About Me Fotodagboek Personal Pictures Shopping Shoptip

Janske’s Fotodagboek week # 44 – Pakketjes, Sale & Coco’s eerste festival

30 juni 2017
Week 44 in foto’s. Ben je er klaar voor? De afgelopen week was een week vol met pakketjes (die ik mocht ontvangen én versturen), een mega Sale blogartikel met veel bezoekers op Janske.nl & Coco’s eerste mini festival. Bekijk nu mijn week in foto’s!

Op vrijdag was ik de hele dag alleen met de dames. We begonnen de dag rustig met een ontbijtje (Lola sliep uit) en mocht daarna Coco’s fruithapje geven Dat ging verbazingwekkend goed. Super schattig die twee. Daarna was het tijd voor de boodschappen én verstuurde ik een aantal pakketjes met kleertjes die ik online had verkocht. Dit gaat trouwens echt super goed. (benieuwd wat ik allemaal verkoop? Check mijn verkooppagina Janskeverkoopt via Instagram.

In de supermarkt kochten we een verse ananas…hmmmm! Lekker! Het was perfect weer om nog even buiten te spelen. Lola ging lekker knutselen en Coco speelde op naast het nieuwe speelkleed, op het kriebelgras. Gekke meid.

In de middag kwam er een tof pakketje binnen met hele mooie kleertjes voor de meiden. Ze mochten meteen passen en even showen. I’m in love!

Zaterdagochtend ging ik even shoppen bij een toffe tijdelijke outlet Sale in de stad. Ik scoorde er deze cuties voor de meiden. Helemaal leuk! Lola en Coco gingen ondertussen met papa samen naar de markt om verse groenten en fruit te halen. Tegelijkertijd stond mijn nieuwe artikel over alle Sale van dit moment online en was het lekker druk op Janske.nl met allerlei koopjesjagers. Super tof!

In de middag betrapte ik de meiden ineens dat ze naast elkaar beiden heel rustig boekjes aan het lezen waren. Vriendlief en ik besloten even van dit moment te genieten (wat uiteraard daarna meteen afgelopen was). Coco speelde ondertussen graag kiekeboe met de handdoek. Gekke meid!

Kijk nou, hoe schattig;

op zondag was het in de ochtend niet zo’n mooi weer. Gelukkig stond de zwemles op het programma, dus dat kwam mooi uit. In de middag wilde ik graag een bezoekje brengen aan ’t Wasven (een kleinschalig festival in Eindhoven). Gelukkig klaarde het op en kreeg ik vriendlief zo ver om toch met ons mee te gaan. We genoten van de muziek en fijne sfeer in een prachtig plekje in Eindhoven.

Omdat het vanuit mijn werk wordt georganiseerd zag ik ook veel collega’s. Gezellig! Lola vermaakte zich door lekker te dansen en te turnen, net als de andere kindjes. Coco speelde fijn in het gras en was vooral onder de indruk van papa’s biertje.

Op dinsdag kwamen opa en oma oppassen en kwam ook nichtje Juno de hele dag mee spelen. De meiden vonden het allemaal super gezellig en speelden lief met elkaar. Lola miste Juno al toen ze net weer vertrokken was. Juno moest zeker vaker komen spelen.

Op woensdag was het in de ochtend gelukkig even droog zodat we samen boodschapjes konden doen. We namen een kijkje in de nieuwe Hema en Lola speelde een boef in de Lidl door snoep mee te nemen voorbij de kassa zonder af te rekenen. Na een uitgebreide uitleg over betalen (en de politie) begreep ze volgens mij wel dat het niet mocht wat ze deed.

In de middag speelde ze fijn met de treinrails en Grimms regenboog. Coco had haar nieuwste pakje aan (van AliExpress – oops!) Kijk nou wat een poepie! Hahaha.

Mevrouwtje is sinds ze niet meer zo verkouden is echt mega veel sprongen aan het maken. Ze gaat gewoon al bijna zelf zitten. Wat een kanjer!

Lola knutselde ijverig voor tante Guusje nog een mooie tekening omdat ze in het ziekenhuis ligt. Die nam ik donderdagmiddag voor haar mee. Hij krijgt een mooi plekje.

Dit was hem weer voor deze week. Ik heb zin in het weekend! Samen met vriendinnen naar Share A Perfect Day en op visite in Den Bosch bij mijn nichtje.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

  • Guusje 30 juni 2017 at 12:21

    ?