Baby Adventures Personal

Een brief aan mijn dochter – Lieve Coco – 10 maanden

26 juni 2017

Coco 10 maanden

Lieve Coco,

Meisje, meisje toch, wat maak je sprongen de afgelopen maand! Ongelooflijk hoeveel je ineens veranderd en hoe snel je jezelf ontwikkeld. Wow!Iedere week laat je ons weer iets nieuws zien. Zo kwam vlak na je eerste tandje ook je tweede tandje door. Wat zie je er dan ineens groot uit met die tandjes in je mond. Waar is mijn baby gebleven?

Nog een mijlpaal is dat je vanaf 6 juni kruipt, nou ja, je begon met tijgeren. Met je rechterbeen en je armen sleepte je jezelf de hele woonkamer door. Al snel gingen de knietjes er onder en kruip je nu echt. Wel sleep je nog steeds je linker beentje voort, haha. Je kunt zelfs al bijna zelf gaan zitten. Het zelf zitten gaat trouwens ook al echt super goed. Je kunt al heel goed blijven zitten, tot je ineens vergeet dat je jezelf in evenwicht moet houden, en boem…dan val je om.

Coco 10 maanden

Je eerste woordje hadden we al eerder gehoord dan deze maand, maar nu weten we het zeker. Het woordje is toch echt; ‘eten’. Haha! Erg logisch ook, omdat eten jouw favoriete hobby is. Wanneer je ’s morgens wakker wordt, is het eerste wat we uit je slaapkamer horen ‘etuh’! Dan weten we al hoe laat het is.

Over eten gesproken. Je bent een echte bourgondiër. Je lust werkelijk alles en wilt altijd meer. Dikke tranen wanneer je eten dan toch echt al op is. Mopje toch. Als je dan je boterhammetje eet of hapjes fruit krijgt dan draai je zo lief met je handjes. Zo schattig! Alsof je wilt gaan motorrijden.

Je krijgt trouwens nog steeds borstvoeding. Vanaf Lola’s derde verjaardag drink je alleen nog de ochtend en avondvoeding bij mama aan de borst. Sinds een week is het alleen nog maar de ochtendvoeding. Dit omdat ik merkte dat je vaak slechter dronk in de avond en dan daarna graag nog een extra flesje wilde. Dat is helemaal prima lieverd. Ik ben ontzettend trots dat we het samen al zo lang volhouden en iedere dag extra is een mooi cadeautje. We zien wel hoe lang we het nog blijven doen samen.

Wat was het weer een geweldig mooie maand met jou, lieve Coco. Nog heel eventjes en je bent geen baby meer. Ik kan het gewoon niet geloven hoe snel het allemaal gaat. Wat ben je toch een heerlijk vrolijk meisje. O ja, je bent trouwens bijna niet meer verkouden geweest deze maand. Zo fijn!

Coco 10 maanden

Dankjewel, lieve Coco, voor deze bijzondere maand!

Mama houdt van jou!
Liefs,
Mama
x
Lees hier de persoonlijke brief terug die ik schreef aan grote zus Lola toen ze 9 maanden oud was & hier de brief aan Coco van een maand geleden.

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Bregje 26 juni 2017 at 19:48

    Wat een lieverdje! Mooie brief weer Jans! X

    • Janske 26 juni 2017 at 22:29

      Dankjewel lieve Bregje 🙂