Fotodagboek My Adventures Personal Pictures Zomer

De 15 leukste kiekjes #22 – juni 2017

3 juli 2017
 2017 is alweer voor de helft voorbij! We zitten in juli en dat betekend dat het weer tijd is voor een terugblik op het zonnige én regenachtige juni. Bekijk hier mijn 15 leukste kiekjes van de afgelopen maand.

In het thema “Twinning is winning” maakte ik een aantal schattige foto’s van de dames samen op het vloerkleed. Kijk nou, wat een scheetjes!

Lola en papa mochten samen kersen gaan plukken bij zijn tante in Limburg. Wat een avontuur was dat! Ze kwamen thuis met een paar kilo verse kersen.

De afgelopen maand stonden we een paar keer samen in de keuken en bakten we onder andere deze lekkere zandkoekjes. Lola mocht ze zelf versieren met spikkeltjes. (dat gebeurde natuurlijk niet zonder even te proeven!)

Ik kan ze genieten wanneer ik deze drie liefies samen zie spelen of gek doen. Wat een rijkdom en wat een perfect genietmomentje. Die moest ik even vastleggen.

We ontvingen het geweldige Thule Yepp Maxi fietszitje en Lola (en papa en mama) zijn er ontzettend blij mee. Kijk dat blije snoetje dan!

Tussen de regen door hebben we ook tropische temperaturen moeten evenaren de afgelopen maand. Gelukkig kochten we een lekker ruim zwembad waar we samen heel wat waterpret in beleefden.

Zelfs de Duplo mocht mee het zwembad in (en werd zo ook meteen lekker schoon).

Ik kon het niet laten om even nog wat leuke Sale koopjes mee te pikken van de (veel te verleidelijke) zomer Sale. Ik scoorde o.a. dit coole broekje van ‘Finger In The Nose’ & tanktop van ‘Levi’s’.

Ook kocht ik dit rokje van ‘Finger In The Nose’. Alles was maat 4/5 jaar, maar past nu eigenlijk al goed. Lucky Lola!

Ik wilde zelf ook wel even op de foto met deze knappe dame! Let vooral niet op mijn bezweette (en dus verlepte) kop…haha!

We bezochten samen Cococ’s eerste (mini) festival en genoten van de live muziek en fijne sfeer. Ik zat gezellig met Coco op schoot en Lola wilde er ook even tussen klimmen. Past wel hoor!

Voor Coco’s weekfoto mocht ze weer samen met meneer de beer op de stoel. Echt stilzitten lukt niet meer, haha. Ze voert hele gesprekken met de beer tegenwoordig!

Tijd voor een selfie met zijn drietjes. Kijk nou wat een schattige foto! Die vrolijke snoetjes. Helemaal leuk!

Terwijl mama op Share A Perfect Day met vriendinnen een dagje uit had, was papa alleen thuis met de meiden. Zo te zien hadden ze het best gezellig samen. Hihi.

Papa leest voor en Coco vind het wel gezellig. Wat lijkt ze alweer zo groot en wijs op deze foto!

Dat waren er alweer 15, de leukste kiekjes van de maand juni. Wat hebben we er samen weer een toffe maand van gemaakt!

Was juni voor jou ook zo geweldig? Gaan jullie leuke dingen doen in juli? Op vakantie?

Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier alle vorige “leukste kiekjes“.

Spread the love

You Might Also Like