Fashion Kids low-budget Shopping Shoptip

5 Shoptips: Hoe scoor ik leuke (low budget) babykleding?

25 juni 2017
Hoera! Je bent zwanger, er is een kleintje op komst. De weken gaan voorbij en je buik wordt steeds ronder en ronder. Je weet het geslacht van je baby (of laat je verrassen) en het is eindelijk tijd om de eerste kleertjes te shoppen voor je baby. Yay! Wat is het allemaal klein! Wat is er veel keus! Hoe scoor je nou eigenlijk de leukste (low budget) babykleding? Vandaag deel ik vijf handige tips voor je!

Er zijn ontzettend veel verschillende merken met de leukste babykleding. Van low budget tot super exclusief. Van handgemaakte unieke kleding tot de commerciële merken. Er is zoveel om uit te kiezen. Hoe scoor je nou de leukste babykleding voor je kleintje zonder er een fortuin aan uit te geven. Voor je het weet zijn ze er namelijk alweer uit gegroeid.

1. Koopjes jagen in de online Sale

Zoals je gisteren al hebt kunnen lezen heb ik een compleet overzicht gemaakt van alle toffe webshops waarin je o.a. de allerleukste (baby) kleding & nog veel meer leuke goodies kunt scoren met flinke kortingen. Het is al duur genoeg om de hele uitzet aan te schaffen voor een baby, dus die extra korting is zeker nu meer dan welkom.

2. Leen het van vriendinnen/familie

Is jouw beste vriendin of je zus ook net mama geworden en past jouw baby straks mooi in de kleertjes van haar baby? Misschien kun je haar kleertjes wel lenen, krijgen of overkopen voor een symbolisch bedrag. De kleertjes zien er vaak nog perfect uit omdat die kleintjes het vaak maar zo’n korte tijd kunnen dragen. Het kan daarom nog prima een ronde mee. Zo ligt het ook niet te verstoffen in de kast van je vriendin of zus.

3. Tweedehands 

Tweedehands kinderkleding kun je op veel plekken goedkoop kopen. Meestal is dit mooie merkkleding die er nog netjes uitziet en dus perfect voor je baby én lekker lowbudget is. Het leuke van tweedehands kinderwinkels is, dat je soms de leukste pareltjes er tussen kunt vinden uit collecties die nergens meer te verkrijgen zijn en zo de leukste outfits kunt combineren.

4. Outlets

Toevallig bezocht ik gisteren nog een toffe pop-up kinderkledingoutlet met een heleboel baby en kinderkleding van o.a. merken als Moodstreet voor weinig geld. Ze verkochten er zelfs maatje 44 voor fijne outlet prijsjes. Alle mama’s (to be) in de outlet konden ongestoord  inslaan voor weinig geld.

5. Zelf maken

Als je handig bent met de naaimachine kun je natuurlijk ook zelf de kleertjes voor je baby maken. Koop op de markt de leukste stoffen en maak het eerste pakje van je baby helemaal zelf. Hoe leuk is dat! Goedkoop én super origineel!

Vond jij het ook zo leuk om voor je baby de eerste kleertjes te kunnen shoppen? Heb je nog tips?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Masja 25 juni 2017 at 12:21

    Op Merkkleertjes .com leuke baby en kinderkleding (+ voor de mama’s ook) + €1-Sale, dus helemaal budget shoppen 🙂