Fotodagboek kinderkleding My Adventures Personal Pictures

Janske’s Fotodagboek week # 43 – Vaderdag & Kersen Plukken

23 juni 2017
Wat een lekker weekje de afgelopen dagen! Het was goed warm, dus zochten we extra vaak verkoeling op in het zwembad in de tuin. We vierden samen Vaderdag en Lola mocht zelf kersen gaan plukken in Limburg. Een fijne week vol genietmomentjes!Kijk je mee naar een nieuw fotodagboek?

Vandaag had ik een hele grappige kledingcombo voor Lola uitgekozen. Ik vind hem haar zo leuk staan dat ik er een paar (vreemde & grappige) foto’s van maakte.

Ook onze jongste telg mocht weer poseren voor haar wekelijkse foto, wat trouwens steeds lastiger wordt. Mevrouwtje wilt namelijk niet meer zo lang op haar rug blijven liggen, haha.

Na de fotoshoot mocht ik op high tea komen in Café Lola’s. Ze was een hele goede serveerster en bakte de lekkerste taartjes in haar keukentje.

Ook speelden we samen met de treinrails. Fijn speelgoed vind ik dat. Ik speelde er vroeger ook graag mee.

Daarna bakten we een lekker bananenbrood waar we ’s middags lekker van smikkelden. Hmmmm!

Toen Coco inmiddels weer wakker werd, mocht ze samen met grote zus spelen. Gezellig! Lola hielp Coco goed mee met de blokjes in de vorm stoppen.

’s Avonds was papa eindelijk weer thuis en was het tijd voor het eten. Typisch hoe bij ons het ene kind huilt omdat ze moet eten (Lola) en de ander omdat haar eten op is (Coco). Gekke kinderen….

Op zaterdag gingen Lola en papa bij zijn tante in Limburg verse kersen plukken. Ze kregen een heerlijk verzorgde lunch en Lola mocht zelf op de grote ladder om bij de kersen te kunnen.

Wat een feest was dat! Echt een dagje uit. Dankjewel voor de lekkere kersen A & E!

Zondag was het Vaderdag en werd papa goed verwend door de meiden met zelfgemaakte cadeautjes en wat leuks van mij. Daarna moesten we vlug richting de zwemles om lekker te spetteren. In de middag was het zo warm dat we nog een keer in het zwembad gingen, maar dan in eigen tuin. Papa mocht eerst!Terwijl papa het bad vulde met verwarmd water uit de badkamer maakte ik een lekkere sandwich voor hem. Die had hij wel verdiend! Yummy!

Papa kreeg ook een tas vol Alie Express pakketje cadeau (welke hij zelf besteld had en ik steeds onderschept had met de post), waaronder een tof bellenblaaspistool. Dat was natuurlijk genieten! Ondertussen wist Coco de drinkfles van Lola onder de tafel te vinden en oefende ze alvast met het drinken met een rietje, haha.

In de middag ging papa fotograferen bij de World BBoy Classic (bekijk de foto’s hier). Ik nam de dames mee naar de Feel Good Market op StrijpS. We kwamen er al snel achter dat het toch echt iets te warm was en een uur later (incl. een sessie op het springkussen, even rondslenteren op de markt en een heerlijk druipend aardbeienijsje) waren we weer thuis.

Op maandag en dinsdag moest ik werken en oh wat ben ik blij met mijn airco! Mijn collega kocht ijsjes en ik kreeg er ook eentje…hmmmm!

 

Terwijl ik werkte hadden de kids de grootste lol op het kinderdagverblijf. Coco mocht lekker spelen op de natte vloer in het lokaal en ook bij Lola was er een zwembadje ín het lokaal gezet en kreeg ze een ijsje. Bofkontjes!

Op dinsdag waren opa en oma er en mocht Lola lekker knoeien met een chocolade wafel…hahahah

Woensdag was het weer schitterend weer en zaten we zelfs twee keer in het zwembad. Lola mocht haar Duplo meenemen zodat het meteen gewassen kon worden Yay! In de ochtend kocht ik samen met de meiden o.a. nieuwe nagellak en Lola wilde ook graag haar nageltjes gelakt hebben, net als mama. Ze mocht alleen haar teennageltjes, want ze bijt haar nagels, dus daar komt tot ze stopt met bijten niets op. Ze was helemaal verbaasd dat het bleef zitten in het badje.

Later die middag kwam er nog een pakketje binnen van Miniverse met hele leuke kleertjes voor Lola. Alsof ik nog niet genoeg voor haar had. Alles is maat 4-5 jaar, dus pas voor over een tijdje, maar ze kon het nu ook al makkelijk aan zag ik. Prima!

Mama moest ook even op de foto met dit dametje. Het rokje (van ‘Finger in the Nose’ – past perfect bij Lola) is precies de kleur van haar ogen. Mooi! Sorry voor mijn ‘verlebberde’ hoofd…haha!

Zo,dat was weer een heerlijk zomers fotodagboek! Van mij mogen er zo nog velen volgen!

Hoe was jullie Vaderdag? Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Bekijk hier de vorige fotodagboeken of volg mijn leven in foto’s dagelijks via mijn Instagram pagina!

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke
  Twitter:
  23 juni 2017 at 11:05

  Wat een heerlijke week weer zeg!! Vaderdag was bij ons lekker rustig. ’s Ochtends cadeautjes voor papa en rond elven richting mijn ouders. En ’s middags met de vouwwagen bezig geweest.
  Komend weekend doen we lekker rustig aan.
  Marieke recently posted…The Summer Tag – over favoriete drankjes en vakantiebestemmingenMy Profile

 • Femke 23 juni 2017 at 23:26

  Ooh dat broekje en rokje is cool zeg!