Baby Adventures mama challenge Mama Challenge 2017 My Adventures Personal Uittip Zomer

Mijn 9 doelen voor deze zomer

21 juni 2017
Hoera! Vandaag is het officieel zomer!Wooohooooo! Eindelijk weer een zomer zonder een dikke buik, jeuk, opgezwollen pootjes en een torenhoge bloeddruk! Een zomer met twee kinderen en heel veel leuke activiteiten. Ben je benieuwd naar wat ik deze zomer allemaal graag wil gaan doen of kun je zelf nog wel wat inspiratie gebruiken? Ik maakte een lijstje met 9 doelen voor de zomer.
1. Op vakantie

Ondanks dat we in mei al hebben genoten van een weekje vakantie in Landal met ontzettend lekker weer hadden wil ik deze zomer graag nóg een keertje weg gaan met ons gezin. Er is nog niets geboekt, maar ik kan nu al niet wachten om samen met mijn gezin even weg te gaan.

2. Zwemmen in een buitenzwembad

Iedere zondagochtend gaan we met zijn viertjes baby en peuter zwemmen. De meiden vinden dit geweldig en het is inmiddels echt ons wekelijkse gezinsuitje geworden. Sinds een paar weken hebben we ook in de tuin een zwembad opstaan waar we lekker in kunnen spetteren. Maar buiten dat wil ik graag deze zomer ook lekker gaan zwemmen in een buitenbad met de kinderen. Leuk!

3. Een (kindvriendelijk) Festival bezoeken

Wat ik zeker ook dit jaar weer wil gaan doen is met mijn gezin leuke festivals bezoeken. Volgende week ga ik met vriendinnen naar ‘Share a Perfect Day’, wat ook een soort festival is. En gingen we vorig jaar naar het Mamyloe Festival, ook super tof. Daar zou ik graag ook dit jaar weer heen gaan. Verder zijn er nog een paar kleinschalige festivals waar ik deze zomer naar toe wil gaan. Ik hou daar zo van! Het liefst zou ik met ons gezin naar het ITGWO festival willen op Vlieland, maar helaas is dat (zoals altijd) al helemaal uitverkocht. Jammer.

Mamyloe Festival 17/07/2016

4. Naar het strand

Ik ben dol op het strand en baal er soms van dat het zo ver weg ligt. Ik zou graag met (of zonder) de meiden een middagje strand willen doen. Lekker wandelen met mijn voetjes in het water. Het geluid van de zee op de achtergrond. Heerlijk.

5. Meedoen aan de Mamachallenge 2017

Net als in 2015 én 2016 ga ik ook dit jaar weer mee doen aan de Mamachallenge. Ik weet al ongeveer welke challenges er dit jaar op het lijstje komen te staan. Ik kan je verklappen dat deze challenges garant staan voor veel toffe zomeractiviteiten! Binnenkort lees je hier alles over de Mamachallenge van 2017!

6. Barbecue-en in eigen tuin

Ik wil al jaren een eigen barbecue, maar vriendlief was nooit zo enthousiast. Ik ben dol op barbecue-en. In 2005 en 2006 werkte ik in de zomer op een summercamp en was het mijn “job” om alle kids mee op primitieve overnachting te nemen en verzorgde ik ieder avond het (zelfgemaakte) kampvuur met daarbij de lekkerste hotdogs, hamburgers & smores! Ik weet dus precies wanneer je vlees gaar is, dus die barbecue mag er nu toch echt wel gaan komen!

7. Een weekendje weg met mijn lief

Als het lukt zou ik heel graag een weekendje, of gewoon één nachtje weg willen met mijn lief. Het liefst naar de zee. Gewoon even samen uitwaaien zonder de kids. Even tijd alleen voor elkaar. Fijn.

uitzicht vanaf ons balkon

8. Picknicken in het park

Samen picknicken in het park lijkt mij ook zo gezellig. Met vrienden, als gezin of alleen met de meiden,dat maakt mij niets uit. Gewoon een kleedje mee, wat eten en drinken en lekker knus picknicken.

9. Fietsen met de meiden

Ik wil zo graag een keer naar opa en oma fietsen met de meiden op de fiets. Het is wel een flink stuk rijden met twee kids op de mamafiets, maar toch wil ik het deze zomer gaan proberen. Met een pitstop bij opa en oma. Leuk!

Dit zijn mijn 9 doelen voor deze zomer! Ik ben benieuwd of ik ze allemaal kan gaan uitvoeren. Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!

Heb jij nog leuke plannen of doelen voor deze zomer? 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 21 juni 2017 at 07:54

  Heerlijke, zomersen doelen! Die ga je zeker allemaal halen! ❤

  • Janske 21 juni 2017 at 21:14

   Dat zou top zijn! 🙂

 • Nicole 21 juni 2017 at 08:01

  Heerlijk die doelen. De vakantie klinkt goed, zou ik ook wel willen.. misschien dat we dat ook wel gaan doen maar dan na de zomer.

  • Janske 21 juni 2017 at 21:15

   Dat is ook een fijn vooruitzicht 🙂

 • Jacqueline 21 juni 2017 at 08:03

  Dat zijn leuke doelen, die ga je zeker halen!
  Ik ben nog niet aan het plannen gegaan, maar wil in ieder geval nog een zomerjurkje maken.

  • Janske 24 juni 2017 at 21:28

   Dat is al een mooi doel! 🙂

 • Sylvia 21 juni 2017 at 08:19

  Wat een leuke doelen. Ik weet nog niet wat de mama challenges inhouden dus ik ga strakjes even op mn gemak naar voorgaande jaren kijken?. Op zich zouden deze doelen makkelijk haalbaar moeten zijn. Het daadwerkelijk gaan en afstrepen vind ik altijd het leukst van een doelenlijstje!

  • Janske 21 juni 2017 at 21:15

   Inderdaad! Dat geeft een extra goed gevoel 🙂

 • Lisette 21 juni 2017 at 08:22

  Mooie en zomerse doelen! Omdat onze jongste 4 maanden is doen wij sommige activiteiten gesplitst. Zo ga ik ben ik met de oudste naar het strand en zwembad geweest, en heb een heerlijk stil gefietst vorige week. Ons doel is om nog wel met zijn allen in augustus te gaan kamperen. Ik ben benieuwd naar je challange!

  • Janske 21 juni 2017 at 21:16

   Kamperen lijkt mij ook zo fijn met de kindjes! Veel plezier!

 • Jessica 24 juni 2017 at 21:01

  Wat een mooie doelen Janske! Dat moet wel lukken om uit te laten komen toch. Ik ben heel benieuwd hoe je aan het einde van deze zomer terug kijkt naar deze doelen. Geniet in ieder geval van al het moois wat je mee gaat maken.

  • Janske 24 juni 2017 at 21:28

   Ik ook 🙂 Dankjewel! xxx