer in Amerika werkte op een summercamp leerde ik daar Dalit kennen, een meisje uit Israel. Deze week was ze in Nederland en ze wilde graag afspreken. Woensdag was het zo ver en kwam ze samen met haar man op visite. Het was zo leuk om te zien hoe Lola in het begin erg moest wennen, maar binnen een paar minuten ontdooide en ze hele verhalen in het Nederlands tegen hen kletsten.

We zongen samen, speelden met old skool Fisher Price speelgoed (wat zij ook van vroeger kenden) en aten gezellig een lekkere lunch. Er werd gelachen, geknuffeld, gespeeld, gezongen en gekletst. Lola begreep niet zo goed dat ze haar niet konden verstaan. Dat leverde een aantal hele grappige momenten op. Het was echt fijn om haar te zien en voelde zo vertrouwd. Totaal niet awkward of zo. Echt bijzonder.

Dit waren de afgelopen twee weken in foto’s. Ik ging trouwens ook nog op stap, naar een 80’s, 90’s en 00’s party, wat ook erg leuk was. Beetje jammer dat ik een paar uur later alweer wakker werd gemaakt door een hongerige baby en de zwemles…maar we hebben weer fijn gedanst!

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend? Wij gaan misschien nog even naar het Foodstock Festival als het weer meewerkt. 

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like